dordulka 18.05.03, 23:21 Czesc, ma prosbe od mojej siostry. Czy ktos wie, czy sa w kalendarzu imieniny Omara? Plizz, pomóżcie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monmal Re: Imieniny Omara 19.05.03, 23:20 Omar to imię arabskie, nie ma go w polskim kalendarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
dordulka Re: Imieniny Omara 20.05.03, 13:39 Dobrze wiemy, ze to imie arabskie, przeciez jest po kuzynie tatusia. Ale tak sobie myslalam, ze jak są Angeliki, Andżeliki i inne, to moze i moj ukochany siostrzeniec dostanie od cioci prezent na imieniny. A może Omar Sangare wie, kiedy ma imieniny . Pozdrowka dla mam. Odpowiedz Link Zgłoś
mrufkaa Re: Imieniny Omara 20.05.03, 19:48 Wiesz, moj maz jest muzulmaninem, oni tam obchodza glownie rocznice smierci tych zasluzonych dla wiary... Pewnie kiedys umarl jakis Wielki Omar... Bo imieniny to dla nich abstrakt, Alex nawet nie moze spamietac moich. Ale zapytam go Odpowiedz Link Zgłoś
damulcia Re: Imieniny Omara 20.05.03, 22:10 Imieniny obchodzą tylko katolicy, więc jeśli imię jest arabskie to nie będzie go w kalendarzu. Pozdrawiam, Anka Odpowiedz Link Zgłoś
monmal Re: Imieniny Omara 20.05.03, 23:17 Mruffka, a mój mąż też jest muzułmaninem. Twoj z jakiego kraju, bo mó z Algierii? Odpowiedz Link Zgłoś