anka2102 30.04.07, 22:24 W jakich sklepach kupujecie ciuszki dla swoich dzieciaczków, ja bardzo lubię sklep H&M, a WY??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omamamia1 Re: ciuszki dla dzieci 30.04.07, 22:41 figrut z ust mi to wyjęłaś,mnie najbardziej cieszy jak kupię fajny ciuszek np.z H&M za kilka złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
alin9 Re: ciuszki dla dzieci 30.04.07, 23:40 Lumpeksy.Rewelka.Za grosze super ciuchy.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiazgdanska Re: ciuszki dla dzieci 01.05.07, 11:34 Kupuje ciuszki w H&M,Mothercare,KappAhl,Next. Odpowiedz Link Zgłoś
kerry_weaver Re: ciuszki dla dzieci 01.05.07, 00:27 Z moich doświadczeń H&M lubię ale bez przesady - zdarza się straszliwe badziewie made in Kambodża po cenach typu 80 zł od pary tandetnych spodni które następnego dnia się strzępią/drą. Parę razy się już tam nacięłam. Poza tym wzornictwo dla dzieci powyżej 5-6 lat - najczęściej kiepskie. Z H&M najbardziej lubię skarpety i rajstopy C&A - dobry stosunek jakości do ceny, fajne wzornictwo, już za 12-20 zł można kupić coś ładnego i w miarę porządnego, rzeczy z C&A wytrzymują u nas spokojnie 2-3 lata noszenia. CUBUS - bielizna, zwłaszcza chłopięca, bluzy, T-shirty - drogo ale ładnie i solidnie, dużo promocji typu kup 3 płać za 2, ostatnio do dżinsów dodawali gratis koszulki. Ubranka chłopięce dużo ładniejsze niż dla dziewczynek. Ubranka z CUBUSA nosi zwykle po kolei troje-czworo dzieci wśród znajomych, bardzo trwałe. 5-10-15 - tanio ale jakość w dolnej strefie stanów średnich, odpowiednia do ceny, śliczne wzornictwo dla dziewczynek z kolekcji Giggy. Lumpeksy - bardzo lubię, często kupuję... jedyny problem - ciuchy dziewczęce brytyjskie (Next, Adams, George itp szmateksowe marki) najczęściej są różowe, fioletowe, z brokatem itp bazarowy design a la Barbie... ze szmateksów najbardziej lubię dżinsy dla młodszej i bluzy dla starszego. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: ciuszki dla dzieci 01.05.07, 09:16 Niestety w moim miasteczku nie ma sklepów HM i innych ciekawych. W tych typowo dziecięcych przeważnie sprzedają bardzo słabej jakości ubrania. Ostatnio kupiłam sukienkę, której nie mogłam córce włożyć, bo nie przeszła ani przz ramiona ani przez uda. Wątpię, żeby istniało dziecko, które by się w nią wcisnęło. Kupuję córce w takim niedrogim sklepie odzieżowym Textil Market (bluzki bawełniane są tam po 8 zł) oraz w lepszych lumpeksach. Odpowiedz Link Zgłoś
oli77 Re: ciuszki dla dzieci 01.05.07, 09:32 Ja też bardzo lubię ciuszki z H&M, uważam że są nie do zdarcia, po długim czasie wyglądają dobrze. Ciuchy ze sklepików w moim mieście to niestety szmaty po kilku praniach, chociaż zdarza się czasami coś lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
lemiwawa Re: ciuszki dla dzieci 01.05.07, 09:43 ja kupuję synkowi tylko nowe rzeczy, najtaniej wychodzi mi kupno ich przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
abbra Re: ciuszki dla dzieci 01.05.07, 18:08 -W Cubusie - seria Peanuts - na wyprzedażach można kupić fajne rzeczy dużo taniej niż pierwotnie kosztowały , są dobrej jakości , nie niszczą się tak szybko . -w sklepach ubranka.pl - są nieraz fajne rzeczy - tyle,że tańsze są zwykle gorszej jakości ( np. bluzki po 10-12 zł ) . Te droższe są z lepszych jakościowo materiałów -w lumpeksach - czasem można trafić na prawdziwe perełki właściwie za grosze Odpowiedz Link Zgłoś
agava00 Re: ciuszki dla dzieci 01.05.07, 18:42 córka (6,5) prawie wylacznie RESERVED (zasługa babć) syn (1,5) ostatnio H&M albo 5-10-15 (nówki) ale wczesniej wszystko mu kupowalam na allegro (H&M, NEXT, GAP, MOTHERCARE itp.) Nie zdarzylo mi sie znalezc nic fajnego w lumpeksach (kilka razy poszlam i zastalam delikatnie mowiac smierdzace szmaty). ------- →wejdź do przymierzalni→ Odpowiedz Link Zgłoś
anek130 Re: ciuszki dla dzieci 01.05.07, 18:58 ja kupuje markowe ciuszki na allegro, bo uwazam, że jakośc jest świetna a dzieci przecież nie zniszczą swoich ubranek. Głównie to H&M, Next (świetne mają bluzy i koszulki z krótkim rękawkiem, nic się z nimi nie dzieje po praniu). Ania Odpowiedz Link Zgłoś
agulka04 Re: ciuszki dla dzieci 01.05.07, 19:18 w Hurtowni (nie wiem dlaczego ten sklep się tak u nas nazywa, skoro sprzedaje tylko "detalistom") lub używane w sklepie z odzieżą skandynwską (raz trafiłam na sukienkę jeszcze z metką) Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.n.e.s1 Re: ciuszki dla dzieci 01.05.07, 21:00 90% lumpeksy, u mnie nie ma firmowych sklepów, a te, w których Wojtka zaopatruję ewentualnie, to juz nie to samo Komplet zimowy (kurtka + spodnie) okropny, ale w bubelszopie nic nie trafiłam Odpowiedz Link Zgłoś
cosmolinka Re: ciuszki dla dzieci 01.05.07, 21:08 Ha, jak też lumpeksy, ale i tak najczęściej dostaję od koleżanek Odpowiedz Link Zgłoś
ola1027 Re: ciuszki dla dzieci 01.05.07, 21:44 nie stac mnie na kupowanie dwójce dzieci firmowych ciuchów. sa to chłopcy wiec rzeczy sa bardzo eksplatowane. wole isc do lumpeksu kupić coś firmowego niz chińskie badziewie. a jak sie poszuka to jest duzo fajnych nowych rzeczy w lumpie. Odpowiedz Link Zgłoś
sabka22 Re: ciuszki dla dzieci 02.05.07, 08:17 W lumpeksie-głównie własnie H&M,Nexta,bebe i inne i to za niewiele,np.ostatnio kupiłam spodnie i koszulke Nexta za 3zl bo było na kilogramy wiec opłaciło sie.Czasem kupie cos w markowym sklepie ale żadko bo naprawde drogie są tam ciuchy a szkodaby było zeby mały załatwił na dworze ciuchy za 50zl za zwykłą koszulke,wole zeby zniszczył za 2zl.Jak bedzie starszy to wtedy pomysle. Odpowiedz Link Zgłoś