Dodaj do ulubionych

ciuszki dla dzieci

30.04.07, 22:24
W jakich sklepach kupujecie ciuszki dla swoich dzieciaczków, ja bardzo lubię
sklep H&M, a WY???
Obserwuj wątek
    • figrut Re: ciuszki dla dzieci 30.04.07, 22:31
      W lumpeksach.
      • omamamia1 Re: ciuszki dla dzieci 30.04.07, 22:41
        figrut z ust mi to wyjęłaś,mnie najbardziej cieszy jak kupię fajny ciuszek np.z
        H&M za kilka złotych.
    • alin9 Re: ciuszki dla dzieci 30.04.07, 23:40
      Lumpeksy.Rewelka.Za grosze super ciuchy.pozdrawiam.
      • gosiazgdanska Re: ciuszki dla dzieci 01.05.07, 11:34
        Kupuje ciuszki w H&M,Mothercare,KappAhl,Next.
    • kerry_weaver Re: ciuszki dla dzieci 01.05.07, 00:27
      Z moich doświadczeń

H&M lubię ale bez przesady - zdarza się straszliwe badziewie made in Kambodża
      po cenach typu 80 zł od pary tandetnych spodni które następnego dnia się
      strzępią/drą. Parę razy się już tam nacięłam. Poza tym wzornictwo dla dzieci
      powyżej 5-6 lat - najczęściej kiepskie. Z H&M najbardziej lubię skarpety i
      rajstopy smile

C&A - dobry stosunek jakości do ceny, fajne wzornictwo, już za 12-20 zł można
      kupić coś ładnego i w miarę porządnego, rzeczy z C&A wytrzymują u nas spokojnie
      2-3 lata noszenia.

CUBUS - bielizna, zwłaszcza chłopięca, bluzy, T-shirty - drogo ale ładnie i
      solidnie, dużo promocji typu kup 3 płać za 2, ostatnio do dżinsów dodawali
      gratis koszulki. Ubranka chłopięce dużo ładniejsze niż dla dziewczynek. Ubranka
      z CUBUSA nosi zwykle po kolei troje-czworo dzieci wśród znajomych, bardzo
      trwałe.

5-10-15 - tanio ale jakość w dolnej strefie stanów średnich, odpowiednia do
      ceny, śliczne wzornictwo dla dziewczynek z kolekcji Giggy.

Lumpeksy - bardzo lubię, często kupuję... jedyny problem - ciuchy dziewczęce
      brytyjskie (Next, Adams, George itp szmateksowe marki) najczęściej są różowe,
      fioletowe, z brokatem itp bazarowy design a la Barbie... ze szmateksów
      najbardziej lubię dżinsy dla młodszej i bluzy dla starszego.
    • koza_w_rajtuzach Re: ciuszki dla dzieci 01.05.07, 09:16
      Niestety w moim miasteczku nie ma sklepów HM i innych ciekawych.
      W tych typowo dziecięcych przeważnie sprzedają bardzo słabej jakości ubrania.
      Ostatnio kupiłam sukienkę, której nie mogłam córce włożyć, bo nie przeszła ani
      przz ramiona ani przez uda. Wątpię, żeby istniało dziecko, które by się w nią
      wcisnęło.
      Kupuję córce w takim niedrogim sklepie odzieżowym Textil Market (bluzki
      bawełniane są tam po 8 zł) oraz w lepszych lumpeksach.
    • oli77 Re: ciuszki dla dzieci 01.05.07, 09:32
      Ja też bardzo lubię ciuszki z H&M, uważam że są nie do zdarcia, po długim czasie
      wyglądają dobrze. Ciuchy ze sklepików w moim mieście to niestety szmaty po kilku
      praniach, chociaż zdarza się czasami coś lepszego
    • lemiwawa Re: ciuszki dla dzieci 01.05.07, 09:43
      ja kupuję synkowi tylko nowe rzeczy, najtaniej wychodzi mi kupno ich przez internet
    • abbra Re: ciuszki dla dzieci 01.05.07, 18:08
      -W Cubusie - seria Peanuts - na wyprzedażach można kupić fajne rzeczy dużo
      taniej niż pierwotnie kosztowały , są dobrej jakości , nie niszczą się tak szybko .
      -w sklepach ubranka.pl - są nieraz fajne rzeczy - tyle,że tańsze są zwykle
      gorszej jakości ( np. bluzki po 10-12 zł ) . Te droższe są z lepszych jakościowo
      materiałów
      -w lumpeksach - czasem można trafić na prawdziwe perełki właściwie za grosze
    • agava00 Re: ciuszki dla dzieci 01.05.07, 18:42
      córka (6,5) prawie wylacznie RESERVED (zasługa babć)
      syn (1,5) ostatnio H&M albo 5-10-15 (nówki) ale wczesniej wszystko mu kupowalam
      na allegro (H&M, NEXT, GAP, MOTHERCARE itp.)

Nie zdarzylo mi sie znalezc nic fajnego w lumpeksach (kilka razy poszlam i
      zastalam delikatnie mowiac smierdzace szmaty).
      -------
      →wejdź do przymierzalni→
    • anek130 Re: ciuszki dla dzieci 01.05.07, 18:58
      ja kupuje markowe ciuszki na allegro, bo uwazam, że jakośc jest świetna a
      dzieci przecież nie zniszczą swoich ubranek. Głównie to H&M, Next (świetne mają
      bluzy i koszulki z krótkim rękawkiem, nic się z nimi nie dzieje po praniu).
      Ania
      • agulka04 Re: ciuszki dla dzieci 01.05.07, 19:18
        w Hurtowni (nie wiem dlaczego ten sklep się tak u nas nazywa, skoro sprzedaje
        tylko "detalistom") lub używane w sklepie z odzieżą skandynwską (raz trafiłam
        na sukienkę jeszcze z metką)
    • a.g.n.e.s1 Re: ciuszki dla dzieci 01.05.07, 21:00
      90% lumpeksy, u mnie nie ma firmowych sklepów, a te, w których Wojtka
      zaopatruję ewentualnie, to juz nie to samosmile

Komplet zimowy (kurtka + spodnie) okropny, ale w bubelszopie nic nie trafiłamsad
      • cosmolinka Re: ciuszki dla dzieci 01.05.07, 21:08
        Ha, jak też lumpeksy, ale i tak najczęściej dostaję od koleżanek smile
        • ola1027 Re: ciuszki dla dzieci 01.05.07, 21:44
          nie stac mnie na kupowanie dwójce dzieci firmowych ciuchów. sa to chłopcy wiec
          rzeczy sa bardzo eksplatowane. wole isc do lumpeksu kupić coś firmowego niz
          chińskie badziewie. a jak sie poszuka to jest duzo fajnych nowych rzeczy w lumpie.
          • sabka22 Re: ciuszki dla dzieci 02.05.07, 08:17
            W lumpeksie-głównie własnie H&M,Nexta,bebe i inne i to za niewiele,np.ostatnio
            kupiłam spodnie i koszulke Nexta za 3zl bo było na kilogramy wiec opłaciło
            sie.Czasem kupie cos w markowym sklepie ale żadko bo naprawde drogie są tam
            ciuchy a szkodaby było zeby mały załatwił na dworze ciuchy za 50zl za zwykłą
            koszulke,wole zeby zniszczył za 2zl.Jak bedzie starszy to wtedy pomysle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka