annniul 13.06.12, 22:35 witam wszystkich:) słuchajcie znacie ten sklep?? mają duży sklep w Blue City, warto tam kupować?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajtam22 Re: Toys"r"Us 13.06.12, 23:37 W zależności czy zależy Ci na cenie czy na jakości? Bo jeżeli nie zależy Ci na jakości i wolisz coś outletowego, to można taniej kupić, ale jeżeli chcesz czuć się bezpiecznie, mieć atesty na zabawki itp to ja polecam ten sklep. No i obsługa zawsze miła, na półkach porządek - niektórym to nie robi różnicy ale dla mnie tak. Odpowiedz Link
pikadooor Re: Toys"r"Us 14.06.12, 11:39 takie rzeczy to mi nie robią różnicy, jak kupuję ściereczki do kuchni :) Dla dzieci, tak już mam, że wolę kupić mniej a dobre. Ale uważasz, że ceny są wysokie w Toys R Us? ja tak nie uważam, tam wieczna wyprzedaż i promocje są, to mi się w oczy rzuciło Odpowiedz Link
annniul Re: Toys"r"Us 14.06.12, 12:00 nie no raczej żeby było najlepiej dobrej jakości i w dobrej cenie0 wiem że nie zawsze się wszystko dograć, ale skoro są promocje to pewnie można na coś fajnego trafić Odpowiedz Link
annniul Re: Toys"r"Us 14.06.12, 12:02 aaaa i zapomniałam może mają jakieś fajne ogrodowe zabawki na lato??Najlepiej w dobrej promocji:):) Odpowiedz Link
mobi-lna Re: Toys"r"Us 30.08.12, 12:49 Tam jest wszystko dla dzieci, więc i zabawki ogrodowe też Odpowiedz Link
kristina_barcelona Re: Toys"r"Us 25.09.12, 15:22 A wiecie czy ten zestaw jest w polskim Toysrus dostepny? dziecko-info.rodzice.pl/showthread.php?p=4099623#post4099623 Odpowiedz Link
ajtam22 Re: Toys"r"Us 27.09.12, 09:47 No ja akurat takiego dużego nie widziałam, były tylko te co na stronie, one maja ok metr wysokosci www.toysrus.pl/o-nas/marki-wlasne#homedepot Odpowiedz Link
wojcieszynkaa Re: Toys"r"Us 11.07.16, 14:14 Ja polecam zabawki wysokiej jakości edukacyjne i montessori. Duży wybór na www.malinowyslon.pl/ Odpowiedz Link