Dodaj do ulubionych

Co potrafi Wasz 3-latek! Chwalimy się mamuśki;-)

20.06.07, 12:08
Jak wyżej. Piszcie co potrafi Wasz 3-latek. Czym Was zaskoczył?
Pochwalmy sie troszeczkęwink

Całusy Vetkam

Ps.Mój Olo liczy do 12wink buduje domki z klocków Lego i uwielbia brykać jak
Tygrysek. Słowem żywe srebro! (Olek-3-lata)
Obserwuj wątek
    • aliennis Re: Co potrafi Wasz 3-latek! Chwalimy się mamuśki 20.06.07, 19:27
      Tylko do 12 ..?Moja córka 2,5 liczy już do 17 -stu. P
      • fogito Re: Co potrafi Wasz 3-latek! Chwalimy się mamuśki 20.06.07, 22:04
        podobno niewazne do ilu liczy tylko czy wie o co chodzi w tym liczeniu smile to
        tak a propos podstaw matematyki.
        Moj trzylatek potrafi rozsmieszyc mnie do lez, wzruszyc do bolu serca i czasami
        strasznie zirytowac smile
        • agnes0101 Re: Co potrafi Wasz 3-latek! Chwalimy się mamuśki 20.06.07, 22:05
          Świetna odpowiedź - gratuluję dystansu i mądrości.
        • mamagogo Re: Co potrafi Wasz 3-latek! Chwalimy się mamuśki 20.06.07, 22:12
          mój trzylatek umie liczyć "po swojemu" do dziesięciu,
          potrafi doprowadzić mnie do szewskiej pasji, a za sekundę rozczulić
          przeprosinami,
          przytula się do mnie nagle i mówi mi kocham cię,
          potrafi rozbawić mnie gdy jest mi smutno, zrobi mi masaż gdy bolą mnie plecy,
          umie kilka wierszyków ale nie lubi nic robić pod publikę
          jest "dużym", mądrym i kochanym chłopcem
          • marlen_a Re: Co potrafi Wasz 3-latek! Chwalimy się mamuśki 20.06.07, 22:16
            zna wszytskie literki. czyta krotkie wyrazy. niczego nie uczylam jej bo
            wypada.. Ona jest barzdo ciekawa swiata i uwielbia jak mamusia czyta.... I dla
            mnie jest najcudowniejsza pod sloncemsmile
        • vetkam Re: Co potrafi Wasz 3-latek! Chwalimy się mamuśki 20.06.07, 22:17
          Fogito - super mamuśko i o to właśnie chodziwink A z tym liczniem to tak z
          przymrużeniem okawink

-------------------------------------------------------------------------------

"Jak byłes malutki i byłes jeszcze w brzuszku(...)"
          "(hmm... A dlaczego Ty mnie połknęłaś mamusiuwink..."
          • fogito Re: Co potrafi Wasz 3-latek! Chwalimy się mamuśki 21.06.07, 10:32
            tylko nie "super mamusko" blagam smile) od razu mi sie super niania przed oczami
            zjawila
            pozdrawiam mamy cudowych trzylatkow
        • aliennis Re: Co potrafi Wasz 3-latek! Chwalimy się mamuśki 21.06.07, 12:29
          No wie.Bo potrafi policzyć paluszki u rąk i stóp,krasnoludki na obrazku itp.
          Nie klepie cyferek na pamięc ...P
    • czarna_maruda Olek 20.06.07, 23:16
      uwielbiam to imię! Mam córeczkę, ale jak kiedyś będzie synek to na 100% będzie
      miał na imię Olek. Nie mogłam się postrzymać smile
      • vetkam Re: Olek 20.06.07, 23:19
        wink
    • zena24 Re: Co potrafi Wasz 3-latek! Chwalimy się mamuśki 21.06.07, 09:33
      Krystian dopiero w listopadzie skończy 3 latka,jednak potrafi nieraz zaskoczyć
      swoim zachowaniem i umiejętnościami.Jest ogromnym fanatykiem samochodów zna
      wszystkie ich marki(ma już sporą kolekcje),liczy do 10,lubi śpiewać(zna na
      pamięć teksty moich ulubionych seriali) zna kilka wierszy na pamięć,potrafi
      bardzo szybko biegać(są tego plusy noi minusy),nauczył się w końcu pedałować na
      rowerku i sikać na nocnik.Miałyśmy się chwalić więc się pochwaliłam.Pomimo,że
      straszny z niego nieraz urwis,jest bardzo wrażliwy-przeprosi,przytuli się i da
      buziaka gdy jestem smutna,potrafi być naprawdę miluchny.Ale jest jednak rzecz
      której nie potrafi- jeść samodzielnie obiadu -ale to już chyba z lenistwa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka