anol 25.07.07, 15:45 moj szkrab sprobowal wczoraj chipsow czy 18 miesiecznemu maluchowi nie zaszkodza?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaboja Re: chipsy 25.07.07, 15:55 Pewnie nic mu nie będzie ale ja osobiście nie daję chipsów dziecku (ma 21 miesięcy).Sama też nie jem, to jedna wielka chemia i nic więcej.Moja córka chrupie sobie corn flakes, tak na sucho, bez mleka. Odpowiedz Link Zgłoś
3xmama Re: chipsy 25.07.07, 17:24 Nic nie będzie, ale po co dajesz dziecku to paskudztwo? Przeczytaj skład na opakowaniu.... brrrr.... chemia, chemia, chemia....Ja swoim kupuję "tony" suszonych owoców i orzeszków zamiast chipsów, oczywiście burzą się. Zasada jest jednak zasadą i w domu chipsów nie ma i nie bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
strella Re: chipsy 25.07.07, 17:29 pewnie nie, ale ja swojemu dziecku tez nie daje, wychodze z założenia ze pewnie jeszcze w życiu naje sie takich świństw, a póki mam jeszcze kontrole nad tym co je, to bede to wykorzystywac i odwlekac w czasie ( ku wielkiemu niezadowoleniu innym ktorzy bardzo chetnie dawaliby wszystko co mozliwe ) Odpowiedz Link Zgłoś
patssi Re: chipsy 25.07.07, 18:00 jak my jemy do pifka czasem to sobie chrupnie i żyje...ma 14 mies. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.macieja wysypka! 25.07.07, 18:06 Ejjj...a wiecie ze jak moj mały spróbował tych orzechowych chrupek Bingo to dostał wysypki! najpierw sie wystraszyłam ze to różyczka... ale poetem sie okazało ze moze miec alergie na orzechy Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: wysypka! 25.07.07, 18:58 orzechy sa b. silnym alergenem ciesz się,ze tylko wysypką sie skonczyło Odpowiedz Link Zgłoś
anol Re: chipsy 26.07.07, 10:00 bylismy w gosciach i lezaly na stole przez moja nieuwage sprubowal. Odpowiedz Link Zgłoś
gizmaaa Re: chipsy 26.07.07, 10:10 mój znowu spróbował paluszków i jak je widzi to aż się trzęsie. Poszłam na kompromis i zaczęłam kupować z sezamem. Mam nadzieję że chipsów tak szybko nie nauczy się jeść Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba Re: chipsy 26.07.07, 10:29 moja 14 mies córeczka pare razy spróbowała i nic jej nie było po prostu ja mam słabośc do chipsów a jak mała zauważyła że jem to też chciała dostała malutki kawałek i jej zasmakowało i cóż.. musze odstawić chipsy...hihihi albo jeść jak już mała pójdzie spać a puki co wynalazłam chipsy owocowo-warzywne Kamisa (jabłowe, buraczkowe i marchewkowe) Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: chipsy 26.07.07, 11:30 Nie zaszkodzą, mój "w gościach" dostaje od czasu do czasu od ok 11 m-ca. Ja mu nie daję wcale, więc jak sobie pochrupie u kogoś 4 razy w roku to nic mu nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś