agnieszkamalecka1976 28.09.07, 08:33 czy ktoś się bawi w bity z dzieckiem. Bo mam parę pytań.Książka Domana na ten temat tylko anglojęzyczna i w dodatku nie do zdobycia w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monique595 Re: metoda Domana-bity inteligencji 28.09.07, 15:05 Wrzuć w wyszukiwarkę. Ostatnio bardzo dużo tu sobie poczytałam na ten temat. W ogóle w Internecie znajdziesz bardzo dużo na ten temat, wszystko Ci się rozjaśni. Ja osobiście jeszcze z moim małym tak się nie bawię, trudno mi zdobyć fajne obrazki z podpisami a jeszcze trudniej wykonać je samemu bo chciała by się żeby były fajne a jednocześnie odpowiednie dla malucha a z tym już ciężko... Powodzenia, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
okosokole Re: metoda Domana-bity inteligencji 28.09.07, 19:41 karty do nauki metodą Domana można kupic na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
beata_17 Re: metoda Domana-bity inteligencji 01.10.07, 21:59 Ksiazke mozna kupic w Fundacji Dom za 15zl plus 5zl przesylka www.fundacja-dom.opole.pl Odpowiedz Link Zgłoś