brandy2 19.11.07, 15:13 Czy to prawda, że obuwie na zimę nie jest profilowane ? Tak tłumaczyła mi Pani w sklepie....zastanawiam się czy to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mw144 Re: Czy to prawda, że obuwie na zimę.... ? 20.11.07, 08:00 Nie. Mój syn ma dwie pary butów zimowych, obydwie są prfilowane. Odpowiedz Link Zgłoś
ganetka4 do mw144 20.11.07, 16:08 Witam, Również otrzymałam taką informację że zimowe buty nie są profilowanie i kupiłam firmy Dawid z atestem Zdrowej Stopy ale widać wprowadzono mnie w błąd, więc jeśli możesz podać jakiej firmy buciki kupiłaś dla swego maluszka? będę wdzięczna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: do mw144 20.11.07, 21:30 Informacja od ortopedy dziecięcego: odchodzi się obecnie od profilowania jakichkolwiek butów, czy to na zimę, czy sandałów. Mają być płaskie, żeby mięśnie pracowały, a nie rozleniwiały się. Nie pamiętam, jak się doktor nazywa, ale pracuje w przychodni rehabilitacyjnej w Warszawie. Moi rodzice pracują w hurtowni obuwia dziecięcego. Większość producentów posiadających atest Zdrowa Stopa nie profiluje już swoich butków. Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: do mw144 21.11.07, 08:19 jedne to coś takiego: www.allegro.pl/item270372690_temar_super_ocieplane_trzewiki_skorka_25_15_7_now.html Nie pamiętam jakiej firmy są drugie,a nie mam ich pod ręką żeby zerknąć. Odpowiedz Link Zgłoś