hipcia-27 10.12.07, 23:03 robiłam go tu kiedyś nic mi nie wychodzi. Zresztą na tym forum byłą dokładna instrukcja podana jak to zrobić krok po kroku i chyba tę instrukcje nawet podawała mooh. Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka785 Re: jak zrobić suwaczek? 13.12.07, 18:42 właśnie teraz spróbuję zrobić dla mojej córci - jak mi wyjdzie to spróbuje opisać/jakoś pomóc... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 hipcia-27... spróbuj tak 13.12.07, 19:01 <a href="b-coś tam.png">Wiek Józinka</a> i spacja na koniec a Ty w sygnaturce masz bez http: może dlatego nie wchodzi? pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
hipcia-27 udało mi sie jakoś to zrobiłam. 13.12.07, 23:13 piszę z opóźnieniem bo 2 dni mnie nie było, ale tego samego dnia zrobiłam to o północy. Pamiętam jak chodziłaś w ciąży z Damiankiem. Bo ja też wtedy byłam w ciąży, bo mój Dawidek ma 1,8 miesięcy. Dlaczego nie ma ciebie na forum Za domkiem Stróża przecież teraz tam są wszystkie dziewczyny?> Tam właśnie kilka dni temu umieściłam zdjęcia aktualne. pozdrawiam papa. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 ja ostatnio mało gdzie jestem... 13.12.07, 23:58 postanowiłam unikać neta jak tylko się da, fora za bardzo wciągają a to nie sprzyja odchudzaniu i zdrowemu trybowi życia poza tym moja Amelka zaczęła chodzić do przedszkola to latam z nią tam i z powrotem, Damian jest bardzo żywy i muszę go mieć ciągle na oku (raz już ściągnął na siebie ciepłą herbatę - na szczęście nie gorącą)... jeszcze chodzę na angielski, na step-aerobik i tak jakoś czas płynie... zajrzałam teraz przed świętami, ale w niedzielę lecę na miesiąc do Polski - tam znowu nie będę mieć netu... postaram się po Nowym Roku poprawić i częściej zagądać na forum!!! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś