m_maciek 16.08.03, 15:20 nie jestem co prawda e-tata, ale czy e-wujek moze byc ? od kilku dni mam w domu sliczna, malutka bratanice , tak wiec bende od czsu do czasu tu zagladal coby poczytac i czasem sie o cos spytac pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaadama4 Re: witam e-mamy :) 16.08.03, 15:33 Witamy e-wujka. Tego jeszcze tu nie było. danka Odpowiedz Link Zgłoś
mamamamamama Re: witam e-mamy :) 16.08.03, 19:54 Witam e-wuju!!!!!!!!!!!! Fajnie , ze jest ktos taki jak ty (pierwszy raz sie z czyms takim spotykam w necie). Jak bedziesz chcial cos wiedziec to pytaj smialo , a my e-mamy z pewnoscia ci pomozemy!!! Pozdrawiam!! Karola+Esterka(08.05.03) Odpowiedz Link Zgłoś
m_maciek Re: witam e-mamy :) 16.08.03, 20:26 miło mi sądze, że bendę raczej pośrednikiem między moją bratową [niezbyt obytą komuterowo i internetowo] a e-mamami... Odpowiedz Link Zgłoś
mrufkaa Re: witam e-mamy :) 16.08.03, 21:00 Witaj e-wujku! sadze, ze jak mam troszke sie otrzasnie, to warto ja wprowadzic w arkana sztuki, bo my tu wszystkie mamy z tego nielada frajde)) A zakreconej mlodej mamusi czasem dobrze zrobi kontakt ze swiatem, nawet wirtualny )) Niemniej witamy bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
gyokuro Re: witam e-mamy :) 16.08.03, 21:39 Witamy, witamy! Pewnie fajnie być wujkiem W razie czego pomożemy, ale życzymy, żeby problemów nie było, a jak już to takie malutkie... Kasia i Juliusz (15.04.2003) Odpowiedz Link Zgłoś
vojtask Re: witam e-mamy :) 17.08.03, 21:12 Bo wuj to... wuj. Mów mi e-wuju... Z "Trylogiowym" pozdrowieniem Wojtek tata Ali i Stasia Odpowiedz Link Zgłoś
edziecko_gosiah Re: witam e-mamy :) 19.08.03, 08:55 Miło, że męskie grono się odrobinę powiększa na forum - tak jakoś mało tu wypowiedzi mężczyzn, a punkt widzenia 'drugiej' strony niejednokrotnie by się przydał... a trochę rad od emam i etatów może na przyszłośc będzie jak znalazł... witam serdecznie, gosiah Odpowiedz Link Zgłoś
mirka17 Re: witam e-mamy :) 19.08.03, 11:00 Gratuluję ślicznej małej bratanicy wójka który jest uradowany i zainteresowany nią samą,jej zdrowiem i wychowaniem. Witam, pozdrawiam i oddaje się do dyspozycji. Nie jestem super specem ale może się na cos przydam w razie potrzeby. Mirka17 Odpowiedz Link Zgłoś