weronisia20 17.08.03, 13:33 to jest swietny pomysl ale jestem zawiedziona ze jeszcze niema mojej coreczki a zdjecie wyslalam dosc dawno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaneta9 Re: Poznajmy się 27.08.03, 20:57 Nie mieszkam w Polsce wiec nie mam dostepu do gazety ''Dziecko''. Czy bez kuponu nie moga i moje maluszki ukazac sie w gazecie ?! Pozdrawiam ZANETA mama Sandy i Michaela Odpowiedz Link Zgłoś
wiki_23ewabp Re: Poznajmy się 18.02.04, 11:47 Witam!!! Ja wysłąłam zdjęcie mojej córeczki już w roku 2001 i do dziś się nie pojawiło... jest mi bardzo przykro z tego powodu, bardzo się zawiodłam na "dziecku.pl" Odpowiedz Link Zgłoś
mamjulke Re: Poznajmy się 18.03.04, 19:23 witam , a czy 18 marca , to juz jest po 16 marca??, bo chyba juz nigdy sie te zdjęcia nie ukażą Odpowiedz Link Zgłoś
aniakowalik Re: Poznajmy się 23.03.04, 16:07 Chyba nie, skoro 23 marca nie jest po 16 marca.... Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: Poznajmy się 03.09.03, 13:39 Właśnie przekopałam się przez wszystkie 533 fotki i tej jednej, którą wysłałam rok temu z ogonem nie znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
karina17 Mojej córci też nie umiem znaleźć.... 29.09.03, 13:14 ...a wysłałam 2 zdjęcia - 1 w zeszłym a 1 w tym roku..(((( gdzie one są !!??? Odpowiedz Link Zgłoś
karina17 znalazłam.. 29.09.03, 13:31 ..cięszę się z tego bardzo tylko...zdjecie jest jak mała miła 4m a umieszczone w lipcu tego roku....ale jak to mówią: lepiej późno niż wcale Odpowiedz Link Zgłoś
wiola.podwiak Re: Poznajmy się 14.12.03, 18:37 jest to dobry pomysł , ale juz dawno przesłałam zdjęcie i się nie ukazało. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszrataj Re: Poznajmy się 10.01.04, 22:46 Zaluje ze nie mozna posylac poczta elektroniczna zdjec - z czego to wynika? Odpowiedz Link Zgłoś
ese1 Re: Poznajmy się 13.01.04, 20:11 No wlasnie. Ja wyslalam zdjecie coreczki pod koniec listopada. Czekam i czekam, kiedy moge sie spodziewac ja tam zobaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
aniakowalik Re: Poznajmy się 18.01.04, 22:57 Super pomysł, ale chyba zdjęć przychodzi zbyt dużo, bo niestety zdarzają się pomyłki. Zdjęcia mojego synka nie ma wcale, natomiast jego dane widnieją przy zdjęciu innego dziecka. Szkoda. Wyślę następne zdjęcie i mam nadzieję, że nikomu nic się nie pomyli... Odpowiedz Link Zgłoś
paciorki Re: Poznajmy się 22.01.04, 17:01 To nie jest żaden świetny pomysł! Jak możecie tak mówić i jednocześnie żalić się, że zdjęcia się nie ukazały?! Skoro to trwa rok albo dłużej... to jest totalnie bez sensu! Cieszę się, że przeczytałam Wasze opinie zanim sama wysłałam zdjęcia. Teraz nie zrobię tego na pewno! W końcu jaki to ma naprawdę sens kiedy i tak szukamy zdjęcia tylko naszej pociechy??? Ja dziekuję. Mam jej zdjęć pełno w albumie i ją samą na żywo, i to mi w zupełności wystarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
paola26 Re: Poznajmy się 27.01.04, 21:54 Masz rację co do tych zdjęć, skoro nie drukują ich w kolejności albo wogóle ich nie drukują to nie ma sensu ich wysyłać. Ja chętnie zobaczyłabym moje dziecko w gazecie ale minusem jest też to,że nie można ich wysyłać pocztą . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paola26 Re: Poznajmy się 23.01.04, 23:56 szkoda że nie można zdjęć przesyłać e-mailem , ja naprzykład spędzam trochę czasu przy komputerze i byłoby mi łatwiej tym bardziej ze większość zdjęć mojego synka mam w komputerze Odpowiedz Link Zgłoś
julia111003 Re: Poznajmy się 12.02.04, 17:51 mysle, ze ogladanie swoich malenstw w gazecie jest naprawde super. Szkoda tylko, ze nie mozna wyslac zdjecia przez internet. Mysle, ze byloby to latwiejsze w wykonaniu. Moze redakcja pomysli nad ta opcja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
digitaltv Re: Poznajmy się 15.02.04, 22:27 mojego syna Łukasza z Zabrza również nie ma fotki wysłane w 12.2003R. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolanatk Re: Poznajmy się 20.02.04, 11:10 Fajnie że jest coś takiego jak: "Poznajmy się", szkoda tylko, że tak długo się czeka na zamieszczenie na stronie zdjęcia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monikasteinke Re: Poznajmy się 23.02.04, 07:48 witam.niestety jestem bardzo zawiedziona nie ukazolo sie żadne ze zdjec moich dzieci mimo że jedno z nich bylo w grudniowej gazecie pisalam maile do was z pytaniem czemu nie ma ich w internecie to nawet odp. nie przysłaliście .chodzi o oskar i nikodem steinke Odpowiedz Link Zgłoś
mamjulke Re: Poznajmy się 11.03.04, 17:36 fajny pomysł z tymi zdjęciami, wysłamłam ,a le juz straciłam jakąkolwiek nadzieję , iz zobacze moją pociechę na stronach "dziecka" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamjulke Re: Poznajmy się 11.03.04, 17:37 fajny pomysł z tymi zdjęciami, wysłamłam ,ale juz straciłam jakąkolwiek nadzieję , iz zobacze moją pociechę na stronach "dziecka" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamjulke Re: Poznajmy się 11.03.04, 17:38 dobry pomysł, ale zdjęcia mojej pociechy jeszcze nie ma i chyba się nie doczekam Odpowiedz Link Zgłoś
mamjulke Re: Poznajmy się 27.03.04, 16:43 dziś jest 27 marca i nic nie wskazuje na to by ta rubryka miała sie kiedykolwiek pojawić Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Poznajmy się 04.04.04, 10:49 Jestem rozczarowana. Mój synek urodził się w pażdzierniku 2003 i od razu wysłałam jego pierwsze zdjęcie- nie ma go do dziś. Póżniej wysłałam jesze kilka zdjęć i żadnego nie ma.To jakieś naciąganie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniakowalik Re: Poznajmy się 08.04.04, 12:40 Już straciłam nadzieję, że rubryka "Poznajmy się" wróci kiedykolwiek na e- stronę "Dziecka". A swoją drogą, 16 marca dawno już minął... Odpowiedz Link Zgłoś
iwobo Poczta to przeżytek! 21.04.04, 12:50 nigdy tego nie zrozumiem: dlaczego nie można wysłać zdjęcia pocztą elektroniczną tylko zwykłą przesyłką? To XXI wiek! Skoro zdjęcie jest wykonane cyfrowo to jest japrostrzai jednocześnie najtańsza droga. Szkoda, że nie jst możliwe zysłanie zdjęcia e-mail bo chętnie bym zamieściła mojego "szraba" na waszej stronie. Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
mamjulke Re: Poznajmy się 24.04.04, 19:13 cieszę się, że strona nareszcie powróciła. mimo to żal pozostał, bo nie ma zdjęcia mojej corki Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Poznajmy się 24.04.04, 20:22 Dziewczyny, ale tam jest wyraznie napisane ze tylko niektore zdjecia sa przezentowane, widocznie Wasze odpadly: "na eDziecko.pl pokazywane są wszystkie zdjęcia, w numerze kilkadziesiąt wybranych z wielu" ----> kilkadziesiat WYBRANYCH Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Poznajmy się 25.04.04, 09:58 Na eDziecko.pl. też nie ma zdjęcia mojego synka , wysłanego w listopadzie 2003. Odpowiedz Link Zgłoś
i6162262 Re: Poznajmy się 23.05.04, 23:21 Ja również się zawiodłam! Podobno wszystkie dzieci sa pokazane na stronie internetowej a to nie prawda mojej córki nie ma a w gazecie byla! Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiekgm Re: Poznajmy się 04.06.04, 21:11 To bardzo ciekawa forma prezentacji, ale dlaczego unikacie przesyłania fotek przez e-mail. Robię zazwyczaj fotografie cyfrowe. Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś