pola260 31.05.10, 22:33 Ktoś może sprowadzał z zagranicy? Skąd? Macie namiary na fajne sklepy? I jak się sprawuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pola260 Re: Bugaboo Cameleon? 31.05.10, 23:54 To nadal dobra cena, mam jeszcze 8 miesięcy więc będę obserwować. Kupiłaś przez Ebay? Jak Ci się wózek sprawuje? Odpowiedz Link Zgłoś
pola260 Re: Bugaboo Cameleon? 01.06.10, 00:09 Zadałam Ci jeszcze kilka pytań na priv, z góry dziękuję za odpowiedzi:-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pola260 Re: Bugaboo Cameleon? 01.06.10, 09:44 Dzięki. Kupię w Niemczech bo przesyłka jest dużo tańsza. Zależy mi na szaro zielonym a już go prawie nigdzie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
miamia Re: Bugaboo Cameleon? 01.06.10, 12:47 Bugaboo w Polsce trudno dostać a jak już są to w bardzo ograniczonej gamie kolorystycznej, zwykle tej mniej ciekawej. Znalazłam na Allegro nowy Bugaboo w dobrej cenie jakby Cię interesowało: www.allegro.pl/item1063960929_bugaboo_cameleon_nowy_na_gwarancji.html Chyba dobra cena, ja widziałam w świecie dziecka pół roku temu takie zestawy za 4500 i kolory były brzydsze, jakieś beże , brązy i granaty tylko. Zawsze pozostaje sprowadzenie z zagranicy ale wtedy bardzo drogo wychodzi transport i przestaje się to opłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
miamia Re: Bugaboo Cameleon? 01.06.10, 12:53 Właśnie ci wysłałam posta ale został skasowany...może dlatego, że wkleiłam link do Allegro. Chciałam Ci napisać, że na Allegro jest obecnie nowy Bugaboo w dobrej cenie - wejdź sobie w Allegro i w wyszukiwarce wpisz: Bugaboo Cameleon nowy i ci wyskoczy ta oferta. Cena chyba dobra, ja pół roku temu jak kupowałam to znalazłam w Świat Dziecka za 4500 zł ale były brzydkie kolory, beże, granaty i brązy. W Polsce trudno dostać Bugaboo, jeśli już są to w ograniczonej gamie kolorystycznej. Wyjściem jest sprowadzenie z zagranicy ale wtedy koszty wysyłki sa makabryczne. Ja testowałam i bardzo mi się podobał ale w końcu kupiłam Stokke. Może jeszcze kiedyś kupię Bugaboo, znajomi którzy mają bardzo polecają. Wózkiem jeździ już drugie dziecko a wygląda wciąż jak nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pola260 Re: Bugaboo Cameleon? 01.06.10, 13:24 Też widziałam te Bugaboo w Świecie Dziecka ale teraz już nie mają w ogóle. Dzięki za link do aukcji, pomyślę, cena faktycznie ok i mieszkam w warszawie więc już nic bym za transport nie płaciła. Mnie się ta tapicerka FLEECE akurat podoba, zawsze można potem dokupić sobie inny kolor Canvas. Ja znalazłam najtaniej w Stanach za 3100 ale plus przesyłka więc wyjdzie coś koło ceny z tej aukcji. Poza tym musiałabym kombinować bo nie wysyłają do Polski a ja nie mam bliskich znajomych w Stanach którzy by się chcieli bawić w zamawianie dla mnie i potem wysyłanie mi wózka do Polski. Muszę pomyśleć. Agnes a Ty masz Canvas? Odpowiedz Link Zgłoś
finezze Re: Bugaboo Cameleon? 01.06.10, 23:16 pola260 moja corcia jezdzi w zolciutkim fleece'owym cameleonie, wozek sam w sobie jest genialny To moje drugie dziecko, szosty wozek i nieodwolalnie najlepszy jakim jezdzilam. A co do koloru - nawet angielskie babulinki mnie zaczepiaja, ze mam wozek w cudownym kolorze nie chwalac sie oczywiscie ale rzeczywiscie wyglada swietnie i osobiscie uwazam, ze polar wyglada rewelacyjnie i niezwyczajnie, zadne inne wozki nie maja takich tapicerek. na swoje bugaboo polowalam ponad dwa miesiace na angielskim e-bayu i upolowalam - za 4200 funtow kupilam nowiutki, od prywatnej osoby ale bez tapicerek. Na tapicerki polowalam kolejny miesiac i wylicytowalam w srodku nocy zolty zestaw polarowy za 17 funtow, rowniez calkiem nowy. szczerze polecam aukcje, bo mozna trafic na super okazje, nie wiem jak na niemieckim e-bayu ale na angielskim mozna wyrwac uzywany w swietnym stanie. sama mialam zamiar kupic taki ale trafila mi sie wyjatkowa okazja i za te pieniadze mam nowy. sadze, ze warto zdecydowac sie na jego zakup tym bardziej, ze po okresie wozkowym sprzedam go jak swieza bulke i stratna wiele nie bede, bo trzymaja cene jak zadne modele. Odpowiedz Link Zgłoś
pola260 Re: Bugaboo Cameleon? 02.06.10, 09:09 Masz szarą bazę i żółtą tapicerkę? Moje marzenie :-) Ja kupuję z zieloną tapicerką ale na zmianę chcę kupić żółtą właśnie :-)Na żółtą będę więc polować :-) PS. Pokażesz mi jakieś zdjęcie Twojego wózka, choćby na priv? Odpowiedz Link Zgłoś
michelllle Re: Bugaboo Cameleon? 02.06.10, 22:25 nie przeszkadza wam że w bugaboo dziecko jeździ praktycznie po ziemi?? strasznie nisko jest gondola i siedzisko Odpowiedz Link Zgłoś
free.groszek Re: Bugaboo Cameleon? 03.06.10, 12:19 Warto poszukać na angielskim ebayu. Byłam niedawno w londynie i tam jest pełno tych wózków. Jest duża szansa, że ktoś sprzedaje używany. Mnie ten wózio się bardzo podoba ale niestety cena była dla mnie zaporowa, a chciałam samą spacerówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
michelllle Re: Bugaboo Cameleon? 02.06.10, 23:41 a jak ze schylaniem się do dziecka w gondoli przecież ta gondola jest na wysokości kolan. No i co z grzebaniem w koszu na zakupy przy zainstalowanej gondoli tożto wyczyn godny mistrza nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Bugaboo Cameleon? 02.06.10, 23:46 jak prowadzisz wózek to się do dziecka nie pochylasz non stop. za to jak usiądziesz na ławce to wysokość jest odpowiednia Odpowiedz Link Zgłoś
michelllle Re: Bugaboo Cameleon? 02.06.10, 23:59 a jak wygląda kwestia zapakowania większej rzeczy do kosza np chleba albo torebki trzeba gondole ściągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
michelllle Re: Bugaboo Cameleon? 03.06.10, 00:19 ja się nad nim zastanawiałam ale ostatecznie wygrał 4 rider właśnie z powodu wysokości na jakiej montuje się gondole nie jestem strasznie wysoka 168 ale mąż dobrze ponad 180 śmiesznie by wyglądał z tym wózkiem troche jak z wózkiem dla lalek ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: Bugaboo Cameleon? 03.06.10, 16:05 Mój mąż ma 189 i nie wygląda śmiesznie. Każdy ma swoje upodobania, ja w życiu nie zamieniłabym się na 4ridera, nawet jakby dopłacali:) Odpowiedz Link Zgłoś
pola260 Re: Bugaboo Cameleon? 03.06.10, 20:53 Mój mąż ma 190 cm i jesteśmy pewni, że chcemy Bugaboo, bez dwóch zdań :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Bugaboo Cameleon? 03.06.10, 21:12 IMO Cameleon jest zdecydowanie lepszy niż 4 Rider. Odpowiedz Link Zgłoś
pola260 Re: Bugaboo Cameleon? 04.06.10, 13:01 Pochwalę się. Właśnie zakupiłam w holenderskim sklepie nowy Bugaboo Cameleon szaro zielony za małe pieniądze tzn. dużo mniejsze niż w Polsce - z przesyłką do Polski wyjdzie mi 2900 zł. W zestawie jest siedzisko i gondola, folie, moskitiery, kosz na zakupy, adaptery do maxi cosi. Oddzielnie dokupiłam super okazyjne na Ebayu żółte nowe obicie na zmianę - z wysyłką ze Stanów 150 zł, dostawkę do wózka dla drugiego dziecka 100 zł z wysyłką, parasolkę szarą (60 zł z wysyłką) i kubek (60 zł z wysyłką) - jak widać wszystko w dobrej cenie. Dostawka, kubek i parasolka używane. Teraz już tylko poluję na śpiwór i fotelik maxi cosi ale to odłożę sobie na później. Polecam szperanie na Ebayu i zaglądanie do sklepów za granicą, u nas Bugaboo podstawowa wersja to koszt 4500 nowy więc super drogo a za granicą 2800 zł...warto więc sprowadzić. Nie mogę się doczekać kiedy wózek przyjedzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pola260 Re: Bugaboo Cameleon? 04.06.10, 18:18 Będę miała dwuletnią gwarancję i to wystawioną o d 1 lutego 2011, sami zaproponowali ,że gwarancja zacznie bieg z dniem kiedy zacznę używać wózek. Koszty przesłania wózka do nich i spowrotem do mnie w przypadku reklamacji pokrywają oni. Szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę, żeby gwarancja dotyczyła tylko kraju w którym przedmiot został sprzedany.... kupuję wiele rzeczy za granicą i wszystkie są na gwarancji. jeden wózek kupiony w Niemczech już raz reklamowałam bez żadnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: Bugaboo Cameleon? 04.06.10, 18:22 jesli nie masz gwarancji europejskiej badz miedzynarodowej to reklamujesz tylko w kraju w ktorym kupowalas napisz do 4 kids czy przyjma ci reklamacje wozka kupionego w Niemczech czy Holandi - nie sadze Jakby byla mozliwosc reklamacji w PL to by ci powiedzieli i nie musialabys wysylac wozka do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
pola260 Re: Bugaboo Cameleon? 04.06.10, 19:04 Ja nie pisałam, że mam reklamację w Polsce. Tak jak pisałam mam gwarancję u nich dwa lata od początku używania wózka a oni na swój koszt wysyłają kuriera po zepsuty wózek do mnie. Dla mnie ideał. Zwłaszcza, że mam drugi wózek więc w razie czego nie zostanę bez wózka zupełnie jakby co. Ale liczę, że gwarancja nie będzie potrzebna bo jak słyszę Bugaboo się nie psują. Odpowiedz Link Zgłoś
pola260 Re: Bugaboo Cameleon? 04.06.10, 19:11 Agnes powiedz mi jeszcze, czy u Ciebie w bazowym zestawie był kosz na zakupy pod wózek i adaptery do fotelika Maxi Cosi? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: Bugaboo Cameleon? 04.06.10, 20:06 Tak byl kosz w zestawie,folia przeciwdeszczowa , moskitiera oraz czerwona maskotka laleczka :) - adaptery dokupilam Odpowiedz Link Zgłoś
pola260 Re: Bugaboo Cameleon? 04.06.10, 20:13 Acha. W moim zestawie są adaptery co mnie zdziwiło bo byłam pewna, że trzeba je dokupić: - Adaptable to Maxi-Cosi Cabrio car seat (with adapter). Odpowiedz Link Zgłoś
gryziesz23 do pola260 08.07.10, 16:19 Proszę podaj namiary tego sklepu, w ktorym zamawialas wozek:) Dziekuje z gory Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: Bugaboo Cameleon? 04.06.10, 20:18 nie wiem czy dobrze przetlumaczylas ale ja bym odebrala to tak ze pasuje do wozka maxi cosi ale z adapterami bez adapterow nie zalozysz fotelika - moje jest takie tlumaczenie dopytaj dokladnie czy bedziesz miala adaptery bo to dziwne zeby w zestawie byly adaptery Odpowiedz Link Zgłoś
pola260 Re: Bugaboo Cameleon? 04.06.10, 20:39 Może masz rację, że to (with adapter) znaczy, że jest on potrzebny a nie , że jest w zestawie. Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: Bugaboo Cameleon? 05.06.10, 08:25 A skoro już kupiłaś, może dasz dziewczynom linka do sklepu, pewnie one też chętnie skorzystają. Może mają tam taniej dodatki:) To ja skorzystam:) Poluję na dodatkową tapicerkę i zawsze jakoś zapominam o licytacji tuż przed końcem...skleroza! Odpowiedz Link Zgłoś
pola260 Re: Bugaboo Cameleon? 05.06.10, 10:46 Słuchaj tapicerkę mają akurat drożej, tanio tapicerka obecnie jest tu: www.wozki-foteliki.pl/go/_info/?id=2970 i tu: www.bugaboo.pl/produkty/kategoria/6/12 Ten sklep w Holandii nie sprzedaje do Polski, przekonałam ich, żeby zrobili dla mnie wyjątek ale generalnie nie wysyłają do Polski niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: Bugaboo Cameleon? 05.06.10, 12:08 Dzięki, te widziałam. Uparłam się na canvas:) Będę szukała dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
gryziesz23 Re: Bugaboo Cameleon? 08.07.10, 16:24 ale czy mimo to moglabys dac namiary, bo mam rodzine w holandii i na ich adres zamierzam to zamowic:) Odpowiedz Link Zgłoś
pola260 Re: Bugaboo Cameleon? 05.06.10, 13:55 Żadna tajemnica, wózków mają dużo więc dla wszystkich wystarczy jak zgodzą się słać do Polski. Kto wie, może duże zainteresowanie spowoduje, że w ogóle dodadzą Polskę do standardowych krajów wysyłek :-) www.babyhuyswebshop.nl/ Odpowiedz Link Zgłoś
gryziesz23 Re: Bugaboo Cameleon? 08.07.10, 16:26 dzieki, tez wczesniej znalazlam ta strone;;] Odpowiedz Link Zgłoś
pola260 Re: Bugaboo Cameleon? 05.06.10, 22:23 Płaciłam paypalem i zapłaciłam dokładnie tyle ile napisałam, nie drożej. Wiem ile zapłaciłam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pola260 Re: Bugaboo Cameleon? 05.06.10, 22:25 A za przesyłkę nie zapłaciłam w ogóle na skutek błędu jaki popełnili informując mnie w pewnej sprawie, wzięli koszt wysyłki w tamach rekompensaty na siebie. Tak więc wydałam równo 2866 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pola260 Re: Bugaboo Cameleon? 05.06.10, 23:43 Agnes wózek kupiłam teraz bo kończy się mój kolor, dokładniej za tyle ile napisałam, sprawdziłam :-). Podobają mi się tylko te z szarą lub czarną bazą i kolorową górą. Zawsze znajdzie się na taki wózek chętny ale nie będę tego potrzebowała bo on przyda się mnie, no chyba, że będą bliźniaki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: Bugaboo Cameleon? 06.06.10, 22:19 dziewczyny, a może widziałyście w jakimś niemieckim sklepie Bugaboo za fajną cenę? Odpowiedz Link Zgłoś
pdubno Re: Bugaboo Cameleon? 08.06.10, 19:15 shop.ebay.de/i.html?LH_BIN=1&_trkparms=65%253A2%257C66%253A1%257C39%253A1&_nkw=BUGABOO%20CAMELEON&_dmpt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&_sop=2&_trksid=p3286.c0.m14.l1581&_pgn=2 Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: Bugaboo Cameleon? 09.06.10, 12:08 dzięki, ale chodziło mi o konkretne sklepy a nie ebay. ale może i tu coś znajdę Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: Bugaboo Cameleon? 09.06.10, 14:21 A w mojej opinii w 4kids wcale nie jest tak drogo z tą promocją, w której dają spiworek i daszek letni. Tylko jesli połączą z tą promocją, w której wózek z wkładką fleece jest za 3400 - może uda się to wynegocjować. Wtedy cena podstawowego zestawu wychodzi poniżej 2800. Masz polską gwarancję i szybką wysyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: Bugaboo Cameleon? 09.06.10, 21:25 nie sądzę :) byłoby za pięknie :). ale spytać można Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: Bugaboo Cameleon? 09.06.10, 21:57 spytalam - i niestety promocja nie dotyczy wózków z wkładą Fleece Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: Bugaboo Cameleon? 17.06.10, 21:09 dziewczyny, muszę się pochwalić - właśnie nabyłam Cameleona!:) prawie zupełnie przypadkiem :) był ciekawy zestaw (używany) na allegro, w moim wymarzonym kolorze czerwonym, z fotelikiem i całym tym oprzyrząowaniem (ale bez adapterów) no i zalicytowałam ot tak, bez przekonania że uda mi się "wygrać", a że był tylko jeszcze jeden chętny (bo równocześnie szły dwie chyba inne aukcje cameleona, ale w kolorach które mi się nie podobają) no i wylicytowałam, za całkiem niezłą sumkę moim zdaniem :) nie sądziłam że tak szybko i łatwo mi to pójdzie:) czekam jeszcze na przesyłkę. jeśli wszystko z wózkiem będzie ok, będę skakać z radości :) Odpowiedz Link Zgłoś
pola260 Re: Bugaboo Cameleon? 18.06.10, 23:30 Gratuluję :-) Czerwonego całego czy z bazą szarą? Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: Bugaboo Cameleon? 19.06.10, 10:37 już mam:) cały czerwony, tzn baza, kosz, spiworek, parasolka czerwone, a nakładki są czarne. Na jesień i zimę będą narazie czarne, a na wiosnę (dla odmiany kupię i nakładki czerwone (podoba mi sięcały czerwony). no to moje wrażenia - generalnie wóżek miodzio, sam płynie (co prawda na pusto narazie). Tapicerka idealna, bez żadnych zabrudzeń, przetarć, jakby nieużywana. Kolor mega intensywny (aobawiałam się że bedzie wypłowiały). Stelaż trochę porysowany, ale z tego co zaobserwowałam, nie da sie tego uniknąć (przy składaniu cos tam chyba ociera). Czekam tylko już na pasażera, i będziemy śmigać:) Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Bugaboo Cameleon? 19.06.10, 23:52 Też mam całego czerwonego Bugaboo i chociaż nie przepadam za czerwonymi wózkami to ta czerwień baardzo mi się podoba. Dla mnie to najładniejszy kolor Bugaboo. I chyba najładniejszy kolor tapicerki w ogóle. Ciekawy jest jeszcze brąz z beżem ale widziałam już kilka takich wózków, a drugiego całego czerwonego Bugaboo jeszcze nie spotkałam. Ostatnio kupiłam czarno-białą torbę Emmaljungi i całośc wygląda rewelacyjnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
michelllle Re: Bugaboo Cameleon? 25.06.10, 22:06 o co chodzi z tym paskiem na nadgarstek po co on jest i jaką ma spełniać funkcje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: Bugaboo Cameleon? 25.06.10, 22:33 a u mne właśnie nie ma tego paska, i to miejsce jest troszkę podrapane, więc muszę se nabyc coś takiego, żeby zasłonić, tylko nie wiem gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
blueaha Re: Bugaboo Cameleon? 25.06.10, 22:45 on jest do biegania- tzn jak biegasz z wózkiem to możesz puścić rączkę ale nie tracisz kontaktu z wózkiem - nie odjedzie daleko- tak jest wygodniej- to taka smycz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
finezze Re: Bugaboo Cameleon? 25.06.10, 23:58 Na tym pasku jest napisane, ze wozek nie jest przystosowany do uprawiania joggingu. Kiedy przerobimy wozeczek w wersje dwukolowa (przydatna na plazy, piachu itp) pasek jest po to, aby wozek zabezpieczyc przez ew upadkiem, bo przeciez oparciem beda tylko dwa kola. Odpowiedz Link Zgłoś
agaciha Re: Bugaboo Cameleon? 26.06.10, 10:26 Teraz wiele wozkow ma juz takie paski. Nie sa one na pewno do biegania bo sa przy Maclarenach a z nimi sie raczej biegac nie da:) Paski sa po to zeby bylo bezpieczniej schodzic ze stromej gory na przyklad. Mam wozek Phil and Teds i pasek zawsze zakladam a mieszkam na terenie gdzie wszedzie pod gorke. Raz sie potknelam i puscilam wozek i Bogu dzieki mialam pasek na rece. Odpowiedz Link Zgłoś
didis Kosz przy gondolce jest rzeczywiście beznadziejny 26.06.10, 22:21 Mój pasażer już jeździ, ale kosz jest totalnie ciężki do załadowania. We frogu tego nie sprawdziła, bo jeździłam tylko spacerówką, a wtedy problemu nie ma. Ale prowadzi się rewelacja. Dziś poszłam z dziećmi w teren i mała stała na podstawce - super! Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Kosz przy gondolce jest rzeczywiście beznadzi 09.07.10, 21:47 Didis, a jaką masz podstawkę w Cameleonie? We Frogu miałam oryginalną Bugaboo ale sprzedałam ją, bo była strasznie długa i źle mi się z nią jeździło. Ale to pewnie dlatego, że Frog nie miał regulowanej rączki. Teraz mam podstawkę Lascala, ale zamontowaną w innym wózku i nie wiem czy brać się za przekładanie jej do Bugaboo, czy to nie ma sensu, bo może nie pasować? Odpowiedz Link Zgłoś
aldakra Re: Kosz przy gondolce jest rzeczywiście beznadzi 31.10.10, 15:47 Dziewczyny, podłączę się do wątku. Napiszcie mi proszę jak to jest z tym wózkiem w terenie. Czy po polkich dziurawych chodnikach i alejach parkowych wysypanych kamyczkami, błotem - dziury zasypano gruzem, czy te małe kółka przednie/amortyzacja - czy ten wózek sobie z tym poradzi? Po takim terenie w moim mieście bym jeździła i się zastanawiam jak jest w praktyce. Napiszcie co sądzicie, bo patrząc na reklamy producenta jakoś niedowierzam ;) sprawdza się ten wózek na polskich dziurach i wybojach? czy raczej jest to miejski wózek ale da miast bez dziur? Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: Kosz przy gondolce jest rzeczywiście beznadzi 31.10.10, 22:36 Powiem szczerze - ubitą drogą sobie poradzi, małe kamyki spoko, ale w piachu się zasypuje - chyba, że ustawisz przednie duże. Jest to wg mnie wózek w teren - ale na ubite leśne większe drogi - raczej leśno parkowe, jeśli natrafisz na nich na korzeń większy to już zahaczy. Za to pięknie jedzie po naszych chodnikach - nawet tych dziurawych, jest bardzo zwrotny i lekki. Ma dużą gondolę. Dla mnie to wózek miejski z możliwością pojeżdżenia dróżkach, na codzienne wertepy bym go nie polecała, chyba, że jako jeden z wielu:D Odpowiedz Link Zgłoś
aldakra Re: Kosz przy gondolce jest rzeczywiście beznadzi 02.11.10, 15:36 Dzięki za odpowiedź. Ja głównie będę jeździła po parkowej drodze - mieszkam przy Alei wysypanej kamykami - wbite juz w ziemię, jest to ubity grunt, ale dziur też pełno. Na szczęście piasku brak. Zastanawiałam się nad tym wózkiem, bo nie chce kupować niczego ciężkiego na dużych pompowanych kołach, czego nie wcisnę do auta ;) no i miejmy nadzieję że te małe kółka się sprawdzą, a noworodka za bardzo telepać nie będzie, bo amortyzacja chyba dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: Kosz przy gondolce jest rzeczywiście beznadzi 02.11.10, 20:58 telepie po kostce:D Odpowiedz Link Zgłoś
funpic1 Re: Bugaboo Cameleon? 09.11.14, 15:55 Witam. Moja przyjaciółka była zdecydowana na ten wózek jednak po obejrzeniu go(chciałam odkupić używany)potrzebuje jeszcze trochę czas na przemyślenia. Pierwsza sprawa to jego niskie osadzenie gondoli!!! Na żywo mnie to strasznie raziło, ona jest wysoka mam 178 mąż prawie dwa metry. Dziwacznie wyglądałam z tym wózkiem z podniesioną rączką!! Wózek był daleko tz gondola oddalona , dziwne odczucia!!! Druga sprawa to chwiejność gondoli!!! Ona była przechylona na dól i dziwnie chybotała. Obejrzałyśmy dokładnie mocowanie i powiem tyle słabo to wygląda. Zaczynam zastanawiać się o co chodzi z tym Bugaboo....Dziewczyna używała go 1,5 roku i on jest w niestabilny dla mnie jeśli chodzi o bezpieczeństwo dziecka!!! koleżanka zwracałam uwagi na inne wózki wcześniej ale teraz zaobserwowała, że inne tak nie ruszają się przy prowadzeniu!! Jest ładny i to bardzo, kołą są w świetnym stanie ale te dwie rzeczy dają nam do mysleni.. Możecie się wypowiedzieć jak to wygląda w praktyce!! Odpowiedz Link Zgłoś
martuska1982 Re: Bugaboo Cameleon? 14.11.14, 22:54 to są luzy konstrukcyjne stelaża. Wózki o takiej konstrukcji tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś