jagabaga92 07.10.08, 13:44 Czym i jak Wasze kilkulatki bawią się w wannie. Jak długo pozwalacie im się bawić po kąpieli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-ola Re: Zabawy w wannie 07.10.08, 13:46 Konewką, bańkami, buteleczką po bańkach. Dość długo, cała kąpiel trwa ponad pół godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia8437 Re: Zabawy w wannie 07.10.08, 13:50 u nas kapiel tez trwa ponad pol godziny, a zabawek mnostwo, kubusiowy domek, pileczki, rybeczki fontanna itp. powiem ze sprzatanie lazienki po kapieli trwa kolejne pol godz Odpowiedz Link Zgłoś
joannaiwa Re: Zabawy w wannie 07.10.08, 13:54 Wejdź na Gry i zabawy - tam był taki wątek, z którego też skorzystałam kupując fajną zabwkę Wadera do kąpieli. Oprócz tego fajne są zmywalne farby do malowania palcami i zmywalne flamastry - tylko wanna do mycia Odpowiedz Link Zgłoś
jagabaga92 Re: Zabawy w wannie 07.10.08, 14:03 joannaiwa napisała: > Wejdź na Gry i zabawy - tam był taki wątek, z którego też > skorzystałam kupując fajną zabwkę Wadera do kąpieli. Oprócz tego > fajne są zmywalne farby do malowania palcami i zmywalne flamastry - > tylko wanna do mycia ...wanna też jest zmywalna Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka06 Re: Zabawy w wannie 07.10.08, 14:59 U nas są to różnego rodzaju stateczki, butelki po szamponach i żelach oraz zwykłe 2 butelki takie do mleka z których mała nigdy nie kozystała- tak sobie nalewa i przelewa. Kąpiel też trwa dosyć długo, po umyciu małej ja idę robić mleczko a mała zostaje w wannie i bawi się dalej pod okiem taty Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś