Witam wszystie mamy
Dawno mnie tu nie było, jakis rok.. A to naprawde, z róznych powodów.
Przede wszystkim wyjechałam z Mężem za granice. Myślałam,ze jak to za granica-lepszy świat, wszystko sie ułoży. Jednak z racji iż mój synek nie nadawał sie na żadne przedszkole ani opieke, pracował tylko mąż. Na poczatku jakos to było,zylismy na bieżąco. Miałam nadzieje na to, że znajdziemy legalne prace.
Niestety- historia jakich wiele... Najpierw szef wypłacał na raty wypłate mężówi, potem sie spóźniał z płaceniem, az wkońcu zostalismy tak naprawde z niczym.. Dzieki rodzinie wrócilismy do kraju.
Teraz znowu wynajmujemy mieszkanie, ja nadal nie pracuje. Synek w marcu skonczy 3 latka, to pojdzie we wrzesniu do przedszkola, mała będzie miała 5 lat, daje ja do szkoły. Wkońcu może pójde dpo pracy.
Na dzien dzisiejszy żyjemy tylko z pieniędzy męża, do tego wynajmujemy mieszkanie itp itd
Bardzo chętnie przyjme ubranka dla dziewczynki na 110/116 i chłopca 98/104. Buciki, zabawki niepotrzebne...
Wyzbyłam sie troche rzeczy typu zabawki itp, pooddawałam przed wyjazdem.. nie miałam niestety gdzie chować a ze soba nie było szans zabierac..
Dlatego jesli ktoś chciałby sie pozbyć takich rzeczy- byłabym bardzo bardzo wdzieczna!
Oczywiście w razie potrzeby wysle bj (o ile dalej jest adminkom?) umowe najmu, nie wiem co tam jeszcze- wysyłałam jej kiedyś decyzje o rodzinnym,że nie mamy zarobków. Teraz rodzinne dopiero załatwiałam, wiec na decyzje nadal czekam.
Pozdrawiam