aggaj78 30.06.09, 21:57 jak często, na przykład w tygodniu, zdarza wam się że dziecię nie je obiadu wogule ? u nas maluchy tak raz w tygodniu robią sobie "wolne" i niczym nie nadrabiają Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitka20061 Re: dziś nie chcę obiadu 30.06.09, 22:49 Jeszcze nie zdarzyła sie taka sytuacja. Zjada obiad w przedszkolu i drugi w domu. Czasem zje bardzo mało, albo np. tylko mięsko lub warzywko. Ale ona z tych co kochają jedzenie, mimo ze tego po niej nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: dziś nie chcę obiadu 01.07.09, 07:48 Zdarza się 1-2 razy w tygodniu. Najczęściej niedobory zostają uzupełnione przy śniadaniu następnego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
nullik Re: dziś nie chcę obiadu 01.07.09, 07:49 Mój mały chodzi do żłobka. Tam podobno ładnie zjada. W domu w czasie weekendu nie zje, bo nie... Zastanawiam się co będzie w sierpniu - ma wakacje. Czy przez cały miesiąc nie będzie jadł obiadów? Odpowiedz Link Zgłoś
malina-pl Re: dziś nie chcę obiadu 01.07.09, 08:16 Tak co drugi dzień, jednego dnia nie je prawie nic, za to następnego nie można odpędzić go od stołu. Ostatnio nie chce jeść śniadań,z jedzeniem rozkręca się tak koło 12. Odpowiedz Link Zgłoś
edit38 Re: dziś nie chcę obiadu 01.07.09, 08:47 Moja 2-latka bardzo rzadko zjada ładnie obiad (tak 1-2 razy w tygodniu) czasami zje połowę porcji czasami parę łyżeczek a czasami wcale. Kiedyś się tym przejmowałam teraz przestałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: dziś nie chcę obiadu 01.07.09, 09:11 W upały czesto... zamiast cieplego obadu dawałam czesto jogurt, owoce, płatki. Odpowiedz Link Zgłoś