deprim6 09.07.09, 17:34 czy przyznanie się do błędu jest trudne???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcelina4 Re: przyznanie się 09.07.09, 17:49 to zależy o a jakim błędzie mowa, w jakiej sytuacji, przed kim trzeba się przyznać? myślę, że raczej jest to trudne, przynajmniej dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: przyznanie się 09.07.09, 18:33 oczywiście. Niełatwo się przyznaje do błędu, ale warto. JA mojej córce zawsze się przyznaję do błędu, przepraszam, jeśli się źle zachowałam, bo chcę, by kiedyś ona potrafiła zrobić to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
deprim6 Re: przyznanie się 09.07.09, 19:05 alpepe napisała: > oczywiście. Niełatwo się przyznaje do błędu, ale warto. JA mojej córce zawsze > się przyznaję do błędu, przepraszam, jeśli się źle zachowałam, bo chcę, by > kiedyś ona potrafiła zrobić to samo. Dokładnie, ja tez tak robię.Jesli nakrzyczałam niesłusznie po prostu dziecko przepraszam i mówie dlaczego, przecież tego samego oczekuje od dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: przyznanie się 09.07.09, 19:12 "Dokładnie, ja tez tak robię.Jesli nakrzyczałam niesłusznie po prostu dziecko przepraszam i mówie dlaczego, przecież tego samego oczekuje od dziecka." Wiec w takim razie jaki jest cel tego watku?? Odpowiedz Link Zgłoś
deprim6 Re: przyznanie się 09.07.09, 19:22 kasiak37 napisała: > "Dokładnie, ja tez tak robię.Jesli nakrzyczałam niesłusznie po prostu dziecko > przepraszam i mówie dlaczego, przecież tego samego oczekuje od dziecka." > > Wiec w takim razie jaki jest cel tego watku?? Masz rozum używasz go???? Tak - więc sama pomyśl NIE - nie czytaj Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: przyznanie się 09.07.09, 19:29 Znow mamy napadzik?Proponuje lek o nazwie nicka. Pytam jaki jest cel tego watku. deprim6 napisała: > kasiak37 napisała: > > > "Dokładnie, ja tez tak robię.Jesli nakrzyczałam niesłusznie po prostu dzi > ecko > > przepraszam i mówie dlaczego, przecież tego samego oczekuje od dziecka." > > > > Wiec w takim razie jaki jest cel tego watku?? > > Masz rozum używasz go???? > > Tak - więc sama pomyśl > NIE - nie czytaj > > Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina4 Re: przyznanie się 10.07.09, 17:44 czemu jesteś taka napastliwa? dziewczyna normalnie się spytała o co chodzi w wątku, nie możesz jej spokojnie odpowiedzieć? po co takie teksty od razu? Odpowiedz Link Zgłoś
dariafox Re: przyznanie się 10.07.09, 21:29 ja też nie rozumiem jaki jest cel tego wątku, a wyobraź sobie, że MAM ROZUM! szok co? Odpowiedz Link Zgłoś