tomaszek1985 08.09.09, 12:49 Proszę o opinie tego lokalu. Jaka muzykę graja, etc. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Colbert Dance Palace - opinie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 14:48 byłam w tym lokalu w pewna sobote...sam wystrój jest nawet ok, bardzo podoba mi sie pomysl z przebraniem kelnerek i kelnerów w stroje barokowe..jednak dosyc drogo, ceny porownywalne z krakowem ,a do poziomu tamtejszych lokali nieco daleko..no i tragiczny dj, przeważał jakis dance z nizszej polki z lat 90-tych, mało zroznicowana muzyka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw Re: Colbert Dance Palace - opinie. IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.09, 19:59 jak cie tam stac kupowac, to muzyka ci nie potrzebna, popijanemu kazda sie podoba, ale nie wszystkim ceny szok piwo lane 10zł za drogo jak na częstochowe!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehe Re: Colbert Dance Palace - opinie. IP: *.rev.inds.pl 29.09.09, 00:41 no z cenami troche przesadzili ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Colbert Dance Palace - opinie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 07:17 a zaczeli sie tam juz pojawiac jacys ludzie w wiekszej ilosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r0x Re: Colbert Dance Palace - opinie. IP: *.net.stream.pl 29.09.09, 10:18 nie, byłem tam w sobotę po 24 i było kilka stolików i jeden gość nawalony na parkiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
marta3434 Re: Colbert Dance Palace - opinie. 29.09.09, 13:18 no szok , nikt tam nie przychodzi . dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Colbert Dance Palace - opinie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 14:04 marto jak myslisz?? nie chce wyjsc na nie wiadomo kogo ale wystarczy wsiasc w auto, zebrac fajna ekipe i isc do klubu w kraku...wstep do takich miejsc ktore wystrojem , kultura i muzyka bija wszystkie czestochowskie lokale jest porownywalny, jak i nie tanszy( przykładowo frantic to 15 zł a u nas z tego co wiem krzycza po 20 zł) ceny piwa takie same, do tego nie wpuszczaja jakis meneli co sie ledwo na nogach trzymaja...dlatego lepiej jechac raz na miesiac sie porzadnie pobwic niz siedziec w czestochwskich klimatach..i prosze na mnie nie naskakiwac ;] to moje zdanie i wielu znajomych, ktorzy własnie tak robia..to nie zadna burzuazja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzar Re: Colbert Dance Palace - opinie. IP: *.ludowa.netcominternet.pl 03.11.09, 01:23 Ceny krakowskie przyrównam do drugiego lokalu tego samego właściciela - don kichota, gdzie piwko butelkowe to koszt 8zł, natomiast w krakowskim lokalu o podobnym klimacie dokładnie to samo piwo kosztuje 5zł. Więc Kraków też nie jest jakiś mega drogi i to w obrębie rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Colbert Dance Palace - opinie. IP: 212.87.241.* 29.09.09, 13:54 Słyszałam, że w piątek mają być chippendalesi ;] czy ktoś słyszał po ile bilety? jak nie będzie za drogo to może się skuszę ;] Odpowiedz Link Zgłoś
jotkael Re: Colbert Dance Palace - opinie. 29.09.09, 16:56 ehh patrzac na fotki ladna lipa tandeta jakich malo to juz bylą Panorame fajniej zrobili a ty byle by sie blyszczalo i nie wiem... Beznadzieja. A co mnie szokuje to to jest za GENESIS? Co sie z nim stalo? tam wystroj byl fajny aa zrobili.... Chociaz na live moze lepiej ale jak dla mnie podrzedny ogladajac fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jsjsjs Re: Colbert Dance Palace - opinie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.09, 18:11 20zl wjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czosnek Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: *.116.81.93.tvksmp.pl 29.09.09, 20:46 Psychodelia na maxa. Zwłaszcza w wykonaniu szefa lokalu. Filmiki na stronie są niezłe, zwłaszcza ostatni. Właściciel chyba nieźle się naniuchał. Żenada roku. www.donkichot.com/colbert/otwarcie-video.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 12:39 Wystrój nie jest taki zły tego lokalu. Za słabo się reklamują i efekt jest taki, że nikt tam nie przychodzi. Co do muzyki faktycznie hity lat 80 - 90 tych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: *.net.stream.pl 04.10.09, 20:24 Postawa właściciela tych lokali (Don Kichot, Colbert, Mexicopelia, Bandera) jest co najmniej zastanawiająca. Z najprawdopodobniej najbardziej dochodowego Don Kichota finansuje swoje inne fanaberie, które raczej nie są zbytnio dochodowe! (Colbert - klapa, Mexicopelia - może i zarabia na siebie) W pewnym momencie, może to się obrócić przeciwko niemu, bo Don Kichot powoli zaczyna przypominać ruderę, no i te zachowania ochrony! Oby piątki z RnB wypaliły w Mohito (dawny Porter) i ochrona szanowała tam klientów, a na pewno będzie większy wybór w Cz-wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lowca smierdzieli jak w mohito jest... IP: *.chello.pl 06.10.09, 19:23 jak jest tam ta sama ochrona co za czasow portera to juz widze ten szacynek - przeciez to zwykle smyki uwazajace sie za zawodnikow a bijace sie siedmiu na jednego bo sam na sam zaden z nich nie ma jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
dragonka1 Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny 06.05.14, 09:12 Witam, ostatnio byliśmy w mexico...porażka! DJ Dragon nie powinien nazywać się DJ. Każdy potrafi puszczać muzę z kompa. Poza tym bardzo dużo paplał bez sensu, było więcej jego gadania niż muzyki! W barze oszukują! Trzeba się pilnować bo te piz*y za ladą liczą za drinki według uznania. Nie wierzcie w promocje na FB. Ostatnio miał być Ballantines za 6 zł a ta su*k policzyła nam za 10 zł. Nigdy więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: *.icis.pcz.pl 06.10.09, 21:01 W Czestochowie mentalnosc jasnogorska zapuscila MOCNE korzenie - wowczas wszystko co odbiega troche od szarej codziennosci szokuje i przeraza :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KROL SLONCE Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: *.prenet.pl 07.10.09, 01:27 TO NIE MENTALNOSC J GORSKA. TO LENISTWO BRAK ZYCIOWEJ KOLORYSTYKI NIECHEC DO WSZELKIEJ NOWOSCI NIEMOC FINANSOWA SZUKANIE WINNYCH KRYTYKANCTWO OBLUDA BRAK POMYSLU NA ZYCIE PROSTOTA UMYSLOWA SZAROSC ZERO TOLERANCJI WIECZNE NIE ZADOWOLENIE WIELKIE WYMAGANIA ZERO SRODKOW NA REALIZACJE ZYCIOWEJ ZABAWY. A ZYCIE JEST FESTIWALEM I WYMAGA NIE TYLKO AKTORA ALE TEZ WIDZA PRZYGOTOWANEGO DO UCZESTNICTWA W DANYM SPEKTAKLU . LUBIE TYLKO DOBRE TOWARZYSTWO JAK SPIEWALA MARYLA RODOWICZ. ZYCZE SZCZESCIA I DOBREJ ZABAWY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anu Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: 89.108.215.* 07.10.09, 20:44 Colbert nie jest lokalem dla tych, którzy uważają , że gwarantem dobrej zabawy są wyłącznie procenty, połączone z pozbawionym "przekazu " bełkotem. Nie znajdą w nim również dla siebie miejsca ci, którzy upajają się prostotą, są więźniami rozpowszechnionej " Formy " i nie potrafią wyjśc dalej, poza jej przestrzeń. Proponuję żeby chołota zaczęła obcowac z kulturą wysoką...Może wtedy będziecie w stanie poznac smak dania, które jest wam podawane na złotym talerzu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: 89.108.215.* 07.10.09, 20:47 Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie. Do wszystkich krytykantów...Zanim zaczniecie rzucac bezsensownymi obelgami, NAUCZICE SIĘ ŻYC NA ZIEMI JAK LUDZIE ! ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogurt Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.09, 11:36 Dokladnie ! Ludzie w tym miescie nie potrafią docenic, ze ktoś podarował im szanse wyboru, w kazdym lokalu jest inaczej, w kazdym jest inna muzyka, klimat Niestety to miasto upaja sie tylko tandeta i prostactwem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 13:17 Gość portalu: jogurt napisał(a): > Dokladnie ! > Ludzie w tym miescie nie potrafią docenic, ze ktoś podarował im > szanse wyboru, w kazdym lokalu jest inaczej, w kazdym jest inna > muzyka, klimat > Niestety to miasto upaja sie tylko tandeta i prostactwem ... a byles kiedys w innym miescie w jakims klubie? sam sobie odpowiedz n apytanie..to niestety kluby w czewie charakteryzuja sie tandeta niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: *.icis.pcz.pl 08.10.09, 18:34 W Czestochowie kluby sa bardzo rozne ... Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszek1985 Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny 09.10.09, 11:43 Faktycznie, chyba czegoś się nawąchał :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: *.iitd.pan.wroc.pl 30.10.09, 11:20 W Częstochowie nie mieszkam już jakieś 10 lat... i na szczęście.Dla mnie to miasto kulturalnie jest jakieś 2000lat... przed Chrystusem.Miałem okazje być w wielu różnych miastach i przyznam, że nawet dwa razy mniejsze Opole ma dużo więcej do zaoferowania. Jeśli chodzi o lokale Częstochowskie to są jak z pod prasy... jeden podobny do drugiego... dający tandetną rozrywkę w gronie dresików, tupaków czteropaków i dentystów amatorów.Smutno mi się robi na widok tej tandety, cwaniactwa, prostwctwa i nie ogarniętego kiczu. Czestochowie brakuje obycia,wiekszej otwartosci.... no ale czego tu sie dziwic jak na jasna górke przyjeżdża koleś i mówi że murzyn się nie domył... żenada.Wina leży w mieście, jego władzach i ludziach... nie wspominając o uczelniach, które są zaściankowe. Ja obecnie mieszkam we Wrocławiu.Miasto, które daje mi sporo możliwości, gdzie mogę spotkać normalnych ludzi w normalnych knajpach. Nie jest idealne,bo jak w każdym miescie tu też pojawiają się mordownie typu Kojot, ale w którym na przeciw tandecie mam alternatywe na spędzenie czasu w knajpkach, które trafiają również do bardziej wymagających.Podobnie jest też i w Krakowie, Trójmiescie i wielu innych, a w czestochowie wciąż tak samo. TAK NA KONIEC... PARADOKS TO PONOĆ BARDZO CENNY KLUB CZESTOCHOWSKI... SZKODA, ZE W TAK SPOREJ MNIEJSZOSCI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: *.icis.pcz.pl 30.10.09, 18:50 Widac ze malo znasz Czestochowe i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taksowkarz Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 07:58 Tomaszku fajnie ze juz nie mieszkasz w Czestochowie.widac ze jestes typem narzekacza .biadolil bys na Londyn mieszkajac tam ,biadolil bys na Barcelone bedac jej mieszkancem. A o murzynie mowil gosc z Torunia nie z Czestochowy.Fajnie ze mecza sie z toba wroclawianie a nie my.Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.09, 15:53 Jak muzyka jest grana w tym klubie ?? Taka sama jak w Donkichocie ?? - na dwóch salach te same piosenki ! ! ! w różnym przedziale czasowym , a gdzie niby ma być LATINO DANCE !!?? bo na pewno nie w Kojocie Może w Colbercie ?? Teraz Donkichot nie różni się niczym od reszty spelun w tym miescie, już dawno stracił swój urok i dusze , cóż jaka muzyka taka publika Może kiedyś ktoś otworzy klub z prawdziwego zdarzenie z muzyką latynoską, nie z hitami rmf maxxx , miejsce w którym można poczuć się wyjątkowo po prostu będąc tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: 188.33.189.* 10.11.09, 11:42 Do Gościa: Nie wiem jak teraz, ale wydaje mi się że jak chcesz latino to jest Mexicopelian, a ze sprawdzonych rytmów latino to jest Roxy w środowe wieczory, niestety w ogromnej większości puszczana jest kubana, linii natomiast jest jak na lekarstwo:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: 188.33.189.* 10.11.09, 11:44 Do darka: Nie wiem jak teraz, ale wydaje mi się że jak chcesz latino to jest Mexicopelian, a ze sprawdzonych rytmów latino to jest Roxy w środowe wieczory, niestety w ogromnej większości puszczana jest kubana, linii natomiast jest jak na lekarstwo:/ Odpowiedz Link Zgłoś
dragonka1 Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny 06.05.14, 09:17 Witam, ostatnio byliśmy w mexico...porażka! DJ Dragon nie powinien nazywać się DJ. Każdy potrafi puszczać muzę z kompa. Poza tym bardzo dużo paplał bez sensu, było więcej jego gadania niż muzyki! W barze oszukują! Trzeba się pilnować bo te piz*y za ladą liczą za drinki według uznania. Nie wierzcie w promocje na FB. Ostatnio miał być Ballantines za 6 zł a ta su*k policzyła nam za 10 zł. Nigdy więcej! ! Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszek1985 Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny 12.12.09, 20:28 Mieszkam cały czas w Częstochowie i nie narzekam. Nie wiem skąd u Ciebie to stwierdzenie że jestem narzekaczem. Chciałem poznać tylko opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czary Re: Colbert Dance Palace - opinie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 13:45 ja wróżę temu clubowi lepszą przyszłość, mnie się podoba Odpowiedz Link Zgłoś