Dodaj do ulubionych

Colbert Dance Palace - opinie.

08.09.09, 12:49
Proszę o opinie tego lokalu. Jaka muzykę graja, etc.
Dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Colbert Dance Palace - opinie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 14:48
      byłam w tym lokalu w pewna sobote...sam wystrój jest nawet ok, bardzo podoba mi
      sie pomysl z przebraniem kelnerek i kelnerów w stroje barokowe..jednak dosyc
      drogo, ceny porownywalne z krakowem ,a do poziomu tamtejszych lokali nieco
      daleko..no i tragiczny dj, przeważał jakis dance z nizszej polki z lat 90-tych,
      mało zroznicowana muzyka..
    • Gość: paw Re: Colbert Dance Palace - opinie. IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.09, 19:59
      jak cie tam stac kupowac, to muzyka ci nie potrzebna, popijanemu kazda sie podoba,
      ale nie wszystkim ceny
      szok
      piwo lane 10zł
      za drogo jak na częstochowe!!!!!
      • Gość: ehe Re: Colbert Dance Palace - opinie. IP: *.rev.inds.pl 29.09.09, 00:41
        no z cenami troche przesadzili ;/
        • Gość: x Re: Colbert Dance Palace - opinie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 07:17
          a zaczeli sie tam juz pojawiac jacys ludzie w wiekszej ilosci?
          • Gość: r0x Re: Colbert Dance Palace - opinie. IP: *.net.stream.pl 29.09.09, 10:18
            nie, byłem tam w sobotę po 24 i było kilka stolików i jeden gość nawalony na
            parkiecie :)
            • marta3434 Re: Colbert Dance Palace - opinie. 29.09.09, 13:18
              no szok , nikt tam nie przychodzi . dlaczego?
              • Gość: . Re: Colbert Dance Palace - opinie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 14:04
                marto jak myslisz?? nie chce wyjsc na nie wiadomo kogo ale wystarczy wsiasc w
                auto, zebrac fajna ekipe i isc do klubu w kraku...wstep do takich miejsc ktore
                wystrojem , kultura i muzyka bija wszystkie czestochowskie lokale jest
                porownywalny, jak i nie tanszy( przykładowo frantic to 15 zł a u nas z tego co
                wiem krzycza po 20 zł) ceny piwa takie same, do tego nie wpuszczaja jakis meneli
                co sie ledwo na nogach trzymaja...dlatego lepiej jechac raz na miesiac sie
                porzadnie pobwic niz siedziec w czestochwskich klimatach..i prosze na mnie nie
                naskakiwac ;] to moje zdanie i wielu znajomych, ktorzy własnie tak robia..to
                nie zadna burzuazja.
      • Gość: dzar Re: Colbert Dance Palace - opinie. IP: *.ludowa.netcominternet.pl 03.11.09, 01:23
        Ceny krakowskie przyrównam do drugiego lokalu tego samego właściciela - don kichota, gdzie piwko butelkowe to koszt 8zł, natomiast w krakowskim lokalu o podobnym klimacie dokładnie to samo piwo kosztuje 5zł. Więc Kraków też nie jest jakiś mega drogi i to w obrębie rynku.
    • Gość: she Re: Colbert Dance Palace - opinie. IP: 212.87.241.* 29.09.09, 13:54
      Słyszałam, że w piątek mają być chippendalesi ;] czy ktoś słyszał po ile bilety?
      jak nie będzie za drogo to może się skuszę ;]
      • jotkael Re: Colbert Dance Palace - opinie. 29.09.09, 16:56
        ehh patrzac na fotki ladna lipa tandeta jakich malo to juz bylą Panorame fajniej zrobili a ty byle by sie blyszczalo i nie wiem... Beznadzieja. A co mnie szokuje to to jest za GENESIS? Co sie z nim stalo? tam wystroj byl fajny aa zrobili.... Chociaz na live moze lepiej ale jak dla mnie podrzedny ogladajac fotki.
        • Gość: jsjsjs Re: Colbert Dance Palace - opinie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.09, 18:11
          20zl wjazd.
    • Gość: czosnek Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: *.116.81.93.tvksmp.pl 29.09.09, 20:46
      Psychodelia na maxa. Zwłaszcza w wykonaniu szefa lokalu. Filmiki na stronie są niezłe, zwłaszcza ostatni. Właściciel chyba nieźle się naniuchał. Żenada roku.

www.donkichot.com/colbert/otwarcie-video.htm
      • Gość: gość Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 12:39
        Wystrój nie jest taki zły tego lokalu. Za słabo się reklamują i efekt jest taki,
        że nikt tam nie przychodzi. Co do muzyki faktycznie hity lat 80 - 90 tych.
        • Gość: Artur Psychoza 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.09, 15:39
          j.w.
      • Gość: Mirek Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: *.net.stream.pl 04.10.09, 20:24
        Postawa właściciela tych lokali (Don Kichot, Colbert, Mexicopelia, Bandera) jest
        co najmniej zastanawiająca.

Z najprawdopodobniej najbardziej dochodowego Don Kichota finansuje swoje inne
        fanaberie, które raczej nie są zbytnio dochodowe! (Colbert - klapa, Mexicopelia
        - może i zarabia na siebie)

W pewnym momencie, może to się obrócić przeciwko niemu, bo Don Kichot powoli
        zaczyna przypominać ruderę, no i te zachowania ochrony!

Oby piątki z RnB wypaliły w Mohito (dawny Porter) i ochrona szanowała tam
        klientów, a na pewno będzie większy wybór w Cz-wie.
        • Gość: lowca smierdzieli jak w mohito jest... IP: *.chello.pl 06.10.09, 19:23
          jak jest tam ta sama ochrona co za czasow portera to juz widze ten
          szacynek - przeciez to zwykle smyki uwazajace sie za zawodnikow a
          bijace sie siedmiu na jednego bo sam na sam zaden z nich nie ma jaj.
        • dragonka1 Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny 06.05.14, 09:12
          Witam, ostatnio byliśmy w mexico...porażka! DJ Dragon nie powinien nazywać się DJ. Każdy potrafi puszczać muzę z kompa. Poza tym bardzo dużo paplał bez sensu, było więcej jego gadania niż muzyki! W barze oszukują! Trzeba się pilnować bo te piz*y za ladą liczą za drinki według uznania. Nie wierzcie w promocje na FB. Ostatnio miał być Ballantines za 6 zł a ta su*k policzyła nam za 10 zł. Nigdy więcej!
      • Gość: xx Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: *.icis.pcz.pl 06.10.09, 21:01
        W Czestochowie mentalnosc jasnogorska zapuscila MOCNE korzenie - wowczas
        wszystko co odbiega troche od szarej codziennosci szokuje i przeraza :((
        • Gość: KROL SLONCE Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: *.prenet.pl 07.10.09, 01:27
          TO NIE MENTALNOSC J GORSKA. TO LENISTWO BRAK ZYCIOWEJ
          KOLORYSTYKI NIECHEC DO WSZELKIEJ NOWOSCI NIEMOC FINANSOWA
          SZUKANIE WINNYCH KRYTYKANCTWO OBLUDA BRAK POMYSLU NA ZYCIE
          PROSTOTA UMYSLOWA SZAROSC ZERO TOLERANCJI WIECZNE NIE ZADOWOLENIE
          WIELKIE WYMAGANIA ZERO SRODKOW NA REALIZACJE ZYCIOWEJ
          ZABAWY. A ZYCIE JEST FESTIWALEM I WYMAGA NIE TYLKO
          AKTORA ALE TEZ WIDZA PRZYGOTOWANEGO DO UCZESTNICTWA W DANYM
          SPEKTAKLU . LUBIE TYLKO DOBRE TOWARZYSTWO JAK SPIEWALA MARYLA
          RODOWICZ. ZYCZE SZCZESCIA I DOBREJ ZABAWY
          • Gość: Anu Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: 89.108.215.* 07.10.09, 20:44
            Colbert nie jest lokalem dla tych, którzy uważają , że gwarantem
            dobrej zabawy są wyłącznie procenty, połączone z
            pozbawionym "przekazu " bełkotem. Nie znajdą w nim również dla
            siebie miejsca ci, którzy upajają się prostotą, są więźniami
            rozpowszechnionej " Formy " i nie potrafią wyjśc dalej, poza jej
            przestrzeń. Proponuję żeby chołota zaczęła obcowac z kulturą
            wysoką...Może wtedy będziecie w stanie poznac smak dania, które jest
            wam podawane na złotym talerzu...
            • Gość: Róża Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: 89.108.215.* 07.10.09, 20:47
              Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki,
              George Bernard Shaw powiedział:
              - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać
              pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na
              ziemi jak ludzie.

Do wszystkich krytykantów...Zanim zaczniecie rzucac bezsensownymi
              obelgami, NAUCZICE SIĘ ŻYC NA ZIEMI JAK LUDZIE ! .....
              • Gość: jogurt Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.09, 11:36
                Dokladnie !
                Ludzie w tym miescie nie potrafią docenic, ze ktoś podarował im
                szanse wyboru, w kazdym lokalu jest inaczej, w kazdym jest inna
                muzyka, klimat
                Niestety to miasto upaja sie tylko tandeta i prostactwem ...
                • Gość: . Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 13:17
                  Gość portalu: jogurt napisał(a):

> Dokladnie !
                  > Ludzie w tym miescie nie potrafią docenic, ze ktoś podarował im
                  > szanse wyboru, w kazdym lokalu jest inaczej, w kazdym jest inna
                  > muzyka, klimat
                  > Niestety to miasto upaja sie tylko tandeta i prostactwem ...

a byles kiedys w innym miescie w jakims klubie? sam sobie odpowiedz n
                  apytanie..to niestety kluby w czewie charakteryzuja sie tandeta niestety
                  • Gość: xx Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: *.icis.pcz.pl 08.10.09, 18:34
                    W Czestochowie kluby sa bardzo rozne ...
      • tomaszek1985 Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny 09.10.09, 11:43
        Faktycznie, chyba czegoś się nawąchał :D
        • Gość: p Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: *.iitd.pan.wroc.pl 30.10.09, 11:20
          W Częstochowie nie mieszkam już jakieś 10 lat... i na szczęście.Dla mnie to miasto kulturalnie jest jakieś 2000lat... przed Chrystusem.Miałem okazje być w wielu różnych miastach i przyznam, że nawet dwa razy mniejsze Opole ma dużo więcej do zaoferowania.
          Jeśli chodzi o lokale Częstochowskie to są jak z pod prasy... jeden podobny do drugiego... dający tandetną rozrywkę w gronie dresików, tupaków czteropaków i dentystów amatorów.Smutno mi się robi na widok tej tandety, cwaniactwa, prostwctwa i nie ogarniętego kiczu.
          Czestochowie brakuje obycia,wiekszej otwartosci.... no ale czego tu sie dziwic jak na jasna górke przyjeżdża koleś i mówi że murzyn się nie domył... żenada.Wina leży w mieście, jego władzach i ludziach... nie wspominając o uczelniach, które są zaściankowe.
          Ja obecnie mieszkam we Wrocławiu.Miasto, które daje mi sporo możliwości, gdzie mogę spotkać normalnych ludzi w normalnych knajpach. Nie jest idealne,bo jak w każdym miescie tu też pojawiają się mordownie typu Kojot, ale w którym na przeciw tandecie mam alternatywe na spędzenie czasu w knajpkach, które trafiają również do bardziej wymagających.Podobnie jest też i w Krakowie, Trójmiescie i wielu innych, a w czestochowie wciąż tak samo.
          TAK NA KONIEC... PARADOKS TO PONOĆ BARDZO CENNY KLUB CZESTOCHOWSKI... SZKODA, ZE W TAK SPOREJ MNIEJSZOSCI.
          • Gość: xx Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: *.icis.pcz.pl 30.10.09, 18:50
            Widac ze malo znasz Czestochowe i tyle.
            • Gość: taksowkarz Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 07:58
              Tomaszku fajnie ze juz nie mieszkasz w Czestochowie.widac ze jestes
              typem narzekacza .biadolil bys na Londyn mieszkajac tam ,biadolil
              bys na Barcelone bedac jej mieszkancem. A o murzynie mowil gosc z
              Torunia nie z Czestochowy.Fajnie ze mecza sie z toba wroclawianie a
              nie my.Dzieki
              • Gość: darek Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.09, 15:53
                Jak muzyka jest grana w tym klubie ??
                Taka sama jak w Donkichocie ?? - na dwóch salach te same
                piosenki ! ! ! w różnym przedziale czasowym , a gdzie niby ma być
                LATINO DANCE !!?? bo na pewno nie w Kojocie
                Może w Colbercie ??
                Teraz Donkichot nie różni się niczym od reszty spelun w tym miescie,
                już dawno stracił swój urok i dusze , cóż jaka muzyka taka publika
                Może kiedyś ktoś otworzy klub z prawdziwego zdarzenie z muzyką
                latynoską, nie z hitami rmf maxxx , miejsce w którym można poczuć
                się wyjątkowo po prostu będąc tam.
                • Gość: xXx Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: 188.33.189.* 10.11.09, 11:42
                  Do Gościa: Nie wiem jak teraz, ale wydaje mi się że jak chcesz latino to jest
                  Mexicopelian, a ze sprawdzonych rytmów latino to jest Roxy w środowe wieczory,
                  niestety w ogromnej większości puszczana jest kubana, linii natomiast jest jak
                  na lekarstwo:/
                • Gość: xXx Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny IP: 188.33.189.* 10.11.09, 11:44
                  Do darka: Nie wiem jak teraz, ale wydaje mi się że jak chcesz latino to jest
                  Mexicopelian, a ze sprawdzonych rytmów latino to jest Roxy w środowe wieczory,
                  niestety w ogromnej większości puszczana jest kubana, linii natomiast jest jak
                  na lekarstwo:/
                  • dragonka1 Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny 06.05.14, 09:17
                    Witam, ostatnio byliśmy w mexico...porażka! DJ Dragon nie powinien nazywać się DJ. Każdy potrafi puszczać muzę z kompa. Poza tym bardzo dużo paplał bez sensu, było więcej jego gadania niż muzyki! W barze oszukują! Trzeba się pilnować bo te piz*y za ladą liczą za drinki według uznania. Nie wierzcie w promocje na FB. Ostatnio miał być Ballantines za 6 zł a ta su*k policzyła nam za 10 zł. Nigdy więcej! !
              • tomaszek1985 Re: Wejdźcie sobie na stronkę tej meliny 12.12.09, 20:28
                Mieszkam cały czas w Częstochowie i nie narzekam. Nie wiem skąd u Ciebie to
                stwierdzenie że jestem narzekaczem. Chciałem poznać tylko opinie.
    • Gość: czary Re: Colbert Dance Palace - opinie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 13:45
      ja wróżę temu clubowi lepszą przyszłość, mnie się podoba
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka