umasumak 13.09.09, 23:45 Jak całkiem wywalić to dziadostwo? Powyłączałam w ustawieniach profilu wszystko, co miało "śledzik" w treści, a to dziadostwo dalej jest! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: Śledzik na NK 13.09.09, 23:50 W FF wczoraj sobie wyłączyłam. Można też w Operze i Safari. Postępując zgodnie z instrukcją stąd: pokazywarka.pl/sledzikssie/ Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: Śledzik na NK 14.09.09, 12:32 mika_p napisała: > W FF wczoraj sobie wyłączyłam. Można też w Operze i Safari. O, dzięki Ci wielkie!!!!!!!!!!! Nie mam juz hada!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_molinezja Re: Śledzik na NK 14.09.09, 21:57 Muszę Ci podziękować Mika, bo już tego nie mam Wreszcie. Powiem Wam szczerze, że jeżeli ulepsza się na siłę coś, co już jest dobre, nigdy nie wychodzi z tego nic dobrego. Moim zdaniem tak się dzieje z NK. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Śledzik na NK 14.09.09, 12:01 mnie irytowal poza tym wcale nie byl uzyteczny tez wywalilam sledzia w kosmos Odpowiedz Link Zgłoś
agysa Re: Śledzik na NK 14.09.09, 12:17 A co to ten śledzik i do czego ma służyć? Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Śledzik na NK 14.09.09, 12:49 yenna_m napisała: > > tez wywalilam sledzia w kosmos W kosmos to nie, bo on nad jest, tyle, że wyłączyłaś go z opcji w swojej przeglądarce. Zalogujesz się na NK, na innym komputerze, albo użyjesz innej przeglądarki - znowu będziesz miała śledzia. Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: Śledzik na NK 14.09.09, 14:06 O,dzięki umasumak za ten wątek! Własnie się zastanawiałam czy idzie go jakoś usunąć. sledzik jest beznadziejny,do niczego nie potrzebny i nie wiem po co wogóle taka funkcja. Zaraz puszczę w obieg,do znajomych linka z tym wątkiem,żeby też go ukryli,bo wszystkich tylko drażni. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Śledzik na NK 14.09.09, 22:13 no tak, tyle, ze na nk loguje sie wylacznie z mojego kompa wiec ustawiajac sobie opcje styli w przegladarce - wywalilam go sobie w kosmos licze, ze nie wroci Odpowiedz Link Zgłoś