gaba78 25.01.04, 08:54 WITAM. JAK WYGLĄDA TERAZ WASZE ŻYCIE PŁCIOWE? PODODNO JEST MNIEJ WYDZIELINY U KOBIET I UCZUCIE SZCZYPANIA. CZY PONOWNY 1 RAZ BOLI? POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalia433 Re: ŻYCIE PŁCIOWE PO PORODZIE???????? 25.01.04, 10:14 ja miałam swój ponowny 1 raz 6 tyg.po porodzie i nie czułam żadnej różnicy, mój mąż mówił że też nie czuł różnicy. pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: ŻYCIE PŁCIOWE PO PORODZIE???????? 25.01.04, 10:32 No coz, my mielismy wlasnie taki problem, a ja bylam zrozpaczona, bo w ogole nie wiedzialam co sie dzieje. Nikt mi o czyms takim nie mowil, wiec w koncu poszlam do ginekologa przekonana, ze to jakas infekcja. Okazalo sie, ze to wlasnie to, zmiany tam na dole spowodowane hormonami, karmieniem. Pamietam, ze trwalo to dosc dlugo, chyba dostalam to smarowania wit A w kroplach(co to mialo pomagac, ale nie pamietam dlaczego) no i zel Feminum - troche to wszystko pomagalo, ale musielismy byc cierpliwi. W koncu kiedys minelo... ale nie martw sie, wcale nie jest powiedziane, ze kazda kobieta tak ma - wsrod moich znajomych dziewczyn ja bylam chyba jedynym wypadkiem takich problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
ery20 Re: ŻYCIE PŁCIOWE PO PORODZIE???????? 26.01.04, 11:21 Ja urodzilam rowno 7 miesiecy temu.Niestety ten problem mam po dzis dzien i co gorsze-wcale nie czuje poprawy..... Jesli znacie jakies sposoby na poprawe- chetnie sprobuje... Pozdrowienia-Asia i Zuzia Odpowiedz Link Zgłoś
ulala00 Re: ŻYCIE PŁCIOWE PO PORODZIE???????? 26.01.04, 15:06 U mnie to samo!!! Pół roku temu urodziłam i podczas seksu jestem "sucha" mimo że jestem podniecona, a nawet oralny nic nie pomaga!!! Może właśnie ta maść? muszę spróbować!!! To jest straszny problem i dyskomfort!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ineta Re: ŻYCIE PŁCIOWE PO PORODZIE???????? 26.01.04, 16:17 Też miałam podobny problem, póki karmiłam piersią. Po odstawieniu małego w wieku 8 miesięcy - wszystko wróciło do normy a nawet lepiej I tak jest do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś