matmam 04.02.04, 22:33 Cześć dziewczyny. Zbliżają się walentynki.Jakie macie pomysły na prezenty dla swoich mężów(o ile wogóle zasłużyli) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milewicz1 Re: WALENTYNKI 05.02.04, 06:39 moj zdecydowanie nie zasluzyl, ale niech ma Mam dla niego niespodzianke, Malutka (po raz pierwszy) zostawiamy u mojej kolezanki, a my idziemy na koncert Bajmu i romantyczna kolacje. Ciekawe czy mu sie spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
sugar_mama_danielcia Re: WALENTYNKI 05.02.04, 06:57 My laczymy nasz prezeny z tym z 3 rocznucy slubu, ktora jest w marcu. W tym roku planujemy romantyczne trzy dni w Amsterdamie. A na dokladke w same Walentynki upieke mojemu cos slodkiego.... Sugar Odpowiedz Link Zgłoś
dorota1974kr Re: WALENTYNKI 06.02.04, 02:09 My podobnie laczymy Walentynki z rocznica slubu i tez wyjezdzamy, nawet nie tak daleko od Amsteradamu bo do Antwerpii. Och juz sie nie moge doczekac. Moj maz zdecydowanie zasluzyl i oby byl taki zawsze Milych Walentynek Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
xerius Re: WALENTYNKI 06.02.04, 04:30 Ja planuje kolacje we dwoje, na domowo. Problem w tym czy zdazymy sie pogodzic do Walentynek, ja bojowo juz nastawiona nie jestem, ale pokojowo tez jeszcze nie. Ciezko nam sie dogadac, bylby dobry pretekst zeby w koncu zawiesic bron... A poza tym kupilam juz swieczki,obrus itd. Gdzie bedzie Bajm? Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kiciakicia Re: WALENTYNKI 05.02.04, 14:34 Ja niestety mam tego dnia egzamin wiec duzo czasu nam nie zostało, ale... Od kilku dni podejrzewam że jestem w ciaży więc przed walentynkami zrobie tesy żeby mieć pewność i jesli jestem to kupię najmniejsze paputki ładnie zapakuje z czerwona kokardą i dam mu to rano jak tylko sie obudzi (kocha nasza córeczkę i napewno pragnie drugiego dziecka)- gorzej jak nie jestem w ciaży to musze jeszcze pomyśleć, moze zaplanuję opiekunke dla małej i wybierzemy sie na kolacje a moze znajdę jakiś ładny upominek niewiem wolałabym spełnic mój pierwszy pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
dylan2002 Re: WALENTYNKI 05.02.04, 15:45 Mam cudowny pomysł na prezent - dzidziuś , nie wiem tylko czy malutka będzie chciała współpracować. Termin mam na 27.02., ale przecież wszystko jest możliwe. Jakby się nie udało, to zrobimy sobie kolację przy świecach, kupię też mężowi jakiś drobiazg. Najważniejszy jest czas spędzony razem i wydaje mi się, że właśnie bycie we dwoje jest najlepszym prezentem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: WALENTYNKI 06.02.04, 10:56 my zawsze dajemy sobie słodycze, po prostu je bardzo lubimy...ale jeśli twój mąż ma poczucie humoru to polecam strone internetową www.happytreefriends.com/# pozdrawiam Beata mama Marcelka Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: WALENTYNKI 06.02.04, 12:23 No i ja wlasnie siedze i mysle. Pomyslow na prezent mam pare ale z kasa krucho ( mam ale odkladamy bardzo intensywnie kazdy grosz na mieszkanie), sama kolacja to nic szczegolnego bo co dzien mamy wspolna. Moze bedzie okazja to znajoma zajelaby sie Malym i wyszlibysmy do kina. Zobaczymy co wyjdzie do tego czasu. Zycze dobrych pomyslow i udanego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
madzikowa Re: WALENTYNKI 06.02.04, 12:35 Mój mąż nie uznaje takich 'świat' wiec nie obchodzimy walentynek. I nic na to nie poradzę. Ide za to z Malusiem do kumpelki , jej męża nie będzie, bo am jakiś służbowy wyjazd.... a mój w dodatku ma zjazd na studiach... No ale może jakąś dobrą czekoladkę ode mnie dostanie. On tak lubi! Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: WALENTYNKI 06.02.04, 14:09 ja bardzo lubię ten dzien jest taki uroczy, wszędzie te serca...przytulanki...słodkie serducha...szkoda tylko,że tylko wtedy! My z mężem robimy sobie zawsze jakies niespodzianki...oprócz tego jakaś urocza kolacja na mieście...no a potem to już sekret,hihihihji pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
alanina Re: WALENTYNKI 06.02.04, 16:18 Ja już mam dla mojego męża perfumy Hugo Boss. Mnie się podobają, mam nadzieję, że i jemu będą odpowiadały. pozdrawiam alicja Odpowiedz Link Zgłoś