takatoszymura Re: mój mąz jest z zawodu dyrektorem 30.01.10, 22:33 To tak jak mój! A ja jestem Dyrektorowa Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: mój mąz jest z zawodu dyrektorem 31.01.10, 01:40 Ehe ehe pierwsza byłam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_malpisko Re: mój mąz jest z zawodu dyrektorem 31.01.10, 14:30 buhahahahaha, ciekawe gdzie ztrudniają dyrektorów bez matury... Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Zawody Mężów EMAM 30.01.10, 22:37 moj jest prezesm i tak mu w domu mowimy prezesie, glosno zeby sasiedzi mogli slyszec, ja tak powaznie - mamy firme, a nawet dwie Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Zawody Mężów EMAM 31.01.10, 14:25 wegatka napisała: Płatnym mordercą Wegatko, wszelki duch! Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Zawody Mężów EMAM 31.01.10, 19:56 imasumak napisała: > Wegatko, wszelki duch! Kurde, a ja się zastanawiałam czy ten nick na "i" ma coś wspólnego z Tobą. Chyba jednak ma Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly Re: Zawody Mężów EMAM 30.01.10, 23:31 Kilka, ale najbardziej dla mnie uciąliwy jest paparazzi Odpowiedz Link Zgłoś
des4 mężów??? 30.01.10, 23:43 na tym forum popularnością się też cieszą konkubenci...ups...parterzy... Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: mężów??? 31.01.10, 02:33 > na tym forum popularnością się też cieszą > konkubenci...ups...parterzy... > Mój KONKUBENT jest mechanikiem samochodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: krejzimama 31.01.10, 10:56 zagrozenia nie kwestionuje bo ono istnieje, jednak prezentujac postawe taka jak twoja czym roznisz sie od tych z ktorymi chcesz walczyc? mozemy podyskutowac o tym ze za pare lat w europie islam bedzie najwieksza religia z tego powodu ze oni sie zwyczajnie rozmnazaja a my nie, a robia to bo panstwa takie jak francja niemcy anglia daja im doskonale mozliwosci - mega socjal ktory oni wykorzystuja i z ktorym trzeba skonczyc. zamknijmy im droge do mnozenia sie jak kroliki u nas, zabronmy wielozenstwa w cywilizowanych krajach a jak sie nie spodoba to niech wracaja do siebie ityle w temacie - zadnych wojen zadnej krwi i tym podobnych akcji rosjanie tez niemcow glodem wzieli... Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama [...] 31.01.10, 11:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: krejzimama 31.01.10, 11:17 niedalej jak okolo roku w wielkiej brytani przyjeto szariat jako obowiazujace prawo - moze czas skonczyc z wszechobecna "polityczna poprawnoscia" bo w niektorych przypadkach do niczego dobrego to nie prowadzi jest stare dobre przyslowie - "skoro wlazles miedzy wrony" dlatego ja sie nei pcham do muzulmanskich krajow a skoro oni chca tu mieszkac to racja niech sie asymiluja a nie urzadzaja swiete wojny o socjal jak we francji tyle ze ja daleka jestem od manifestowania swoich pogladow na ten temat w sygnatrkach. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: krejzimama 31.01.10, 11:35 Tu nawet nie chodzi by emigranci całkowicie zapomnieli o swoich korzeniach. Szanując reguły miejsca które obrali za swój dom można pamietać o korzeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
anulla1 Re: Zawody Mężów EMAM 31.01.10, 12:16 Mój jest optykiem- chałupy mchem łoptyka Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Zawody Mężów EMAM 31.01.10, 14:25 hydraulikiem kiedyś był profesorem, ale pensja nie starczała na życie, musiał się przekwalifikować Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: krejzimama 31.01.10, 13:22 Sam Islam nie niesie za sobą żadnych zagrożeń. To jego niektórzy wyznawcy powodują to zagrożenie, nie zaś sama religia. Odpowiedz Link Zgłoś
sandorianka Re: krejzimama 31.01.10, 14:44 Nie wszyscy islamiści to terroryści. Znamy bardzo wiele takich osób, które muchy by nie skrzywdziły. Odpowiedz Link Zgłoś
sandorianka Re: Zawody Mężów EMAM 31.01.10, 14:54 mój jest wiertaczem, wierci dziury Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Zawody Mężów EMAM 31.01.10, 15:24 sandorianka napisała: > mój jest wiertaczem, wierci dziury lo matko ale masz dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
bswm Re: Zawody Mężów EMAM 31.01.10, 20:03 administrator systemów - dla laików informatyk Odpowiedz Link Zgłoś
anajane Re: Zawody Mężów EMAM 31.01.10, 21:18 Prosze Administratorke o usuniecie niektorych wpisow - wracajac do tematu - kierowca. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Jako mąż EMAMY... 31.01.10, 23:17 ... której nie chce się zarejestrować własnego nicka i wyręcza się mną , działając na wyraźne polecenie ustne przyznaję, że z zawodu jestem... dyrektorem ! Idąc z firmy do firmy wskakuje na dyrektorskie stanowisko A z zawodu, tak na serio, historyk i ekonomista. Odpowiedz Link Zgłoś