alicjagrabowska Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 13.02.04, 23:39 Jestem z Tobą i Twoją córcią,będę się modlić do Pana Boga o zdrówko dla Niej.Bądż dobrej myśli.Ala Odpowiedz Link Zgłoś
elmira_k Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 14.02.04, 00:07 Oluniu nie daj się ! Będę się modlić za Ciebie Kruszynko, Kochany Króliczku.... Odpowiedz Link Zgłoś
misiek25 Jestem z Toba 14.02.04, 00:14 Modle sie za Ciebie i Twoja malenka Olenke. Modlimy sie wszystkie. Bedzie zyc. Jestem pewna. Naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Jestem z Toba 14.02.04, 00:29 Modlimy się za Twojego Kochanego Aniołka!!! Agnieszka z córką Glorią Odpowiedz Link Zgłoś
anika11 Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 14.02.04, 02:32 Jestesmy z toba i goraco modlimy sie za malutka Olenke. ania i Marysia Odpowiedz Link Zgłoś
matusia3 Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 14.02.04, 10:07 Kochana Aniu moja imienniczko! Ja też pomodle się za Twoją maleńką istotkę,która teraz potrzebuje modlitwy duchowej.Dziewczynki z natury są silniejsze,wiem,ze będzie dobrze...... Przesyłam gorące fluidy ,jestem z Wami......Oleńko bądź zdrowa....... Boże pomóż wyzdrowieć tej małej,kochanej kruszynce........... matusia Odpowiedz Link Zgłoś
mamamajki Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 14.02.04, 11:35 Proszę Boga o zdrowie dla maleństwa Asia mama Mai Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 14.02.04, 12:40 Będziemy się modlić za zdrówko Twojej OleńkiWszystko będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 14.02.04, 13:08 Dołączamy się w pokorze z modlitwą o zdrowie Oleńki i siłę dla Jej rodziców- Wiola,Michał i mała Alusia. Odpowiedz Link Zgłoś
madeyowa Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 14.02.04, 13:38 Jestem z Wami! Odpowiedz Link Zgłoś
unruzanka Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 14.02.04, 14:49 Serdecznie dziękuję za pociechę, słowa otuchy i zapewnienia o modlitwie, które od Was dostaję. Dzięki nim z większą nadzieją patrzę w przyszłość. Stan Oleńki nadal jest ciężki ale stabilny, lekarze nie chcą mówić o rokowaniach, bo wszystko może się jeszcze zdarzyć. Wierzę, że dzięki modlitwom tak wielu osób Ola jeszcze żyje. Dziękujemy i prosimy o dalszą modlitwę. mama Ania, tatuś Sławek i córeczka Oleńka (22.01.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
novikaa Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 14.02.04, 15:49 wierzę,że Oleńka wróci do zdrowia, to silna dziewczynka.Olu, bądz silna!! Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia_m Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 17.02.04, 09:15 Ja też jestem z Tobą... od razu jak Cie przeczytałam w ubiegłym tygodniu poprosiłam Go o zdrowie dla Twojego maleństwa, a w niedzielę do swoich stałych intencji dołączyłam Twoja Oleńkę. Będzie dobrze... Gdzie dwóch lub trzech w imie moje... tam i ja jestem pośród nich (...). Trzymajcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
gandzia4 Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 17.02.04, 14:56 Jestem z Twą córeczką myślami i bardzo pragnę by wszystko jak najlepiej się ułożyło. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_kp Re: do UNRUZANKA 21.02.04, 15:44 Witam Cie serdecznie !!! Ciebie i twoje kochane maleństwo życze duzo zdrówak adla Was ..... Sama jestem mamą wczesniaczka i wiele chwil trwogi mam za soba .Jas ma teraz trzy i pół miesiąca i jest strasznym grubaskiem obecnie 5,50 kg (ur 1970) Głowa do góry i wszystko będzie dobrze !!! Widziałam zdjecie Oli jest kochana kruszynka !!!! Zapraszam Cie do naszych wczesniaczych watków na edziecko i na zobaczcie !!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=10490200 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10367026 Pozdrawiam Was Kasia i Jas P.s. Jeśli tylko bedziesz mogla to karm piersią !!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
purzyki Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 14.02.04, 16:39 Ja też myśle o Tobie i Twoim Malutkim Skrzaciku. Pomodlę się za Was. Odpowiedz Link Zgłoś
rzona Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 14.02.04, 17:09 Aniu i Oleńko, będziemy się za Was bardzo gorąco modlić. Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia. Gorące pozdrowienia. Kasia i Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
ludikun Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 14.02.04, 19:48 My tez bedziemy sie goraco modlic. Na pewno wszystko bedzie dobrze !!! Kasia mama Oli Odpowiedz Link Zgłoś
aga173 Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 14.02.04, 23:38 Jestem z Wami całym sercem.Bedzie dobrze,Wodniki zawsze wygrywają a Oleńka jest Wodnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kite5 Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 15.02.04, 19:22 My też o Was myślimy i wspieramy myślami. Kasia, Rafał i Maciuś Odpowiedz Link Zgłoś
kajami1 Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 15.02.04, 22:06 Dziewczynki są silne, Oleńka na pewno da radę. Wszyscy, którzy Ci odpowiedzieli w to wierzą a przecież wiara czyni cuda. Całym sercem jesteśmy z Wami i czekamy na dobre wieści (inne być nie mogą). Kasia, Jarek i Michałek. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_basi Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 15.02.04, 23:46 Wierzymy że wszystko będzie dobrze.Pomodlimy się za Waszą córcię. Agata Basia Krzyś Odpowiedz Link Zgłoś
bachab2 Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 16.02.04, 21:54 Jestem z wami i modlę sie gorąco. Trzymaj się Oleńko! Basia Odpowiedz Link Zgłoś
karina17 Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 16.02.04, 22:10 będę się modlić na pewno!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorota1974kr Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 16.02.04, 22:19 Wiem co przezywasz, sama stracilam kiedys synka, dlatego jestem z Toba i modle sie gleboko. Wierze, ze wszystko bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
pokusa6 Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 16.02.04, 22:30 jestem z wami.choc niemodliłam się od bardzo dawna to tym razem niezapomne.alicja Odpowiedz Link Zgłoś
kara25 Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 17.02.04, 15:09 Ja również dołączam do modlitwy o zdrowie dla twojej córeczki. Niech Bóg ma Was w swojej opiece. Trzymam kciuki za pomyślny finał.Musisz uwierzyć ,że będzie żyła i będzie zdrowa. Wierz, bo wiara czyni cuda!!!! Sama sprawdziłam Odpowiedz Link Zgłoś
karinka21 Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 17.02.04, 19:33 Ja także pomodlę się za twoją kruszynkę. Trzymajcie się mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
minia76 Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 18.02.04, 11:49 Ja również pomodlę się za Twoje maleństwo. Trzymajcie się. Pozdrawiam gorąco. Minia Odpowiedz Link Zgłoś
pysio8 Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 18.02.04, 12:03 Aniu, jestem z Tobą, wiem, co przeżywasz. Modlę się. U mojej córki najkrytyczniejsze były trzy pierwsze doby życia. Proś o modlitwę najbliższych- przyjaciół, rodzinę. Daj znać, co z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
mamao2 Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 18.02.04, 12:39 Dołączam sie do modlitwy za Oleńkę... Ola Odpowiedz Link Zgłoś
unruzanka SERDECZNE PODZIĘKOWANIA!!! 18.02.04, 14:07 Kochane e-mamy! Bardzo Wam dziękuję w imieniu naszej całej rodziny: mojego męża, moim i oczywiście w imieniu mojej małej Oleńki za okazane nam zrozumienie, serce, życzliwość i za modlitwy, które - jestem o tym przekonana - sprawiły, że u mojego skarbka najdroższego nastąpiła poprawa. Lekarze, mimo, iż podkreślają, że wszystko jeszcze może się zdarzyć, są ostrożnymi optymistami.O przezwyciężeniu choroby będzie można mówić najwcześniej za tydzień. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy i prosimy o dalszą modlitwę. Ania, Sławek i Oleńka (22.01.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
kajami1 Re: SERDECZNE PODZIĘKOWANIA!!! 18.02.04, 16:44 Nawet nie wiesz jak nas to cieszy. Nadal jesteśmy z Tobą i będziemy do czasu, aż Oleńka będzie już zdrowa w domu a nawet dłużej. Czekamy na jeszcze lepsze wiadomości. Pozdrawiamy. Kasia, Jarek i Michaś. Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: SERDECZNE PODZIĘKOWANIA!!! 18.02.04, 22:04 nadal jesteśmy z Wami. pozdrawiamy bardzo ciepło - lea z rodzinką Odpowiedz Link Zgłoś
olenka12 Re: SERDECZNE PODZIĘKOWANIA!!! 19.02.04, 04:55 Modliłam się wczoraj za twoją Oleńkę. Dzisiaj też będę. Wszystkie tu emamy wierzymy, że będzie dobrze. Jezus wysłucha. Odpowiedz Link Zgłoś
agy Re: Koniecznie odezwij się za tydzień!!! 19.02.04, 09:46 Koniecznie odezwij się za tydzień!!! Żebyśmy wiedziały, że wszystko dobrze się skończyło. I żeby inni wiedzieli, że modlitwa odnosi skutek! Pozdrawiam Was cieplutko Agy Odpowiedz Link Zgłoś
budynka Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 18.02.04, 16:03 Ściskam serdecznie! Aniu, ja również od dziś gorąco się za nią modlę. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
mmc2 Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 18.02.04, 21:56 I my jestesmy w modlitwie z Wami i wasza Olenka. Wierzymy gleboko ze Olenka jest silna i zwalczy chorobe. Mariola, Magdalena, Monika i malenka Julia Odpowiedz Link Zgłoś
ewamiki Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 18.02.04, 22:13 Pomodlimy sie i my w wieze ze wszystkie liczne modly zostana wysluchane i przekonamy sie o silnej wieze i sile najwyzszego Pozdrawiam Ewa mama Mikolaja forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10374473 Odpowiedz Link Zgłoś
kamaha Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 18.02.04, 22:20 Myślą i modlitwą będziemy przy Was. Zyczymy małej Oleńce dużo sił w walce o zdrowie. Magda i Haneczka (06.11.2002) Odpowiedz Link Zgłoś
rzona Re: gorąca prośba o modlitwę do wszystkich e-mam! 18.02.04, 22:27 Aniu, ciągle myślę o Tobie i Twojej Oleńce. Mocno trzymam kciuki i czekam na dalsze dobre wiadomości. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś