bacha1979 Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 21.04.10, 08:41 Wymieniony tu Poncyliusz, Sikorski owszem, niczego sobie... Ale nie Olejniczak ,bo on taki jakiś szczeniakowaty. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi111 Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 21.04.10, 10:00 www.plotek.pl/plotek/1,78646,4625625.html Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_beauty Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 21.04.10, 10:02 Wojciech Olejniczak. I ś.p. Sebastian Karpiniuk. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi111 Bartosz Arłukowicz 21.04.10, 12:10 a co myślicie o nim? Mnie się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
x.armide Re: Bartosz Arłukowicz 21.04.10, 12:13 dostaje u mnie punkty za bycie doktorkiem od dzieciuchow musi byc zapewnne cierpliwy i kontaktowy Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi111 Re: Bartosz Arłukowicz 23.04.10, 20:53 x.armide napisała: > dostaje u mnie punkty za bycie doktorkiem od dzieciuchow A miał w planach zostać ginekologiem, łeee co za szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Bartosz Arłukowicz 21.04.10, 12:31 Całkiem przyjemny. Ma jedną wadę Jest z SLD Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 21.04.10, 12:20 Mnie sie jakoś podobał Stasiak, zreszta lubiłam go bardzo upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a8/W%C5%82adys%C5%82aw_Stasiak_2.jpg Z tych, którzy odeszli, to b. przystojny był Stanisław Jerzy Komorowski (nie znalazłam dobrego zdjęcia). Miał coś w sobie Płażyński, tu sie zgadzam z jedną z przedmówczyń Poza tym popieram frakcję Poncyliusza i młodszego o 10 lat Frasyniuka. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Ale się uśmiałam :) 21.04.10, 12:50 Wraz z koleżanką stwierdzamy, że: Nr 1 - Poncyliusz Nr 2 - Kwaśniewski Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 21.04.10, 13:24 Mi z polityków (nie znam ich wielu) najbardziej podoba się Tusk. Jak na polityka jest zajebisty Odpowiedz Link Zgłoś
sefora74 Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 21.04.10, 14:50 Mi bardzo podobał się Karpiniuk, wielka szkoda że go już nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Karpiniuk 21.04.10, 16:18 Widziałyście, jak się wszystkie chłopy zryczały na jego pogrzebie? A ja razem z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Karpiniuk 21.04.10, 21:02 Jezu, ja też, nawet wątek chciałam o tym pogrzebie zakładać, bo nawet Bronek ryczał. A przemówienie Tuska... Pobeczałam się, a myslałam, że już się oswoiłam z myślą, że Karpiniuka nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Karpiniuk 22.04.10, 01:22 Na pogrzebie Stasiaka też był płacz straszny Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n W temacie ;) 21.04.10, 18:48 Stare dosyć, ale typy prawie nasze deser.pl/deser/1,84842,4688962.html Odpowiedz Link Zgłoś
kulma.m Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 21.04.10, 22:16 Mylalam ze mysle po ugrupowaniu, ze niby stronnicza jestem ale OLEJNICZAK!!! I to nie na jedno bzykniecie, ale tez nie na stale, ma w oczach przebiegłość (pasje tez oczywiscie, stad to bzykanie)! Karpiniuk moze byc... Poncyliusz u mnie miejsce trzecie Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 09:54 Nowak.I Sw.P.Karpiniuk tez mi sie podobal. Odpowiedz Link Zgłoś
becitka87 Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 10:22 Nie wiem czemu, ale zawsze szczególną uwagę zwracałam na sp. Pawła Wypycha Odpowiedz Link Zgłoś
naa123 Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 10:31 Arłukowicz Bartosz, Sławomir Nowak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viki Pedija Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... IP: *.acn.waw.pl 05.05.10, 23:38 Jaki wyuzdany wątek się zrodził! Aż się prosi dorzucić swoje 3 grosze Tak naprawdę nie gustuję w żadnym polskim polityku … kiedyś podobał mi się Wiktor Juszczenko, zanim go uraczono dioksynami. Natomiast o Donku rozpisuje się, co prawda krótko, lecz treściwie, Anastazja P w swoim „arcydziele”. Sama Anastazja nie gustowała w prawicowych politykach i więcej „treści” pozostawia lewicy. Niekwestionowanym liderem w jej rankingu jest Leszek M. Aleksander K. dostał jedną gwiazdkę Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi111 Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 10:42 g.gazetaprawna.pl/p/_wspolne/pliki/43000/43720.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
magacha Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 11:28 Nie wiem co Wy z tym Sikorskim... Zupelnie nie moj typ. Ja tam lubie Nitraska, ma taki podniecajacy glos... Poncyliusz na niektorych zdjeciach tez niczego sobie Olejniczak spoko, chociaz bez ochów i achów, ujdzie z braku laku;P Troche za malo ladnych panow w naszej polityce... A mnie sama wladza nie podnieca...;P Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 12:33 Podobał mi się Kwaśniewski - w czasie gdy po raz pierwszy kandydował na urząd prezydenta. Ależ się w telepudło gapiłam... Piętnaście lat wtedy miałam. Współcześnie, hm... nie mam numeru jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
ajrisz33 Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 12:34 zdecydowanie Andrzej Olechowski www.poprzejsciach.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magacha Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 12:56 Olechowski jak najbardziej. Gdyby tylko zgolił wąs i miał jakieś 30,40 lat mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
mol_chemiczny Poncyljusz ma potężną nadwagę, oto dowód 22.04.10, 13:44 Poncyljusz ma potężną nadwagę, oto dowód: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Poncyljusz ma potężną nadwagę, oto dowód 22.04.10, 22:57 Tam potężna od razu. W garmiturze wyglada na szczupłego. Dziś go widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mol_chemiczny Re: Poncyljusz ma potężną nadwagę, oto dowód 23.04.10, 10:47 > Tam potężna od razu. W garmiturze wyglada na szczupłego. Dziś go > widziałam. No niestety, takie mamy dzisiaj normy. Jeśli chodzi o to zdjęcie, z kilkanaście mógłby spokojnie zrzucić, a wciąż jeszcze nie wyglądałby jak przykładowo pływak (zresztą sporo tłuszczu siedzi w środku). Odpowiedz Link Zgłoś
filipianka Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 13:59 Tusek zusammen z ematkowymi typami dziś kończy 53 lata wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/5,80293,7801206,Donald_Tusk_konczy_53_lata__ZDJECIA_.html Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 16:40 > dziś kończy 53 lata A nie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
2_collie Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 23.04.10, 09:28 Fajny wątek, lekko po bandzie, ale mi się podoba Więc: Tusk mi się podoba, jest męski, opiekuńczy, ale do łóżka to chyba za delikatny byłby dla mnie, tak mi się wydaje. Chociaż ... zobaczcie jak zachowuje się przy nim np. Tymoszenko: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/5,80293,7801206,Donald_Tusk_konczy_53_lata__ZDJECIA_.html?i=39 jej całe ciało mówi: ulegam Ci, ulegam, od razu, bierz mnie, mocno, powoli ale dogłębnie!!! I w ogóle na fotkach większość kobiet tak się do Tuska mizdrzy - musi mieć charyzmę i czar. Można by go przetestować. Ale jeśli już miałabym wylądować z kimś w łóżku, to chyba byłby to jednak Sikorski Radek. Skoro daje sobie radę ze swoją żoną, to musi być niezły. Silny, dobrze zbudowany, męski, trochę bezczelny i nonszalancki, inteligentny, w miarę wysoki, lekko władczy ... hmmmm Palikot odpada, z całą stanowczością mówię NIE gorącym wizjom z Palikotem. Musiałabym być ogólnie znieczulona żeby go do siebie "dopuścić". Wysoko jest u mnie Nowak img.trojmiasto.pl/zdj/fotki/10600/z10625.jpg Poncyliusz też niezłe ciacho, chociaż trochę za bardzo żigolak. Do reklamy garniturów w sam raz. Olejniczak odpada - z tego samego powodu co Krzaklewski - nie wiem dlaczego, ale obleśni są. No i podoba mi się jeszcze Buzek - może trochę stary, ale przystojny jest, wielka klasa. www.zgapa.pl/zgapedia/data_pictures/_uploads_wiki/b/Buzek.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 23.04.10, 09:55 Collie, chyba byśmy się o nich pobiły, bo te opisy są jakieś bliskie memu sercu i innym częściom ciała Odpowiedz Link Zgłoś
jobiel Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 14:24 śp. Sebastian Karpiniuk ... miał w sobie taki cudny błysk, aż chciało się go wytarmosić do Tuska też mnie ciągnie za ten chłopięcy wygląd i to jego rrrr Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Wykrakałam... 22.04.10, 14:33 Czy szanowne moderatorstwo (czy kto tam o pojawianiu się wątków na głównej decyduje) zdaje sobie sprawę ze swojej decyzji? Pal sześć te "baby, co im się coś tam na mózg rzuciło" (nie wiem, co się babom na mózg rzuca, ale pewnie coś się rzuca), ale jakoś uwypuklanie tego wątku w obecnej sytuacji nie bardzo uchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
magacha Re: Wykrakałam... 22.04.10, 14:55 A dlaczego niby nie uchodzi? To kiedy w koncu zacznie uchodzic? Wydaje mi sie, ze troche przesadzasz. Zginelo wielu wspanialych ludzi, bardzo mi smutno, dlugo plakalam. Ale czy teraz nie wolno mi np. patrzec na innych mezczyzn, w tym politykow? Przeciez, jak ostatnio odkryto w mediach, oni tez sa ludzmi. A zaliczanie zmarlych panow politykow d sie do grona tych najprzystojniejszych, nie uwazam wcale za bluznierstwo, wrecz przeciwnie. A co do Twojego "na mozg sie babom rzucilo" to sorry, ale jestem bardzo szczesliwa, ze w koncu tez kobiety zaczynaja otwarcie mowic o tym, jaki typ mezczyzn im sie podoba, a jaki nie, bo niestety wciaz istnieje stereotyp mezczyzny jako wzrokowca... Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Wykrakałam... 22.04.10, 15:02 Najpier przeczytaj cały wątek. I nie chodzi o "bluźnierstwo", ale raczej o postrzeganie penwgo portalu przez osoby temu portalowi nieprzychylne. Dlatego uważam tę decyzję za, delikatnie mówiąc, mało szczęśliwą. Odpowiedz Link Zgłoś
sonix73 show must go on! 22.04.10, 15:37 kurcze, a miało być po prostu zabawnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Wykrakałam... 22.04.10, 14:58 To samo pomyślałam. Proszę ściągnąć z głównej! Zaraz się tu trollostwo zleci. A ja może lepiej zmienię nicka Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Wykrakałam... 22.04.10, 16:41 Znaczy, że jesteśmy na głównej? Ups. Odpowiedz Link Zgłoś
x.armide Re: Wykrakałam... 22.04.10, 16:59 tiaa wiedizlam ze tak bedzie nawet sie wczoraja zastanawialam dlaczego go nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
x.armide Re: co to znaczy że jesteśmy na głównej? 22.04.10, 17:27 na glownej stronie gazeta/pl po prawej stronie sa 3 watki zawsze zwykle te najciekawsze lub najpopularniejsze lub najbardziej absurdalne Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Wykrakałam... 22.04.10, 18:21 Swoją drogą, x.armide, chapeaux bas! Tak przepłoszyć kretynofila (to swoją drogą całkiem niegłupi facet jest), jak to zrobiłaś, to niemały wyczyn. Dawno go chyba tak nikt nie pogonił . Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Wykrakałam... 22.04.10, 18:56 A tekst watek o rrrr Tuska, grzywce Karpiniuka i sexownym glosie Nitrasa nadawałby się na podtytuł jakieś ksiązki czy co Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 14:56 Ś.P. Sebastian Karpiniuk Sławomir Nowak Radek Sikorski Sławomir Nitras(ale troszkę dziecinny jest ) - Bo jest paru ludzi,bo jest parę w życiu dobrych chwil,bo jest parę złudzeń,które warto mieć,by żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 17:29 Sikorski cały może być, ale jego usta mi się nie podobają, blee Odpowiedz Link Zgłoś
blue.eyed Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 19:07 a mi sie s.p. Aleksander Szczyglo podobal... Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 19:47 o właśnie, szczygło był super. Teraz można się dowiedzieć, że miał fajne poczucie humoru i dystans do siebie. Żartował tekstami z Barei Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 19:53 Szczygło miał piękne oczy i uroczy, cwaniacki uśmiech, tylko ponoć orientację nie tę Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 20:45 Owszem, i ja takowe informacje na ten temat mam... Odpowiedz Link Zgłoś
x.armide Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 20:54 morgen jak sie miewa dzisiaj twoja wyobraznia ? czy bylabys sklonna przyblizyc nam pozycie S. Nowaka. z gory dziekuje. bede wdzieczna za kazdy opis ;P Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 21:40 Ja bym była z kolei ciekawa opisów pożycia Radka S. według Morgen Odpowiedz Link Zgłoś
x.armide Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 21:55 ja rowniez ale nie smialam prosic o dwoch... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 22:00 Nowak: Urodzony Master. Policzkuje śliniąc się i krzyczy "ciągnij, suko!!!" Lubi prowadzić na smyczy i ma w domu palcat oraz pompkę analną. Seks dopochwowy uważa za nudny. Radzio: Do seksu nie przywiązuje wielkiej wagi. Nie ma zbyt dużych wymagań, choć bardzo się stara zadowolić partnerkę. Jest całkowicie zaspokojony czułym zwaleniem konika. Wielbiciel seksu oralnego, szczególnie cunnilingus. ========= Powyższe analizy powstały podczas wpatrywania się w zdjęcia modeli i pobierania w ten sposób ich seksualnej energii. Za 100% trafność nie ręczę, ale powinny być w miarę trafne. Ew. reklamacji nie uwzględnia się. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 22:28 Morgen: przeczytałam, wyszłam z wątku i wróciłam ponapawać się jeszcze Mam plastyczną wyobraźnię, na szczęście I nowy termin poznałam. Odpowiedz Link Zgłoś
x.armide Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 22:37 palcat czy culicostam ? bo ja musialam oba sprawdzic... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 22:42 Culicośtam Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 22:44 Dziewczęta, rozczarowałyście mnie. Co jak co, ale łacińską nazwę minetki trzeba znać! Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 22:52 Hmm, patrząc na Nowaka odnoszę wrażenie, że na krzyczeniu się kończy . Jakoś mi na sfrustrowanego wygląda. A jakiś komentarz do tego zdjęcia? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/5,80293,7801206,Donald_Tusk_konczy_53_lata__ZDJECIA_.html?i=19 Jak myślicie, czym się Donek speszył ew. czego wystraszył? Odpowiedz Link Zgłoś
2_collie Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 23.04.10, 09:33 > A jakiś komentarz do tego zdjęcia? > rel="nofollow">wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/5,80293,7801206,Donald_Tusk_konczy_53_lata__ZDJECIA_.html?i=19 > Jak myślicie, czym się Donek speszył ew. czego wystraszył? Swojej żony chyba się wystraszył Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 23:03 angazetka napisała: > Ja bym była z kolei ciekawa opisów pożycia Radka S. według Morgen Teraz mi się przypomniało, ze też kiedyś miałam sen erotyczny z Radziem. Byłam wstrząśnięta bo nie miewam snów erotycznych (a szkoda) i Radzio jest zupełnie nie w moim typie. Odpowiedz Link Zgłoś
x.armide Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 21:00 co z nimi nie tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
queenbee Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 20:54 Zdecydowanie minister Cezary Grabarczyk gazetadom.pl/nieruchomosci/3292000,73497,4683493.html?back=/nieruchomosci/1,73497,4928349,.html Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 21:16 Łał, faktycznie... Poszukałam i zdjęcia z profilu www.pkp-cargo.pl/files/temp/structure/1266019908_800_600_IMG_6854.JPG Ale z wizji go jakoś nie kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
x.armide Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 22.04.10, 21:31 www.interia.tv/wiadomosci/kontrwywiad,4685,0,9,1277569 ogladacie te wywiady czasem? wlasnie je wykopalam moze sobie spradzic refleks i cieta riposte politykow Odpowiedz Link Zgłoś
baglady Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 23.04.10, 00:13 bezapelacyjnie-Sławomir Nitras Odpowiedz Link Zgłoś
henyk Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 23.04.10, 06:50 Jarosław, oczywiście. Któż by inny?. Najprzystojniejszy i najmądrzejszy a do tego, jeszcze do wzięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
jotjula Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 23.04.10, 09:09 dziewczyny, jesteście......wyuzdane świetny wątek, dawno tak sie nie uśmiałam a co do moich typów to zaczynam pod innym kątem patrzeć na Olejniczaka, myśle o jego oczach i czuje ....mrowienie..... Poncyliusz też jest niczego sobie ale za bardzo mi przypomina zewnętrznie mojego szefa i to juz go dyskwalifikuje Arłukowicz ma coś takiego.....hmmm...aż ciarki chodzą po plecach. Może te ponętne usta? nie wiem sama...... Sikorski, Palikot-zdecydowanie nie! Są dla mnie jacyś taky....obleśni Odpowiedz Link Zgłoś
p_estka1 Re: najprzystojniejszy polityk w Polsce to.... 23.04.10, 09:27 Nie mizdrzący się śp. A.Szczygło za błękit oczu. Monika Olejnik też miała słabość. Po raz pierwszy w rankingu: 100% -owy brzydal ze stalowym uśmiechem - Zb. Ćwiąkalski (b. minister sprawiedliwości ). B. Arłukowicz - ponętny w "Agencie", niestety jako polityk w garniturze uległ dyswalifikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
sonix73 ciekawe czy ONI to czytają..? 23.04.10, 10:36 politycy nasi najmilsi oczywiście i jak po takiej lekturze patrzą na siebie? np Nowak na Poncyliusza? a Radek S. na Tuska? a ci wszyscy których tu nie wymieniałyśmy? czy myślą sobie: muszę trochę przypakować? może powinienem zmienić fryzurę? i poćwiczyć spojrzenie przed lustrem, no i kupić jakieś fajne ciuchy, to może mnie uwzględnią!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: ciekawe czy ONI to czytają..? 23.04.10, 10:47 Wyobraziłam sobie, jak po przeczytaniu tego wątku Radek S. patrzy na Donka i bąbelki smiechu nosem mi poszły Odpowiedz Link Zgłoś
sonix73 Re: ciekawe czy ONI to czytają..? 23.04.10, 10:53 ciekawe co zrobią z morgen...hihi!!!!! cytatów z niej w żadnej kampanii chyba nie puszczą )) Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: ciekawe czy ONI to czytają..? 23.04.10, 11:07 Ale jaka to by była fajna kampania! A pomyśl sobie, cytaty z nas na ulotkach wyborczych... Odpowiedz Link Zgłoś
x.armide Re: ciekawe czy ONI to czytają..? 23.04.10, 11:11 albo chociaz adres www dyskusji. mogliby zrobic tak jak rexona z kartkami w autobusi Odpowiedz Link Zgłoś