kostruszka 18.06.10, 11:14 Szukam sprawdzonego przytulnego hoteliku na krótki pobyt. Możecie coć polecic? Dostałam juz zawrotu głowy od rozmaitych ofert. Dzięki PS.Plisss, nie przerzucajcie mnie od razu na forum o podróżach, tam był b. słaby oddźwięk na moje pyt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilly4 Re: Wyjazd do Pragi. 18.06.10, 12:27 W zeszlym roku zatrzymalismy sie w tym hotelu: Hotel Residence Malá Strana, PRAGA 5 www.garzottohotels.cz/pagina.asp?ID=17 -fajny, przytulny, tani. Bardzo blisko centrum-kilka przystankow tramwajem Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Wyjazd do Pragi. 18.06.10, 14:00 Miesiąc temu byliśmy tez na Malej Stranie w Hotelu La Boutique. Ceny przystepne - blisko metra. Na krótki wyjazd moze byc. www.laboutique.cz/contacts.htm Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Wyjazd do Pragi. 18.06.10, 12:34 Nie pamietam konkretnych rekomendacji, ale ja z reguly wybieram z portalu HostelWorld.com - wbrew nazwie mozna tam "wylaczyc" hostele i przegladac same hoteliki i pensjonaty, zawezic cene, obszar, podac date rezerwacji itp. Sa fotki i opinie. Jestem za to w domu odpowiedzialna i jak na razie kazda kolejna rezerwacja spotyka sie z coraz wieksza aprobata, wiec system widac jakos dziala Odpowiedz Link Zgłoś
aleks-ok Re: Wyjazd do Pragi. 18.06.10, 13:51 polecam hotel troja www.hoteltroja.cz/, bardzo przyzwoity 4* hotel, wieeelkie i dobre sniadania, nie jest połozony bardzo blisko centrum(nam o to chodzilo),jakies 12 min metrem od centrum, do stacji metra 2 minuty, Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Wyjazd do Pragi. 18.06.10, 14:09 Parę lat temu, byłam w hostelu (pooglądać) Pod Melounem, w centrum, ale na uboczu, bardzo ładne pokoje i było tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
gosku11 Re: Wyjazd do Pragi. 18.06.10, 17:55 w zeszłym roku byliśmy w hotelu Lublanka. Tani, czysty i przytulny. Wszędzie blisko. www.lublanka.cz Odpowiedz Link Zgłoś