Dodaj do ulubionych

salon ezoteryczne

24.06.10, 12:43
Zajmuję się astrologią, Tarotem, od czasu do czasu zerkam w datę urodzenia klienta. Trwa to ponad 10 lat. Przyznam się, że bardzo to lubię robić, niekiedy zupełnie bezinteresownie. Daje mi to satysfakcje, pewne spełnienie. Działam przez internet, pracuje tez na sesjach indywidualnych w domu, tu w Warszawie.
Pomyślałam, że dobrym pomysłem byłoby założenie własnego salonu ezoterycznego. Miałabym wygospodarowany kącik dla siebie, publikowałbym swoja gazetkę ezoteryczna, mogła swobodnie spotykać się z klientami.
Czy to ma sens?
Nie byłoby to nastawione na żaden dochód, chciałabym by było głownie wygodne i realizowało moją wieloletnią pasję.
Proszę o opinię,
jak się na to patrzy?,
czy istnieje tak wśród Pań zapotrzebowanie?

Dziękuję za uwagę.
Obserwuj wątek
    • carpe_jugulum Re: salon ezoteryczne 24.06.10, 12:58
      Nie chce Cie urazić ale wydaje mi się że zapotrzebowanie na takie glupoty jest małe...... Ludzie mają prawdziwe problemy.
      • matsuda kto i iloma % wygra wybory? 24.06.10, 13:16
        jeśli odpowiesz będę stałą klientką- tylko bez migania!
      • marghot Re: salon ezoteryczne 24.06.10, 13:20
        carpe_jugulum napisała:

> Nie chce Cie urazić ale wydaje mi się że zapotrzebowanie na takie
        glupoty jest
        > małe...... Ludzie mają prawdziwe problemy.

chyba nie do końca to prawda. W poprzedniej firmie, na 10
        pracujących tam dziewczyn/kobiet byłam jedyną, która nigdy nei
        odiwedziła wrózki...
        więc może i salon ezoteryczny będzie cieszył się powodzeniem?
        • joooooooana Re: salon ezoteryczne 06.07.10, 21:17
          I w kartach i w życiu wygranym został Kaczyński. W tym drugim wypadku należałoby podyskutować z PKW, w pierwszym jednak rozkład wciąż tą tezę
          potwierdza.
    • emilatys Re: salon ezoteryczne 07.07.10, 15:32
      Na pewno Ci się uda. Jeśli robisz coś z pasją nie może być inaczej. Dobra
      reklama, dobre miejsce i biznes super!
      Trzymam kciuki!!!
      • joooooooana Re: salon ezoteryczne 10.09.10, 20:59
        Zajmuje się tym ponad 10 lat. przywiązuję się do klientów, opląty są raczej symboliczne. Sledze ich losy, nawiązuje przyjaźnie. W tej chwili popatrzyłam na to w kategorii biznesu, bo obecnie wszystko może nim być. Problem jest raczej emocjonalny.. Nie wiem czy moge to robić w celach zarobkowych, a nie tylko "dziękczynnie".
    • elza78 Re: salon ezoteryczne 10.09.10, 21:24
      apage, satanas!!!
    • figrut Re: salon ezoteryczne 10.09.10, 21:59
      Zapotrzebowanie na tego typu usługi jest ogromne, choć mało która się do tego przyzna, że z wypiekami na twarzy popędziłaby do "wróżki" aby dowiedzieć się co ją czeka. Głowę daję, że 90% foremek popędziłoby do Ciebie gdybyś miała dobrą opinię, mimo wyśmiewania ezoteryki na forum. Osobiście nie skorzystam już z takich usług nigdy. Piszę JUŻ, bo był czas, kiedy korzystałam za przysłowiowy grosz i w zasadzie 85-90% wróżby się potwierdziło, a przeszłość w 100%.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka