gazeta_mi_placi Re: a jednak Jaro??? 05.07.10, 00:39 Jaja? Raczej tragedia narodowa dla Polski i Polaków... Odpowiedz Link Zgłoś
greckaboginisnu Re: a jednak Jaro??? 05.07.10, 00:42 jest udalo sie yeah!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: a jednak Jaro??? 05.07.10, 00:59 no przecież przepowiadali że w lipcu żałoba narodowa będzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: a jednak Jaro??? 05.07.10, 01:06 To dopiero z polowy, z duzych miast jeszcze naplyna, a w miastach glosowano na Komorowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: a jednak Jaro??? 05.07.10, 01:15 Eeee tam, Kaczyński wygra. I trzeba to uszanować, bez względu na nasze przekonania. W końcu ktoś na każdego z nich głosował. Na Kaczyńskiego połowa tych, którzy d.pę do urn ruszyli. Moim znajomym nie chciało się brać zaświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: a jednak Jaro??? 05.07.10, 01:21 Komorowski juz znowu prowadzi. Nieee, no to jest lepsze niz Mundial!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: a jednak Jaro??? 05.07.10, 01:30 A niech tam. Straciłam głowę dla dobrej muzyki i wina. Wybory mam w nosie, poszłam, głos oddałam, uszanuję wolę tłumu. Moja ponad 80-letnia babcia, która z domu wychodzi jedynie do kościoła i to nie zawsze, na wybory pobiegła zaraz po mszy. Już mnie nic nie zdziwi Moja mama też na Kaczyńskiego głosowała, żeby tym złodziejom w W-wie pozabierał. Na moje pytanie, kim są owi złodzieje, mama stwierdziła, że każdy kto zarabia powyżej 4tys. Nikt uczciwie pracujący tyle nie zarabia. Trzeba zabrać, "już się nachapali". Nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: a jednak Jaro??? 05.07.10, 01:32 Niestety dużo ludzi tak myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: a jednak Jaro??? 05.07.10, 01:34 o matko... nie chcę żeby mi coś zabrał Odpowiedz Link Zgłoś
salinas Re: a jednak Jaro??? 05.07.10, 01:43 czar_bajry napisała: > o matko... > nie chcę żeby mi coś zabrał Kochana, nie głosowałaś - musisz się strzec Odpowiedz Link Zgłoś
moje.m Re: a jednak Jaro??? 05.07.10, 07:35 pitahaya1 napisał: > A niech tam. Straciłam głowę dla dobrej muzyki i wina. Wybory mam w nosie, > poszłam, głos oddałam, uszanuję wolę tłumu. > > Moja ponad 80-letnia babcia, która z domu wychodzi jedynie do kościoła i to nie > zawsze, na wybory pobiegła zaraz po mszy. Już mnie nic nie zdziwi Moja mama > też na Kaczyńskiego głosowała, żeby tym złodziejom w W-wie pozabierał. Na moje > pytanie, kim są owi złodzieje, mama stwierdziła, że każdy kto zarabia powyżej > 4tys. Nikt uczciwie pracujący tyle nie zarabia. Trzeba zabrać, "już się nachapa > li". > > Nic dodać, nic ująć. > > > no jasne, złodziej zarabia 4 tys a uczciwy 1317 brutoo!!!! ahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: a jednak Jaro??? 05.07.10, 07:06 Według danych Państwowej Komisji Wyborczej z 95 proc. obwodów, Jarosław Kaczyński otrzymał 47,37 proc. głosów, a Bronisław Komorowski - 52,63 proc. głosów. Nadzieja matka głupich Jak dobrze mieć nadzieje ,a jak szybko można ja stracić . Odpowiedz Link Zgłoś
moje.m jaki Jaro 05.07.10, 07:34 od godz 20-stej komorowski prowadzi...co Wy wypisujecie Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: jaki Jaro 05.07.10, 07:50 A po pólnocy widziałaś wyniki z 45 % obwodów? Najwyrazniej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
moje.m Re: jaki Jaro 05.07.10, 07:53 alexa0000 napisała: > A po pólnocy widziałaś wyniki z 45 % obwodów? Najwyrazniej nie. wystarczyl mi wynik o 20 to było pewne Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: jaki Jaro 05.07.10, 07:59 moje.m napisała: > alexa0000 napisała: > > > A po pólnocy widziałaś wyniki z 45 % obwodów? Najwyrazniej nie. > wystarczyl mi wynik o 20 > to było pewne Daj im nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś