Dodaj do ulubionych

Doda w Opolu

10.09.10, 23:49
no po prostu łał smile
żeńska odpowiedź na grupę Behemot, w każdym razie w sensie wizualnym smile
Ale i tak ją lubię smile
Obserwuj wątek
    • czar_bajry Re: Doda w Opolu 11.09.10, 00:07
      oglądam i oczom nie wierzęsmileDoda to czy nie Dodasmirk
      Ostatnia piosenka dla Adasia- super aż łezka mi się w oku zakręciłatongue_out
      • falka32 Re: Doda w Opolu 11.09.10, 00:15
        Ale widziałaś początek, pierwsze dwa nowe kawałki? Normalnie rockowo było! Prawie że, no, Marylin Manson big_grin Potem tylko strój został.
        Ale się biedna na obcasie męczyła, było widać.
        • bsl Re: Doda w Opolu 11.09.10, 00:25
          a dopa nic nie widze bo nie mam polskiej TV uncertain
        • czar_bajry Re: Doda w Opolu 11.09.10, 12:08
          falka32 napisała:

> Ale widziałaś początek, pierwsze dwa nowe kawałki? Normalnie rockowo było! Praw
          > ie że, no, Marylin Manson big_grin Potem tylko strój został.
          > Ale się biedna na obcasie męczyła, było widać.

Widziałam i oczom nie wierzyłam że dobrze widząbig_grin
          Rock pełną gębą- chociaż w pewnym momencie miałam wrażenie że na Madonnę patrzętongue_out
          Show miała świetny ale ja wolę Dodę w normalnym wydaniusmile
    • beata985 Re: Doda w Opolu 11.09.10, 08:16
      nie dotrwałam niestety
      jakieś foty, filmy na tubie...????
      widziałam tylko zapowiedź i chuda jakaś mi się wyydała, zmarnowana taka....
      • thorgalla Re: Doda w Opolu 11.09.10, 08:19
        www.youtube.com/watch?v=uR3WRdLijaU pierwsza część
        • konwalka Re: Doda w Opolu 11.09.10, 09:44
          masakra
          nie wiedzialam, ze ta kobieta jest kompletnie pozbawiona sluchu
          glos tez slaby
          ale najwieksze wrazenie zrobila na mnie przerobka hiciora Jantarki
          wszytsko moze jeszcze trwac czy cos tam
          Kononowicz jak zywy
          i nie bedzie niczego uncertain:/uncertain
          calosc a la wystep od przedszkola do opola czyli brawa za odwage
          aha, napis dla Nergala fajny mi mignal, to bylo ok big_grin

Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
          • anulka.p Re: Doda w Opolu 11.09.10, 11:29
            To prawda ,śpiewała zupelnie obok dżwięku, strasznie. No ale jak widać społeczeństwu to nie przeszkadzasmile.
            No a poza tym show, leczne efekty, bajery zadziałały na zasadzie "oo nie dośpiewam, to dowyglądam"
            • rosapulchra-0 Re: Doda w Opolu 11.09.10, 11:36
              padł półplejbek, kilka osób na pewno straci pracę.
              • czar_bajry Re: Doda w Opolu 11.09.10, 12:19
                > padł półplejbek, kilka osób na pewno straci pracę.

Co prawda to prawdabig_grin
                Wściekła na maksa była i różne "damy" pod nosem leciałytongue_out
                Zdziwił mnie tak kiepski głos, przecież to Doda udowadniała kiedyś w Sopocie Mandarynie iż ta nie umie śpiewaćtongue_out
                • rosapulchra-0 Re: Doda w Opolu 11.09.10, 12:59
                  czar_bajry napisała:
                  > Zdziwił mnie tak kiepski głos, przecież to Doda udowadniała kiedyś w Sopocie Ma
                  > ndarynie iż ta nie umie śpiewaćtongue_out

o to to to! smile
              • anulka.p Re: Doda w Opolu 11.09.10, 13:23
                Nie playback padł, tylko jej mikrofon. Półplayback grał sobie w najlepsze.
    • polaola Re: Doda w Opolu 11.09.10, 12:03
      jestem zazenowana .... te ognie = nudne efekty, glos ponizej przecietnej, nawet rusza sie jakby miala niewygodne ubranie .... Jakos mi wstyd za Dode i troche mi jej szkoda ... niesmak
      • beata985 Re: Doda w Opolu 11.09.10, 17:50
        w opinini osób które były w Opolu-festiwal był super a dodzia za..bista....super efekty miała....
    • jowita771 Re: Doda w Opolu 11.09.10, 18:18
      Mnie się podobało, ale ja mogę nie być obiektywna, bo Dodę bardzo lubię.
      Widać było, że jest zmęczona i jakaś smutna, co w sumie zrozumiałe w tej sytuacji.
    • kropkacom Re: Doda w Opolu 11.09.10, 18:28
      Widziałam zdjęcia i jakiś filmik z występu. Ładna ta Dodzia ale (z całym szacunkiem dla jej osobistych przeżyć) żeby jeszcze śpiewać umiała.
      • iskierka40 Re: Doda w Opolu 11.09.10, 21:13

kropkacom napisała:

> Widziałam zdjęcia i jakiś filmik z występu. Ładna ta Dodzia ale (z całym szacun
        > kiem dla jej osobistych przeżyć) żeby jeszcze śpiewać umiała.

hahaha no wes mi powiedz ze doda spiewc nie potrafi?big_grinbig_grin
        • anulka.p Re: Doda w Opolu 11.09.10, 21:22
          Jeżeli opierać się o to co widziałam wczoraj - to tak, nie potrafi. Chyba z żadnym dźwiekiem nie trafiła, wszystko obok.
          • falka32 Re: Doda w Opolu 12.09.10, 11:48
            no tak, bo to, że Zapendowska uważa Dodę za obdarzoną świetnym głosem i słuchem, to nie ma żadnego znaczenia....
            • kropkacom Re: Doda w Opolu 12.09.10, 11:55
              > no tak, bo to, że Zapendowska uważa Dodę ...

Ja jestem prosta pod tym względem tongue_out Jak słyszę, że ktoś dobrze śpiewa to uznaje że tak jest. Żadne guru z Idola mnie nie przekonuje. Oczywiście można mi zarzucić, że pani Dody nie znam, nie jestem jej fanką, nie jeżdżę na jej koncerty itd.
              • nutka07 Re: Doda w Opolu 12.09.10, 12:05
                Kropka, a jak podchodzisz do 'wielkich utworow' badz wykonawcow, plyniesz z fala ze faktycznie sa to kawalki/ arrtysci wszechczasow czy kierujesz sie swoim sluchem? smile
            • anulka.p Re: Doda w Opolu 12.09.10, 12:29
              jestem bardzo ciekawa co Zapendowska powiedziałaby po tym koncercie.....
              Wystarczy mieć jakis elementarny słuch, żeby wysłyszeć koszmarne fałsze i problemy z rytmem.

Być może Doda dysponuje (dysponowała) jakimś potencjałem (choć moim zdaniem nieszczegolnie imponującym), ale niestety albo jej się ulotnił, albo zwyczajnie zaniedbała to, nie ćwiczy, nie pięlęgnuje.
              Wszyscy debiutanci, którzy wystąpili przed nią, zaśpiewali lepiej - czyściej, przyłożyli się do interpretacji.
    • denea Re: Doda w Opolu 12.09.10, 10:15
      Teraz oglądam z tego linku.
      Jak na Opole, to show przygotowali całkiem wypaśny
      ale tam chyba coś cholernie nie tak poszło ?
      Bo jak patrzę, to jakoś się to dziwnie kupy nie trzyma.
      Doda jest przeciez profesjonalistka, a tu brzmi jakoś dziwnie... i nawet rusza się nie jakby myślała nie o występie, tylko o czymś innym.... daniu komuś w mordę na przykład wink To co tam padło ? Mikrofon, powiadacie...?
      Szkoda, mogło być lepiej.
    • lelija05 Re: Doda w Opolu 12.09.10, 13:26
      A ja jej wyjątkowo nie lubię.
      Może to jest kwestia wieku, ale dla mnie to symbol naszych kiepskich czasów, głos ma przeciętny, owszem wydzierać się potrafi, ale nie ona jedna, o inteligencji się nie będę wypowiadać, bo słuchając jej wypowiedzi się jej nie dopatrzyłam, wizualnie jeszcze gorzej, dla mnie wymalowany pustak .
      Kiedyś w Opolu były dekoracje z tektury i styropianu, artyści nie musieli mieć efektów specjalnych by podbić publiczność.
      No ale to byli artyści, a nie wypindrzone, pyskate dziunie, bez głosu i klasy.
      Czasy tandety nastały, szkoda, że tak bardzo obniżyła się poprzeczka, że wystarczy narobić wokół siebie szumu i jest się "gwiazdą".
      Boże drogi, przecież jak ktoś by mi kazał, zaśpiewać choć jedną jej piosenkę, to nie dam rady, no ni cholery nie pamiętam melodii.
      A słoń mi na ucho nie nadepnął, jak to kiedyś mawiano.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka