Dodaj do ulubionych

Oszaleję:)

20.10.10, 00:34
Witam emamy, znalazłam się w sytuacji której nigdy sie nie spodziewałam mianowicie jestesmy 10 lat po slubie mamy 8 letniego syna i półroczną córeczke,ja nigdy nie pracowałam nie było takiej potrzeby mąż zarabia b dobrze więc mogłam poswięcic cały czas synkowi i naszemu domeczkowi było mi to na rękę gdyż bardzo to lubię a tak rozporządzałam czasem ,że na wszystko zawsze miałam czas i wszystko było na swoim miejscu wszyscy bylismy zadowoleni. Jak zaszłam w ciąże była wielka euforia bo i mąż i syn bardzo tego pragneli ja tez oczywiście i zaczeło się oczekiwanie na malenstwo,urodziła się śliczna dziewczynka wszystko jest wspaniale rośnie syn ją uwielbia ona jego jeszcze bardziej tylko problem tkwi w tym,że na co dzien jestesmy same zupełnie same i chyba powoli zaczynamy się sobą nudzicsad zaczynam miec dosyc tego wypielęgnowanego domu wszystkiego pod dostatkiem oprócz odrobiny pomocy ze strony męża i syna oczywiście przy małej bo inna pomoc jest,już nie ma pomysłu co robić jak męża zachęcic do opieki przynajmniej raz w tygodniu abym sama gdzieś wyszła,mam sobie nianke znależć i dać mu spokój,co o tym sądzicie mamy? dziwna sytuacja co mam robić???
Obserwuj wątek
    • czar_bajry Re: Oszaleję:) 20.10.10, 00:38
      dlaczego dziwna? Jak masz kasę to zatrudnij nianie.
      • gwen_s Re: Oszaleję:) 20.10.10, 08:32
        dokładnie, ja bym dwa razy się nie zastanawiała, jakbym tylko miała wystarczająco siana by zatrudnić nianię to bym to zrobiła bez wahania... Skoro mąż nie chce się zajmować to pewnie go nie zmusisz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka