sowa_hu_hu 26.11.10, 09:20 Średnio sympatyczna... biedna Jola opadła z sił chyba zadając jej pytania Ostatnio też była tu jedna pani (a może nawet dwie!!!), co pod zwierzęcymi nikami tropiły pewną ptaszynę-jakieś takie pacynki czy coś ledzeppelin3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mel-laa Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 26.11.10, 09:35 Ano właśnie- pomyślałam, że jest wjątkowo mało kontaktowa - widać było, że ciężko im się z nią "rozmawia". Odpowiedz Link Zgłoś
annvangier Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 26.11.10, 10:32 dla mnie ona była albo mocno niewyspana, albo upalona, albo na zwale, bo to az niemozliwe aby zdrowa osoba mówila wten sposób, Odpowiedz Link Zgłoś
iwa01 Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 26.11.10, 10:48 po pytaniu o anoreksję wyjaśnila w jakim celu ją zaproszono- jako jurorkę jakiegoś konkursu, zdaje się. Tylko, że potem prowadzący ani slowem do tego konkursu nie nawizali, a innymi pytaniami modelka nie była zainteresowana, widać nie przygotowała sobie wcześniej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiek.1 Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 26.11.10, 22:07 Oj, tak! A Jola Pe aż swoją rozpiskę z rozpaczy odłożyła. I musiała z głowy coś wymyślać, żeby rozmowę podtrzymać. Ciężko się tego słuchało. Męczyłam się razem z prowadzącymi. Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 26.11.10, 09:35 widzialam...jakas masakra. malo do powiedzenia, zapowietrzyla sie po pytaniu o rzekoma anoreksje... najlepszy tekst byl ten , ze ona w odroznieniu od licealistow, ktorzy chca studiowac, ale jeszcze nie wiedza co, jest modelka i moze podrozowac oraz poznawac kreatywnych ludzi..WOW. dla mnie pusta laska po tym co zobaczylam Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 26.11.10, 10:32 hayet napisała: > widzialam...jakas masakra. malo do powiedzenia, zapowietrzyla sie po pytaniu o > rzekoma anoreksje... zapowietrzyła się bo anoreksji nie ma co miala sie widzom tvn tlumaczyc? > najlepszy tekst byl ten , ze ona w odroznieniu od licealistow, ktorzy chca stud > iowac, ale jeszcze nie wiedza co, jest modelka i moze podrozowac oraz poznawac > kreatywnych ludzi..WOW. > dla mnie pusta laska po tym co zobaczylam no cóż taka prawa moze i pusta jest ale moze podróżowac, moze poznawac ludzi, moze robic mega kariere od ktorej bedzie potem tylko odcinac kupony zyjac po zakonczeniu kariery w luksusie o jakim sobie ten przecietny licealista moze pomarzyc nawet jak skonczy UJ dziekuje za uwage Odpowiedz Link Zgłoś
hayet lipcowa! o wilku mowa a wilk tu! haha 26.11.10, 10:39 moja droga, jesli wuazasz, ze tylko bedac modelka mozna robic te rzeczy, o ktorych wspomnialas to nie ma o czym dyskutowac. ja znam osoby nie pracuajce w modelingu a rowniez zyja w luksusie, podrozuja i spotykaja ludzi kreatywnych...nmoze nie po UJ, bo glownei z wawy i w wawie studiujacych...takze rozejrzyj sie wokol to zoabczysz, ze jest tez cos poza modelingiem jasne, ze nei musi sie tluamczyc, ale dziewczyna wypowiedziec sie nie bardzo umiala. co jej z tej kariery jakw glowie pustka..no ale kazdy ma inne priorytety Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 buahahaa sikam 26.11.10, 10:41 > moja droga, jesli wuazasz, ze tylko bedac modelka mozna robic te rzeczy, o ktor > ych wspomnialas to nie ma o czym dyskutowac. ja znam osoby nie pracuajce w mode > lingu a rowniez zyja w luksusie, podrozuja i spotykaja ludzi kreatywnych...nmo > ze nie po UJ, bo glownei z wawy i w wawie studiujacych...takze rozejrzyj sie wo > kol to zoabczysz, ze jest tez cos poza modelingiem Tak i zapewne każdy licealista olimpijczyk nawet będzie tak zył. Ha ha ha. > jasne, ze nei musi sie tluamczyc, ale dziewczyna wypowiedziec sie nie bardzo um > iala. co jej z tej kariery jakw glowie pustka..no ale kazdy ma inne priorytety To se rączkę podajcie, bo u Ciebie tez kiepsko z pisemną wypowiedzią. Odpowiedz Link Zgłoś
hayet pod siebie? pampkiem sluze... 26.11.10, 10:43 taa a co ty z tym luksusem, jakis kompleks? marzenie zyc w luksusie? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: pod siebie? pampkiem sluze... 26.11.10, 10:45 hayet napisała: > taa > > a co ty z tym luksusem, jakis kompleks? marzenie zyc w luksusie? A ty co takz tą jej głupotą? Sama jesteś głupia,kompleks masz ze jedna głupia modelką jest a ty nie? Co ja z luksusem? Ano to , że mnie śmieszy że przeciętne matki polki, zarabiające w porywach 2000 i wczasy spędzające na działce u teściowej wyśmiewają dziewczynę nie znając jej. Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: pod siebie? pampkiem sluze... 26.11.10, 11:03 noo, jak nie ma co powiedziec, to lepiej obrazic Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: pod siebie? pampkiem sluze... 26.11.10, 11:31 no to jakim prawem obrażasz modelkę? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: pod siebie? pampkiem sluze... 26.11.10, 14:33 Tzn mam rozumieć , że nie mam prawa krytykować nikogo kto jest bogaty i sławny? Ale na ematce po zwykłych matkach polkach można jeździć? cool.... ps. to nie jest kwestia obrażania ,to jest stwierdzenie faktu ,laska nie potrafiła sie wypowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: pod siebie? pampkiem sluze... 26.11.10, 15:09 Kuźwa, ale co- ona jest rzecznikiem prasowym jakimś czy kaznodzieją na ambonie? Ty byś, oczywista rzecz, błyskotliwością powaliła Pieńkowska na kolana... Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: pod siebie? pampkiem sluze... 26.11.10, 16:00 dla mnie ona wyglądała na lekko zblazowaną,ew znudzoną i zirytowaną tą rozmową,a nie że jej słów brakowało no ale nie ma to jak enteligentki znad gara z rosołem oceniają dziewczynę rozrywaną na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: pod siebie? pampkiem sluze... 26.11.10, 21:42 Bez przesady. Ani gar z rosołem, ani modeling nie deprecjonuje. Dopiero to, co ktoś ma w głowie, a to często przekłada się na to, co ma do powiedzenia. Chyba właśnie w takim celu (wypowiedzenia się ) została zaproszona do programu, nie jako ozdobnik. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: pod siebie? pampkiem sluze... 27.11.10, 11:59 > no ale nie ma to jak enteligentki znad gara z rosołem oceniają dziewczynę rozry > waną na świecie To ona już Rubik wygryzła?Taka młodsza wersja Cindy np? Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: pod siebie? pampkiem sluze... 28.11.10, 05:53 kali_pso napisała: > Ty byś, oczywista rzecz, błyskotliwością powaliła Pieńkowska na kolana... No akurat to nie jest szczegolnie trudne ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 27.11.10, 10:35 Oj lipcowa,tobie się wydaje że modelka to ma takie bajeczne życie,podróże,ciekawi ludzie wokół,w między czasie 2 reklamy,3 pokazy i już kupony do końca życia odcina.....I to każda jedna którą nazwą modelką. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 26.11.10, 09:43 Czy to ta dziewczynka z kompletnie płaską klatką piersiową? Wygląda na wyczerpaną i zagłodzoną, niestety mózg zużywa sporo enerii, a ona jej po prostu nie ma ergo mózg też nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 26.11.10, 09:55 to ja już wole Joasie Krupe Ostatnio weszłam na stronę top model i jak przeczytałam wzrost i wagę niektórych lasek... to ja przy nich jestem tłustą świnią Ta Kasia z Krakowa ktróa teraz odpadła - po prostu szkieletor... A przecież sa modelki które sa bardzo szczupłe ale nie wychudzone i wyglądają super (choćby Krupa ,czy np Haidi Clum...) Ostatnio też była tu jedna pani (a może nawet dwie!!!), co pod zwierzęcymi nikami tropiły pewną ptaszynę-jakieś takie pacynki czy coś ledzeppelin3 Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Jak możecie? 26.11.10, 10:17 Za chwilę przyleci lipcowa i powie, że jej po prostu zazdrościcie, bo jest bogatą panią z telewizji. A wy tak tylko czekacie, żeby móc skrytykować. Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: Jak możecie? 26.11.10, 10:29 hehe, no nic nam nie pozostaje wlasnie tylko byc uszczypliwymi bo tylko owa kasia moze spotykac kreatywnych ludzi, pojezdzic po swiecie i nosic rozm. minus 3 zawsze mnei smiesza komentarze typu-jestes zazdrosna bo krytykujesz Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Jak możecie? 26.11.10, 10:33 Tak, tak, zwłaszcza o brak cycków jestem zazdrosna. P Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Jak możecie? 26.11.10, 10:34 No ale ja moge jej zazdrościć - tego ,że stać ją np. na podróże o których marze... ale nie z tego powodu napisałam tego posta. Są laski ,które mają w cholere kasy ale potrafią porzadnie zdanie złożyć ,są pozytywne... A ta itoliła o energii której poziom u niej jest bliski zeru ,przynajmniej tak było w studio... Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Jak możecie? 26.11.10, 15:10 Są laski ,które mają w cholere kasy ale potrafią porzadnie zdanie złożyć ,są pozytywne... Tiaaaaa..które to są? I zapewne błyszczą w tydzień wczesniej nagranych wywiadachp Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Jak możecie? 26.11.10, 10:35 lilly_about napisała: > Za chwilę przyleci lipcowa i powie, że jej po prostu zazdrościcie, bo jest boga > tą panią z telewizji. A wy tak tylko czekacie, żeby móc skrytykować. No cóż. Piekna nie jest,mądra moze tez nie.Nie wiem,bo jej nie znam, a po 10minutowym wystepie w TVN gdzie wydaje mi sie, że to ONA BYŁA ZAZENOWANA glupimi pytaniami Pienkowskiej, znudzona i zirytowana. Osobiscie - gdyby takie coś dawało mojej córce szczescie, bez alkoholu,kokainy i seksu za wyjscie na pokaz to bym sobie takiej kariery zyczyla dla corki, zamiast np przybijania pieczatki w okienku na poczcie albo uczenia cudzych bachorów Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: Jak możecie? 26.11.10, 10:42 zazenowana to bylam ja, sluchajac tej calej dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Jak możecie? 26.11.10, 10:46 hayet napisała: > zazenowana to bylam ja, sluchajac tej calej dyskusji Widzisz na tym polega to wszystko- one SE MOZE BYC GUPIA, PUSTA i tp. MOZE, po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
estelka1 Re: Jak możecie? 26.11.10, 17:31 A dlaczego ona se może być głupia, pusta itd ??? I co z tymi głupimi, którzy zezwolenia na głupotę nie mają? Lipcowa, chyba się trochę zaplątałaś Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Jak możecie? 26.11.10, 11:09 Tego nie wiesz, czy obyło się bez narkotyków, alkoholu, seksu itd. Lipcowa ty lubisz sobie napisać w wątkach o medialnych osobach, które nie wszystkim przypadają do gustu z jakichś tam powodów, że to na pewno z zazdrości. Wychodzi na to, że zazdrościmy wszystkim, którzy mają więcej kasy niż przeciętny człowiek i pokazują sie w tv. Zazdrościć to ja mogę Kamilowi Durczakowi, że ma tę kasę dzieki pracy, inteligencji, osobowości, bo wolałabym, żeby moja córka jednak kształciła się w tym kierunku, co ona, a nie Kasia Struss. Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: Jak możecie? 26.11.10, 11:15 otoz to z postow lipcowej wynika, ze tylko modeling gwarantuje to co ona mowila... Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Jak możecie? 26.11.10, 11:39 Z postów lipcowej dotyczącej celebrytów wynika, że obojętnie kto, jak już się w okienku telewizyjnym pokazał, to trzeba mu zazdrościć. Nieważne, czy mądry, czy głupi, czy bardziej popularny, czy mnie, ważne, że ma kasę, jest mediach i nie musi siedzieć na ematce. Tylko kto tu w takim razie komu zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Jak możecie? 28.11.10, 05:48 18_lipcowa1 napisała: > No cóż. > Piekna nie jest,mądra moze tez nie.Nie wiem,bo jej nie znam, a po 10minutowym w > ystepie w TVN gdzie wydaje mi sie, że to ONA BYŁA ZAZENOWANA glupimi pytaniami > Pienkowskiej, znudzona i zirytowana. Dokladnie. Tak trudno bylo dostrzec ten przewrot oczami na te glupie pytania? W ogole po pierwszej odpowiedzi na pytanie o anoreksji widac bylo, ze rozmowa miala byc o Lexusie a nie o Kasi Struss. Zas Pienskowska nie pierwszy raz pokazala, ze kompletnie nie jest przygotowana do tego o co ma pytac i de facto kogo. Zreszta to nie wielka nowosc w DDTvn. On zawsze wychodzila z zalozenia, ze nie musi czytac tego co jej ktos przygotowal bo jest taka hiper zaj**. > Osobiscie - gdyby takie coś dawało mojej córce szczescie, bez alkoholu,kokainy > i seksu za wyjscie na pokaz to bym sobie takiej kariery zyczyla dla corki, zami > ast np przybijania pieczatki w okienku na poczcie albo uczenia cudzych bachorów Dobra tu polecialas stereotypem Alkohol owszem jest za free bo taki deal dla modelek na swiecie, ze na imprezy chodza i pija za free, dragi bierze sie jak sie nie ma oleju we lbie, zas seks za pokaz oferuje sie jak sie nie ma mozgu i jest to szybka kariera - szyba weszla, szybko znikla. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Jak możecie? 26.11.10, 10:38 lilly_about napisała: > Za chwilę przyleci lipcowa i powie, że jej po prostu zazdrościcie, bo jest boga > tą panią z telewizji. A wy tak tylko czekacie, żeby móc skrytykować. Nie przesadzaj,nie o to mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 26.11.10, 19:01 triss_merigold6 napisała: > Czy to ta dziewczynka z kompletnie płaską klatką piersiową? Wygląda na wyczerpa > ną i zagłodzoną, na tym zdjeciu napewno www.oknation.net/blog/home/blog_data/2/6002/images/107.jpg Koko Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 26.11.10, 10:33 miłam wrażenie, że ona nie do końca rozumie co się do niej mówi i ma problem z odpowiadaniem na pytania. Masakra. Rozmowa się nie kleiła. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 26.11.10, 10:43 Qrde przecież to modelka a nie profesor Bauman. Co ona ma rozumieć? Ona ma rozumieć proste polecenia: wyprostuj się, idź, schyl, głowa w bok, stań, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelsia Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 26.11.10, 13:12 Dno puka od spodu. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 28.11.10, 05:50 triss_merigold6 napisała: > Qrde przecież to modelka a nie profesor Bauman. Co ona ma rozumieć? Ona ma rozu > mieć proste polecenia: wyprostuj się, idź, schyl, głowa w bok, stań, etc. Modelka bez charakteru i intelektu NIDGY nie utrzymalaby sie tyle lat na topie. Mozesz naturalnie sobie dyskredytowac ja po tych zenujacych pytaniach ynteligentnej Pinskowskiej pewnie poczujesz sie lepiej. Prawda tylko jest jednak gdzies indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 27.11.10, 11:50 Bidula od lat głodna to i mózg niedozywony. I żeby nie było ze zazdrosna jestem ale takie rozmiarowo osoby to na gastroenterologii leżą i sie lecza. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 28.11.10, 06:04 przeciwcialo napisała: > Bidula od lat głodna to i mózg niedozywony. I żeby nie było ze zazdrosna jestem > ale takie rozmiarowo osoby to na gastroenterologii leżą i sie lecza. Bredzisz. Kaska je wiecej niz niejeden facet. Nie kazdy po zjedzeniu fastfooda natychmiast zyskuje kilka kilogramow i centymetrow. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 28.11.10, 14:37 Te pacjentki na oddziale tez mówią że one to ho, ho ile jedzą. Jak nazbiera się 500-600 kcal na dzień to góra. Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 28.11.10, 16:05 > Te pacjentki na oddziale tez mówią że one to ho, ho ile jedzą. Jak nazbiera się > 500-600 kcal na dzień to góra. To chyba na oddziale psychiatrycznym - od kiedy anorektyczki trafiają na gastroenterologie? Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 28.11.10, 19:11 Są tam, gdzie trafiają potem nie wiem. Diagnostyke maja robiona, każda zapiera się że nie ma swietny metabolizm i dlatego jest taka szczupła. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 26.11.10, 14:53 Kasia Strusińska vel Struss, jest dziewczyna, która znalazła swoje miejsce w życiu dzięki temu jak wygląda. Jej ciało jest jej wizytówką, biletem do raju itp. Nie musi być omnibusem, ma dobrze wyglądać( czyt. dobrze jak na modelkę) jak na modelkę przystało. To, że wiekszośc emamusiek wygląda przy niej jak wieloryb nie ma tutaj nic do rzeczy, bo nie sa one modelkami- argument więc od czapy nieco. Nie ma też za zadanie błyszczęć błysktoliwościa wypowiedzi bo nie za to jej płacą. Czego więc chcecie od niej, drogie panie? Ale to, że większośc gdyby była na jej miejscu tez by pewnie języka w pyskatej twarzy zapomniała to pewne jak 2x2..no ale na forum zawsze mozna poujadac Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 26.11.10, 15:10 Czego chcemy?? Niczego, po prostu większość stwierdza fakt, że modelka nie miała wiele do powiedzenia. Obejrzałam ten wywiad i sama pomyślałam,że Pieńkowska się poci wymyślając pytania i jakoś spowodować, by rozmowa zaczęła się kręcić. Do dziś nawet nie wiedziałam ,że Kasia Struss jest Polką, podczas zapowiedzi programu ucieszyłam się, że ją poznam, a po wywiadzie (monologu? ) czułam to, co większość tu. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 26.11.10, 15:16 że modelka nie miał > a wiele do powiedzenia No i co z tego? Nie umiała sie wypowiedzieć, jak wiele innych osób, które nie budują swojego wizerunku na kunszcie wypowiedzi. Ale wy nie tylko stwierdzacie fakt, wy dodatkowo jeszcze szydzicie z niej. A to już jakby inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Kali_pso 26.11.10, 15:45 Ja nie szydzę-stwierdzam fakt. Z drugiej strony jeśli ktoś przyjmuje zaproszenie do rozmowy, to oczekuję ,że będzie rozmawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 26.11.10, 16:02 kali_pso napisała: > że modelka nie miał > > a wiele do powiedzenia > > NIE MUSI NIE MUSI Odpowiedz Link Zgłoś
estelka1 Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 26.11.10, 17:36 Ale jak nie ma nic do powiedzenia, to po czorta występuje w programie, w którym ma coś powiedzieć? Jeśli jej rola sprowadza się wyłącznie do wyglądania, to niech nie katuje swoją osobą widzów i słuchaczy Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 28.11.10, 05:55 thaures napisała: > Czego chcemy?? Niczego, po prostu większość stwierdza fakt, że modelka nie miał > a wiele do powiedzenia. Obejrzałam ten wywiad i sama pomyślałam,że Pieńkowska s > ię poci wymyślając pytania i jakoś spowodować, by rozmowa zaczęła się kręcić. D > o dziś nawet nie wiedziałam ,że Kasia Struss jest Polką, podczas zapowiedzi pro > gramu ucieszyłam się, że ją poznam, a po wywiadzie (monologu? ) czułam to, co > większość tu. Ale jak ma sie krecic rozmowa ktora miala byc o jurorowaniu przy Lexusie a nie o fenomenie modelingu wedle Kasi Struss?? Co wy myslicie, ze oni w tym programie nie maja scenariusza? Poza tym Pienkowsa faktycznie sie wysilala.. jak nie przeczytala scenariusza to trudno zeby sie nie wysilala. Tez nie wiedziala o co pytac. Nie dziwi mnie to skoro nawet nie wiedziala, ze uluuonym projektanem jej goscia jej Gil Sander co Kaska w kazdym prawie wywiadzie podkresla.. Odpowiedz Link Zgłoś
matsuda czytając sąsiedni wątek 26.11.10, 15:10 to chyba tylko 2 nie wygladają jak modelki, a więc jednak zazdrość. Brzydkie kobiety swoją nieatrakcyjność maskują "intelektem", zagryzając zęby z zazdrości, że taka jedna wystarczy, że jest i ma kasy tyle ile ta intelektualista nigdy nawet nie zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: czytając sąsiedni wątek 26.11.10, 15:18 No ja na pewno nie wyglądam Za mała jestem...ale kości policzkowe mam do modelingu stworzone W ogóle nie rozumiem tego typu wątków, oprócz tego, że się sieje plotki i uskutecznia złośliwości- ale to trzeba przyznać otwarcie, że temu ma wąteczek słuzyć a nie "ja tylko stwierdzam fakt"ppppp Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: czytając sąsiedni wątek 26.11.10, 16:59 taaaaaaaaaaaaaaaaaaa włąśnie po to załozyłam ten watek ,żeby dać upust jadowi który wręcz zalewa moje ciało... siedziałam przed tv, gruba, brzydka i aż purpurowiałam z zazdrości... o ja niedobra... Ostatnio też była tu jedna pani (a może nawet dwie!!!), co pod zwierzęcymi nikami tropiły pewną ptaszynę-jakieś takie pacynki czy coś ledzeppelin3 Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: czytając sąsiedni wątek 27.11.10, 11:58 Modelka nie byłam, nie jestem i nigdy nie będe. Na ludzkie ciało patrze przez pryzmat medycyny. Widząc dziewczyne tak wychudzona mam przed oczami wszelkie zmiany jakie u niej zaszły, zaburzenia itp. Na pieprzyk Cindy Crawford patrzyłam pod kontem czerniaka. Zboczenie zawodowe. Takie chudzinki to na oddziale widzę, mnie to kojarzy się z choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
annvangier Re: czytając sąsiedni wątek 26.11.10, 16:17 matsuda ,ja nawet nie chce wygladac jak modelka - sredni wzrost i bmi 20 mnie cieszą sama Kasia Jest Ładną dziewczyną i wiekszosc z nas nie komentowała jej chudości tylko ze mówiła jakby była na psychotropach i nie chodzi tu o treść ale o to że pomiędzy pytaniem i odpowiedzią zapadała jakas 3 sekundowa cisza, za kazdym razem i że miała dziewczyan problem ze złożeniem zdania i mówieniem, praktycznie bełkotała i wskazywało mi to nba skutek zayzwania czegos bliska mi osoba mowila tak kilka tygodni po udarze mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Re: czytając sąsiedni wątek 26.11.10, 16:53 Widac, ze dziewczyna znudzona. Po raz kolejny zadaja jej te same pytania. Ile mozna opowiadac o tym jak to fajnie byc modelka. A jak to jest byc dziennikarzem, piekarzem, czy kierowca?! Zaproszona zostala po to, by mowic o jakims konkursie w ktorym jest jurorem, a tu nie padlo ani jedno pytanie. Jak zaprosili Anje Rubik razem z narzeczonym to taka sama lipka byla. Odpowiedz Link Zgłoś
annvangier Re: czytając sąsiedni wątek 27.11.10, 10:18 ta ale mogla uzyc zdania - "a teraz sama jestemw jury konkursu x ktory rozni sie od top model tym ze"- mogla byc zywsza i kumata- mogla ale imho serio byla na jakis prochach zreszta mialam wrazenie ze sie tez dziennikarzom zebrało na spanie w czasie tej rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
hayet masz calkowita racje!!!! 26.11.10, 17:24 matsuda napisała: > to chyba tylko 2 nie wygladają jak modelki, a więc jednak zazdrość. Brzydkie ko > biety swoją nieatrakcyjność maskują "intelektem", zagryzając zęby z zazdrości, > że taka jedna wystarczy, że jest i ma kasy tyle ile ta intelektualista nigdy na > wet nie zobaczy. jestem zazdrosna jak cholera, bo bardzo bym chciala byc modelka, niestety..nie te lata i nie te rozmiary...siedze zapyziala w chalupie z dzieciakami i zagryzam zeby...a no i tak kasa, ktorej nigdy nie zobacze. bardzo mi daja w kosc, dlatego moge dac upust swojej zawisci, nienawisci i innych wisci na forum...od razu mi lzej i czuje sie wtedy jak PRAWIE modelka jesli chodzi o kg takze mnie rozgryzlas Odpowiedz Link Zgłoś
hayet modelka moze byc glupia? 26.11.10, 17:21 bo z niektorych tutaj wypowiedzi, min. lipcowej i kalipso wynika, ze modelki to tepe dziewczyny, ktore w glowie nie musza miec nic bo maja wygladac. ciekawa jestem ile modelek to potwierdzi i sie z wami dziewczyny zgodzi oczywiscie jesli zrozumialby co tu jest napisane..bo rozumiem, ze NIE MUSZA nic rozumiec i NIE MUSZA umiec sie wypowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
ywwy Re: modelka moze byc glupia? 26.11.10, 18:00 W rozmowie z Jolą to prawie każdy blado wypada a Kasia zrobiła na mnie wrażenie naturalnej, uśmiechniętej dziewczyny. Cóż, jak się tyle "wybiega" to trudno znaleźć czas na czytanie Zauważyłam, że bardzo ładnie się uśmiecha, a na pokazach ma zawsze taką zaciętą twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: modelka moze byc glupia? 26.11.10, 18:19 nie przesadzaj, ze joli pytania sa takie, ze kazdego zagina...poza tym akurat te,ktore zadala kasi nie bylo baardzo trudne a nawet trudne Odpowiedz Link Zgłoś
ywwy Re: dziennikarka moze byc glupia? 26.11.10, 21:31 chodziło mi o to, że prowadzenie rozmowy przez Pieńkowską jest beznadziejne i głupie... Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: dziennikarka moze byc glupia? 27.11.10, 11:26 aaa no chyba, ze tak ja tej pani strasznie strasznie nie trawie. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: modelka moze byc glupia? 26.11.10, 21:46 Tak, tak poujadaj jeszcze. Nie potrafisz skumać, że to, czy modelka prześciga w intelekcie pierwotniaka ma małe znaczenie dla ludzkości. Fajnie by było gdyby prześcigała, ale jeśli nie? Gdyby na jej miejscu siedział spec od energetyki jądrowej zaczęłabym się bać, ale to, czy Kasia Struss nie skleca zdania z powodu tremy czy ubytków w mózgu ma dla przyszłości małe znaczenie.p Dla mnie też Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: modelka moze byc glupia? 27.11.10, 11:30 psem nie jestem zeby ujadac... czy ty uwazasz, ze chodzi w tej dyskusji o to, ze to jest istotne dla ludzkosci czy ta lub inna modelka ma cos do powiedzenia? to chyba nie zrozumialas.. mi snu z powiek nie spedza fakt, ze kasia struss nie umiala sie wypowiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: modelka moze byc glupia? 28.11.10, 05:59 Modelka nie moze byc glupia. Modelka glupia zginelaby w swiecie. Modelka musi byc inteligentna, bystra i obeznana. Nikt nie naciska by byla Einsteinem ale tez zadaje im sie dosc tendecyjne pytania. To trudno oczekiwac, zeby sie mialay wykazac jak sie je 3957390 raz zapyta czy modeling jest fajny.. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 26.11.10, 18:22 Nie widziałam. Kto to jest Kasia Struss i skąd ten bulwers na tle jej wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 26.11.10, 18:25 A, modelka. I co ona takiego powiedziała? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_m1 Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 26.11.10, 18:51 A dla mnie to odpowiadała krótko i zwięźle na zadane pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
josi.e Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 26.11.10, 22:07 zgadzam się, poziom pytań i w ogóle programu nie wymaga wzbijania się na wyżyny elokwencji. ma rację z tym, że jej zawód daje jej wiele możliwości i nie musi krążyć dookoła zanim powie, że udało jej się coś osiągnąć na tym polu. co do stylu wypowiedzi- być może jest zamknięta w sobie, może miała zły dzień, a może spodziewała się pytań związanych z tym, z czym związana jest ta jej wizyta w Polsce, a nie wałkowania po raz tysięczny tego, czy jest wciąż Polką, bądź czy ma anoreksję. Nie przesadzajmy, nie wyglądała na osobę, która musi pomyśleć kilka minut, zanim uchwyci sens pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 26.11.10, 22:08 dokladnie a do tego byla wkurzona na pytania o anoreksji a nie o celu jej wizyty w Polsce dopiero obejrzalam teraz wieczorem z netu i dziwie sie skad tyle halasu o tym na forum mnie Pienkowska wkurza jak ja slysze i widze w TV a co dopiero na zywo, kiedy namolnie forsuje swoja i tylko swoja wizje wywiadu Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 27.11.10, 12:34 O dżizas jakie te umoralniające teksty niektóych panien tutaj są już nudne. Tak, jesteśmy zazdrosne, zawiść nas zżera, itp. to wiadomo. Ale tak w ogóle to chodzi, że niefajnie się ogląda nadętą, niesympatyczną i nieskładnie mówiąca panienkę, nawet jeśli jest ładniutka. Człowiek wtedy myśli sobie - po co zapraszają kogoś kto nie ma kompletnie nic do powiedzenia? Ja np. wolę zobaczyś śliczną i błyskotliwą, naprawdę to się zdarza! Co do Kasi Strus, t o dochodzi tu jeszcze apekt ten, ze po prostu osoby propagujące taki wygląd (chodzi o jej wagę) nie powinny być promowne, bo jest to zwyczajne szkodliwe. A jeśli chodzi o argument, że jest już znudzona sławą, wywiadami, itd. - to strasznie szybko się nudzi! Za rok zastąpi ją inna Kasia, Swietłana czy inna Heidi i co wtedy? Dopiero zaczną się nudy. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 27.11.10, 13:03 > O dżizas jakie te umoralniające teksty niektóych panien tutaj są już nudne. Tak > , jesteśmy zazdrosne, zawiść nas zżera, itp. to wiadomo Tiaaaa, zapewne wcale Proponuję przenieść się do wątku o kotku za 2 koła kupionego dla 5-latki- tam jakoś nikt nie naskakuje na nikogo, że określają autorkę watku ZAZDROŚNICĄ. Tutaj- jak widać, samo podejrzenie o zazdrośc z stosunku do dziewczyny, która ma więcej niz niejedna emamusia siedząca całymi dniami na forum, rodzi uśmiech politowania i odpowiedzi w twoim stylu... Dlatego coby nie napisać- zazdrość i zawiść w tym wątku tutaj aż pulsuje, ale cicho sza na ten temat...coby sobie zawyżone BMI dowartosciować...heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 27.11.10, 13:11 Kurcze, Kalipso jesteś niezawodna, przecież napisałam, że zazdrość aż nas zżera, z tym nie dyskutuję, bo to oczywista oczywistość Zawyżone BMI ? kulą w płot, ale próbuj dalej. Może kości policzkowe nie takie? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 27.11.10, 13:26 Czy jakakolwiek krytyka jest na skutek zazdrości? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 27.11.10, 14:09 gryzelda71 napisała: > Czy jakakolwiek krytyka jest na skutek zazdrości? No najwyraźniej tak... ja już obgryzłam pazury do krwi ,tak nie mogę przeżyć tego ,że Kasia Struss opływa w luksusy a ja nie... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 27.11.10, 14:06 Nie wiem jak wy ,ale ja na pewno nie spędzam tu całych dni ,nie musze sie też dowartościowywać wyrażaniem średnio pozytywnej opinii na temat jakiejś tam osoby... Po prostu ma mi sie prawo nie podobać i nie ma to nic wspólnego z chorą zawiścią czy zazdrością której sie tak czepiacie... Gdyby tak było to musiałabym być jakąś psycholką a doprawdy nie sądzę abym nią była ,nie aż taką Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 27.11.10, 19:41 Obejrzałam. Rzeczona Kasia wyglądała na lekko zdenerwowaną czy poirytowaną, ale trudno się jej dziwić, skoro pani prowadząca zaczęła od pytania (zadanego z fałszywą troską), czy aby Kasia nie ma anoreksji. Może nie jest specjalnie błyskotliwa (a może jest, tylko to zdenerwowanie), ale ona ma wyglądać, a nie wygłaszać błyskotliwe przemówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
berdyczow7 Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 28.11.10, 00:59 Uważam, ze była fajnie arogancka, że taki jej wizerunek, który sobie stworzyła. Powinna była się przeciągać i mruczeć? Czy może przyjść w okularach - kujonkach i udawać, że liceum w Ciechanowie zrobiło z mistrzynię wypowiadania okrągłych zdań na wkurzające tematy? Super. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 28.11.10, 02:50 Ona jest wk*** a nie niesympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
bombowa_zuzia Re: Kasia Struss w DDTVN widziałyście? 28.11.10, 13:34 Obejrzałam. Dziewczyna normalnie odpowiada na pytania. A pytania? Żenujące, jak to o anoreksję - nie ma się co dziwić, że Kasia była po nim niesympatyczna, albo idiotyczne - dziewczyna jest jedną z najbardziej rozchwytywanych topmodelek, a oni ją pytają, czy chce iść na studia, pewnie jeszcze w Ciechocinku ;/ Odpowiedz Link Zgłoś