morgen_stern 02.12.10, 13:28 Ta reklama została uznana w jakimś konkursie za najgorszą polską reklamę. Zaznaczam, że nagranie nie pochodzi z początku lat 90-tych enjoy www.youtube.com/watch?v=s6cGf7cXSeM&feature=player_embedded#! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margotka28 Re: Coś pięknego! 02.12.10, 15:23 uśmiałam się, a gdzie to puszczali, bo nie miałam przyjemności wcześniej obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Chłop mi właśnie przypomniał 02.12.10, 20:29 Chłop mi właśnie przypomniał, że nasz wspólny znajomy policjant rwał laski na big guna. Skutkiem czego wziął był zginął tragicznie zastrzelony przez pannę na imprezie - upierał się, że big gun służbowy jest bezpieczny, wcisnął go pannie w dłoń, przystawił sobie do skroni i nacisnął jej ręką spust. Podobno nie zauważył nawet kiedy umarł, a kumpel miał kuchnię do remontu. Chcieliśmy go zgłosić do nagrody Darwina, ale szkoda nam było jego żony i dzieciątka. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Coś pięknego! 02.12.10, 21:45 Ładne dupy na tej reklamie, ta o ciemnych włosach to chyba Ania Przybylska jak była jeszcze młoda? Odpowiedz Link Zgłoś
madic Re: Coś pięknego! 02.12.10, 23:15 O żesz...!!!!!!!!!!!!! Dodaję do ulubionych! Odpowiedz Link Zgłoś
berdanka Re: Coś pięknego! 02.12.10, 23:25 Aż mam ochotę pokulać się wśród tych kuleczek na plaży Odpowiedz Link Zgłoś