Dodaj do ulubionych

świąteczny prezent dla męża

14.12.10, 16:32
mogą być skórzane rękawiczki ? ( mam stare potrzebne do wymiarów )
co wy kupujecie ?
pozdrawiam i życzę miłego popołudnia
Obserwuj wątek
    • lykaena Re: świąteczny prezent dla męża 14.12.10, 16:45
      Nie nie mogą.
      • mila2712 Re: świąteczny prezent dla męża 14.12.10, 16:48
        dlaczego ? stare nie są ze skóry może coś podpowiesz ?
    • kosmitka06 Re: świąteczny prezent dla męża 15.12.10, 08:52
      A dlaczego nie mogą być? Dokup coś jeszcze żeby nie było tak "goło" i będzie ok.

Ja swojemu kupiłam frytkownice wink Z racji że nasza stara popsuła się z pół roku temu a on biedny chodził jak struty big_grin Nie żeby bez frytek żyć nie mógł wink Chodziło tylko i wyłącznie o to, że jej już z nami nie ma, a jak mu się frytek zachce? tongue_out Myślę że się ucieszy wink
      Pozdrawiam
    • mara_jade73 Re: świąteczny prezent dla męża 15.12.10, 09:00
      dobrą wodę, książke z jego tematyki, płyty, fajną koszulę
      • mgd3 Re: świąteczny prezent dla męża 15.12.10, 10:10
        mara_jade73 napisała:

> dobrą wodę, książke z jego tematyki, płyty, fajną koszulę

No i dlatego nie ma dobrych i uniwersalnych rad. smile
        Mój "dobrą wodę" musi sobie wybrać sam. Tak samo zresztą jak "fajną koszulę" i "płyty". Więc z powyższych jedyne co wchodzi w grę to książki (które zresztą dostaje w hurtowych ilościach na każdą możliwą okazję - i jest przeszczęśliwy).
        W ogóle nie rozumiem pytania 'co kupić mężowi' - przecież każdy chyba najlepiej zna swojego partnera, hobby, rodzaj prezentów.
        Ja np. jestem typową pragmatyczką lubiącą praktyczne rzeczy - i np. wolałabym dostać patelnię niż bransoletkę (chociaż prawie nie gotuję). A już sobie wyobrażam odpowiedzi gdyby ktoś tu zapytał "czy wypada kupić żonie patelnię". wink
    • kali_pso Re: świąteczny prezent dla męża 15.12.10, 09:18
      > mogą być skórzane rękawiczki ? ( mam stare potrzebne do wymiarów )

Jesli ich potrzebuje to czemu nie?
    • z-u-z-a-n-n-a Re: świąteczny prezent dla męża 15.12.10, 09:23
      Jesli je potrzebuje i wiesz ze mu sie spodobaja to czemu nie smile
      Ja swojemu niemezowi kupilam voucher na gre w paintball dla 2 osob, jest to wspolny prezent dla niego i jego brata. Jestem bardzo zadowolona z tego pomysłu i wiem ze mu sie spodoba.
    • zabulin Re: świąteczny prezent dla męża 15.12.10, 10:11
      Pewnie, ze moga.

My z mężem mamy listy zyczeń-rzeczy, o ktorych marzymy smile lub sa nam po prostu potrzebne smile

I w zwiazku z tym maz dostanie: ulubiony film na dvd, komplet ogrodniczy, ksiażkę i kosmetyki.
    • lilly_about Re: świąteczny prezent dla męża 15.12.10, 10:15
      Bardzo fajny prezent. Ja kupiłam mojemu sweter i koszulę.
    • gwen_s Re: świąteczny prezent dla męża 15.12.10, 10:23
      ja kupiłam mojemu M w zeszłym roku pod choinkę, był wniebowzięty... fakt, że nigdy rękawiczek nie nosił, więc wybierałam w ciemno, ale stwierdził, że to jeden z lepszych prezentów jakie kiedykolwiek dostał smile
      W tym roku kupiłam mu szlafrok, też nigdy nie nosił... więc może akurat trafię, a na urodzinki bo zaraz po świętach ;/ portfel skórzany
      • lianeska Re: świąteczny prezent dla męża 15.12.10, 10:32
        czytnik ebooka kupuje, mamy jeden i sie sprawdził tyle, ze jak jedziemy na delegacje to wojna bo ja i on chcemy wink
        • tempera_tura Re: świąteczny prezent dla męża 15.12.10, 13:49
          Jaki macie i jaki kupujesz? Też sie zastanawiam nad kupnem ale nie wiem na co zwrócić uwagę. Moze cos polecisz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka