marianna1970 18.12.10, 17:07 Wczoraj oglądałam 85 urodziny Polskiego Radia i zachwyciła mnie ta wokalistka nie słyszałam jej wczesniej jest rewelacyjna słucham jej teraz na okrągło szczególnie tej piosenki www.youtube.com/watch?v=jo1cyl0QbWo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przeciwcialo Re: Caro Emerald 18.12.10, 17:15 Cała płyta Caro jest swietna, ma fajny klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
mozyna Re: Caro Emerald 18.12.10, 17:18 Znam, jest swietna! Zadebiutowala wlasnie tym utworem. Osobiscie mam sentyment do "A Night Like This", chociaz i tak podobaja mi sie wszystkie jej kawalki. Odpowiedz Link Zgłoś
anias29 Re: Caro Emerald 18.12.10, 21:23 bardzo lubię całą płytę, "A night like this" mam ustawione jako granie na czekanie Odpowiedz Link Zgłoś
jezus_z_nazaretu Re: Caro Emerald 19.12.10, 09:53 baba06 napisała: > a jakie ma ponętne ciałko Faktycznie - szczególnie te wały tłuszczu wystające z każdej strony i oklapłe cycki. Ale śpiewa nieźle - to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1970 Re: Caro Emerald 19.12.10, 15:32 Ma ekstra ciało i wielu facetom się bardziej podoba niż te zasuszone anorektyczki jakie sie teraz lansuja w mediach Odpowiedz Link Zgłoś
jezus_z_nazaretu Re: Caro Emerald 19.12.10, 15:37 Są faceci, którym podobają się też kobiety w ciąży, z wąsami albo z penisem i co z tego? Sorry, ale laska - o ile z twarzy całkiem ładna - to trzeba przyznać - ma otłuszczone ramiona, wielką dupę, klocowate nogi i nieproporcjonalnie małe do swojej tuszy i obwisłe cycki. W dodatku ubiera się kompletnie nieadekwatnie do swojej figury co operatorzy kamer starają się ukryć filmując ją co najwyżej w planie amerykańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Caro Emerald 19.12.10, 15:58 > Są faceci, którym podobają się też kobiety w ciąży, z wąsami albo z penisem i c > o z tego? Właśnie,właśnie...Co z tego,że tobie się nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
jezus_z_nazaretu Re: Caro Emerald 19.12.10, 16:09 gryzelda71 napisała: > Właśnie,właśnie...Co z tego,że tobie się nie podoba? Jak to "co z tego"? A co ma być? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Caro Emerald 19.12.10, 16:16 No chyba coś miało być skoro się dopisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
jezus_z_nazaretu Re: Caro Emerald 19.12.10, 16:23 Miało być tyle ile było czyli wyraziłem swoją opinię na temat "ponętnego ciałka" bohaterki wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
jezus_z_nazaretu Re: Caro Emerald 19.12.10, 16:52 Jeżeli chodzi ci o to co zgaduję, że ci chodzi to tak - amatorów takiej sylwetki wśród facetów jest stosunkowo niewielu i większość zapewne podzieliłaby moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Caro Emerald 19.12.10, 16:55 Jak się nie ma co się lubi to sie lubi co sie ma Mozna wzdychac do modelek a u boku miec taka Caro. Życie często weryfikuje poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Caro Emerald 19.12.10, 16:57 No ale co ma do rzeczy,że nie jest w twoim typie?I w typie większości facetów? Odpowiedz Link Zgłoś
jezus_z_nazaretu Re: Caro Emerald 19.12.10, 17:17 Odnosiłem się stricte do posta baby06 więc w tym kontekście chyba ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Caro Emerald 19.12.10, 17:30 Miałoby,gdybyś napisał jedno zdanie.Bo nie ma obowiązku,żeby taka pani się podobała,no ale jedno zdanie to za mało co? Cóż to jej słuchają,nie ciebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
jezus_z_nazaretu Re: Caro Emerald 19.12.10, 17:34 Głupią rżniesz? A jakie ma znaczenie iloma zdaniami odpowiedziałem? Odpowiedz Link Zgłoś
jezus_z_nazaretu Re: Caro Emerald 19.12.10, 17:43 Skoro treść ma znaczenie to po jaką cholerę wytykasz, że "jedno zdanie to za mało"? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Caro Emerald 19.12.10, 17:45 Bo trudno napisać coś w stylu nie podoba mnie się ta pani w kilku zdaniach No ale świetny moment,żeby wytknąć wszystkie prawdziwe i urojone wady. . Odpowiedz Link Zgłoś
panna.w.paski Re: Caro Emerald 19.12.10, 00:15 Przesłuchałam większość piosenek na yt, klimatyczne Mama uwielbia "A night like this", więc kupiłam jej tę płytę na święta, mam nadzieję, że się ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Caro Emerald 19.12.10, 20:34 Po tym koncercie zamówiłam sobie jej płytę pod choinkę Odpowiedz Link Zgłoś
szonik1 Re: Caro Emerald 19.12.10, 23:33 Płyta owszem,klimatyczna,ale piosenki na jedno kopyto w sumie. Każda podobna w aranżacji itp.Ale z drugiej strony każda z ładunkiem energii. Odpowiedz Link Zgłoś