21.03.15, 17:33
Już się nasprzątałam, pogotowałam, poprałam i jeszcze zaliczyłam lekarza więc teraz mogę się wziąć za Ciebie wink

Zrobiłam Ci taki trochę inny rozkład niż zwykle robię - on nosi nazwę - Kobiecość - Hathor
Ale go zrobiłam pod kątem relacji z Panem (Bałaganem wink )

1 jakie cechy kobiecości powinnaś w sobie rozwinąć by relacja z Panem ruszyła - Sąd - Ogólnie i prosto czas obudzić w Tobie kobietę, zadbać o siebie, wyeksponować atuty zakryć mankamenty - tu nic nie da się więcej powiedzieć jak Kobieto która mieszkasz w Caro - obudź się, zmartwychwstań, odródź się na nowo
2 Piękno - jakie kosmetyki - Cesarzowa - znów karta pobudki kobiecości - jakie kosmetyki - kobiece - maseczki, depilacje, farbowanie, uczesanie, bielizna i.. pończochy wink
3 Zdrowie - 7 monet - w sumie to co miałaś już zdrowotnego zrobić to zrobiłaś teraz tylko trzeba czekać na efekt podjętych działań
4 Duchowość - 6 monet - to karta ziemi nie duchowieństwa, więc realizm jak najbardziej, bez poczucia że więcej dajesz niż dostajesz i.. naucz się umiejętności wcielania się w postać jaka akurat jest Ci potrzebna - jak darczyńca, to darczyńca - jak pochlebca, to pochlebca
5 Seksualność - 6 kielichów - znów karta powrotów - tym razem do przeszłości. Przypomnij sobie jaka byłaś kiedyś w sprawach erotyki i taka znów zacznij być
6 Kreatywność - 10 kielichów - Kochaniutka!! Ty masz wrażenie że to co miałaś dla siebie zrobić to zrobiłaś, przebojowość i pomysłowość już dawno Ci się wyczerpała. 10 kielichów każe Ci poczekać, wstrzymać się i poczekać na odzew Pana - Bałagana. To co miałaś zrobić by rozwinąć związek osiągnęło maksimum - daj Panu być łowcą a nie zwierzyną wink
I tu dodałam od siebie
7 Co powinnaś zrobić - Królowa buław - no i co? Ano widzisz ta karta podsumowała ślicznie wszystkie powyższe - czyli masz być piękna, mądra zdrowa, kobieca i.. siedzieć na tyłku, bo czyż królowa gania za facetem? Jeszcze buławiana? W życiu - to ją trzeba zdobywać, kochać, dogadzać jej..a ona? Jak ją gość znudzi to poszuka sobie kolejnego, wcześniej robiąc mu karczemną awanturę, że jej nie chciał
8 Czego nie robić - 5 monet - prosić, błagać faceta, nie siedzieć mu na wycieraczce, nie wyskakiwać z lodówki, ale i nie być zimna, oschła i udawać niedostępną za wszelką cenę.
Czyli Droga Caro - By znajomość z Panem ruszyła - masz być kobieca, temperamentna, ognista ale nie prosząca i nie "niezdobyta twierdza". Ładnie to pokazała 6 monet - musisz równoważyć wszystkiego po trochu i balansować na tej wadze, a osiągniesz to co chcesz
Obserwuj wątek
    • caro-caro Re: Caro 22.03.15, 08:45
      Po pierwsze najważniejsze dziękuję kiss Poświęciłaś mi dużo czasu
      Małe pytanko - te karty to wybrałaś?! wink Czytałam i nie mogłam uwierzyć, że karty pokazały takie oczywistości - dokładnie standarty jakie obowiązują w relacjach damsko-męskich. Wypisz wymaluj porady z kolorowych gazet dla pań hihihi.
      Potem uzmysłowiłam sobie jak prawdziwa w tym wszystkim jest 10 kielichów. Naprawdę mam wrażenie, że więcej z siebie nie wykrzesam. Teraz jego ruch o ile w ogóle bierze zaangażowanie pod uwagę.
      Spa chętnie sobie zorganizuję (już nawet mam wejście na masaż czekoladowy tongue_out ) Twój pomysł, który mnie zauroczył na zawsze, to chodzenie w pończochach nawet pod spodniami big_grin i na pewno go wykorzystam, tylko najpierw muszę dostać rozmiar dla słoniątka. Włosy też za parę dni zrobię, ale tu akurat się bardzo pilnuję, żeby przypadkiem odrostów nie było widać. Przy czym ten cały zestaw jest dla mnie i słusznie... bo: Być kobietą, być kobietą... Skorzystam ja, a ja jestem najważniejsza no nie? wink bez względu na to czy jakiś tam pan Bałagan to doceni czy nie! tongue_out Swoją drogą celnie go nazwałaś hehe. I nie sądziłam, że ma tak prostą konstrukcję. Myślałam, że karty pokażą jakieś skomplikowane działania czy przeszkody, a tu kilka damskich sztuczek big_grin Chyba, że nie trafię w sedno i minę się z jego "wizją"...
      Bo to prawda, że szansa jest zawsze, tylko trzeba się przyłożyć, żeby ją wykorzystać. Trzymajcie za mnie kciuki.
      A Ciebie Algario ściskam z całych sił i przesyłam serdeczności kiss
      • algaria Re: Caro 22.03.15, 11:02
        FOCH!!!! Ja nigdy kart nie dobieram tylko losuje - co to byłaby za wróżba z dobieranych kart - Jak mogłaś mnie o takie niecności posądzić - wstydź się wstydź big_grin big_grin tongue_out

Sama byłam w szoku jak odwracałam karty (losowałam zakryte) - Kochana Caro widocznie tej kobiecości w Tobie jest teraz najmniej i potrzeba ją z Ciebie wydobyć i obudzić
        Pończochy w rozmiarze " słoniątka" ? - Ja się zawsze pytam w sklepach czy mają coś dla hipopotamów wink Ale zapewniam Cię że rozmiar nr 5 w pończochach istnieje, bo widziałam na portalu aukcyjnym tongue_out

A co Ty się przejmujesz wizją jakiegoś chłopa - oni zawsze chcą szczupłej blondyny z nogami do nieba i cycem jak dzwon - tylko że takie z reguły okazują się głupiutkimi stworzonkami i na dłuższą metę są trudne w utrzymaniu.
        Prawdziwą kobietę doceni tylko koneser nie kolekcjoner, a jak Ty poczujesz się sama ze sobą piękna i pewna siebie to zaczniesz rozsiewać urok czar i powab i żaden mężczyzna przy Tobie nie pomyśli o suchej cycatej blondynie tongue_out
        Pozdrawiam w ten mrozkowaty choć słoneczny dzień smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka