Już się nasprzątałam, pogotowałam, poprałam i jeszcze zaliczyłam lekarza więc teraz mogę się wziąć za Ciebie
Zrobiłam Ci taki trochę inny rozkład niż zwykle robię - on nosi nazwę - Kobiecość - Hathor
Ale go zrobiłam pod kątem relacji z Panem (Bałaganem

)
1 jakie cechy kobiecości powinnaś w sobie rozwinąć by relacja z Panem ruszyła -
Sąd - Ogólnie i prosto czas obudzić w Tobie kobietę, zadbać o siebie, wyeksponować atuty zakryć mankamenty - tu nic nie da się więcej powiedzieć jak Kobieto która mieszkasz w Caro - obudź się, zmartwychwstań, odródź się na nowo
2 Piękno - jakie kosmetyki -
Cesarzowa - znów karta pobudki kobiecości - jakie kosmetyki - kobiece - maseczki, depilacje, farbowanie, uczesanie, bielizna i.. pończochy
3 Zdrowie -
7 monet - w sumie to co miałaś już zdrowotnego zrobić to zrobiłaś teraz tylko trzeba czekać na efekt podjętych działań
4 Duchowość -
6 monet - to karta ziemi nie duchowieństwa, więc realizm jak najbardziej, bez poczucia że więcej dajesz niż dostajesz i.. naucz się umiejętności wcielania się w postać jaka akurat jest Ci potrzebna - jak darczyńca, to darczyńca - jak pochlebca, to pochlebca
5 Seksualność -
6 kielichów - znów karta powrotów - tym razem do przeszłości. Przypomnij sobie jaka byłaś kiedyś w sprawach erotyki i taka znów zacznij być
6 Kreatywność -
10 kielichów - Kochaniutka!! Ty masz wrażenie że to co miałaś dla siebie zrobić to zrobiłaś, przebojowość i pomysłowość już dawno Ci się wyczerpała. 10 kielichów każe Ci poczekać, wstrzymać się i poczekać na odzew Pana - Bałagana. To co miałaś zrobić by rozwinąć związek osiągnęło maksimum - daj Panu być łowcą a nie zwierzyną

I tu dodałam od siebie
7 Co powinnaś zrobić -
Królowa buław - no i co? Ano widzisz ta karta podsumowała ślicznie wszystkie powyższe - czyli masz być piękna, mądra zdrowa, kobieca i.. siedzieć na tyłku, bo czyż królowa gania za facetem? Jeszcze buławiana? W życiu - to ją trzeba zdobywać, kochać, dogadzać jej..a ona? Jak ją gość znudzi to poszuka sobie kolejnego, wcześniej robiąc mu karczemną awanturę, że jej nie chciał
8 Czego nie robić -
5 monet - prosić, błagać faceta, nie siedzieć mu na wycieraczce, nie wyskakiwać z lodówki, ale i nie być zimna, oschła i udawać niedostępną za wszelką cenę.
Czyli Droga Caro - By znajomość z Panem ruszyła - masz być kobieca, temperamentna, ognista ale nie prosząca i nie "niezdobyta twierdza". Ładnie to pokazała 6 monet - musisz równoważyć wszystkiego po trochu i balansować na tej wadze, a osiągniesz to co chcesz