Dodaj do ulubionych

Do Caro caro

08.06.15, 11:10
I odnośnie wróżby mojej dla Ciebie. Jako że większość wróżby nie zgadzała się uznała bym to za niesprawdzoną wróżbę ale że napisałaś że Rozmarynka też kogoś zobaczyła pomyślałam że bardziej powęsze w temacie i zbadam co i jaktongue_out
Powinniśmy skupić się bardziej na niedawnej przeszłości Twojej sfery uczuciowej spójrz jakie wyszły mi karty:
Luty- świat
Marzec- gwiazda
Kwiecień- moc
Maj- 8 buław
To karty na Twoją sferę uczuciową jaka była.. Pomyśl teraz kogo poznałaś w tym czasie lub z kim z płci męskiej spędzałaś najwięcej czasu jak chcesz to podaj pierwszą literę potencjalnych ''kandydatów'' i może znajdziemy tego o kim tak mówią karty..smile
Szczególnie kwiecień przepatrz dobrze. Myślę że poprostu inaczej postrzegasz coś niż nasze karty.
Obserwuj wątek
    • caro-caro Re: Do Caro caro 08.06.15, 18:58
      Zrobiłaś mi wielką niespodziankę tym, że wróciłaś do tematu i że chcesz podrążyć. kiss Niestety nie będzie łatwo, bo nic nie ułatwię sad Sprawę przemyślałam i tak:
      To powinien być ktoś kogo widuję nie dawniej niż luty (w styczniu pojawił się ktoś na chwileczkę i zniknął - z resztą Ty mnie uprzedzałaś i wystrzegałaś przed nim i słusznie! )
      1. nazwijmy X czyli ex - widuję regularnie, rozmawiam i utrzymuję dobre stosunki (są dzieci jest dużo wspólnych spraw)
      2. niech w takim razie będzie Y kolega z pracy - widzimy się codziennie, ale raczej mijamy, służbowo rzadko razem coś robimy, a prywatnie to już wcale
      3. no to Z także kolega z pracy- widujemy się sporadycznie raz dwa razy w miesiącu, on u nas ma tylko małe zlecenia, ale za to sympatycznie nam się rozmawia prywatnie
      Poza tym nikogo nie biorę pod uwagę. To z reguły panowie tatusiowie ze szkoły i przedszkola dzieci czy też sąsiedzi z osiedla. Wszyscy tylko na "dzień dobry"
      Kiedy już się sobie przyjrzałam, podsumowałabym to tak, że Rozmarynka świetnie wiedziała, że ze mnie skorupa siedząca w swoim świecie sad
      I co Ty na to? nie bardzo jest w czym wybierać
      • freya_v Re: Do Caro caro 08.06.15, 19:46
        Faktycznie obracasz się w takim gronie że małe szanse na jakiś romans chodźbytongue_out
        Najbardziej obstawiałam pana Z. Głównie dlatego że dało się wyczuć że ciepło się o nim wyraziłaś. Spodobałaś mu się fizycznie jako kobieta poprostu ( królowa buław) tylko że jest tu zagwozdka bo pan chyba przestanie u was pracować w ogóle jakoś z końcem wakacji. Więc nie ma co się za niego brać:-\ Karty zaznaczyły że dobrze się przy nim czułaś ( słońce) i pewnie to Twoje dobre samopoczucie pokazało nam takie karty.. Nie wiele nam to wyjaśniło ale pracujesz w takim miejscu że masz kontakt z wieloma przypadkowymi ludźmi i musisz być poprostu dobrze postrzegana i ciepło odbierana skoro w otoczeniu dobre karty wychodziły. Nic lepszego nie przychodzi mi do głowy:-\ na pocieszenie powiem że miłość wielka jeszcze przed Tobą ( kochankowie) ale nie powiem kiedy mi to wyszło bo mogłabym Cie tylko zdołować. Uzbrój się w cierpliwośćsmile
        • caro-caro Re: Do Caro caro 08.06.15, 20:33
          No i widzisz? widzisz? - samo nie przylezie wiem sad sama muszę wyjść do świata.
          Całe szczęście, że zobaczyłaś w przyszłości coś ważnego, przynajmniej wiem, że cierpliwość zostanie nagrodzona smile tylko jeżeli ta wielka miłość ma się przydarzyć za jakieś 10 lat to ja już będę lekko przywiędła i pomarszczona hihihi
          Freyko bardzo Ci dziękuję. Miłość i czekanie na nią doda mi skrzydeł
          Wylosowałam Ci wsparcie anielskie w miłości: "Pozwól by przyjaciele Ci pomogli - Poproś inne osoby o wsparcie i je zaakceptuj" Ta karta wprost mówi o wielkiej wartości jakimi są przyjaciele. Spędzaj z nimi swój wolny czas. Rozmawiaj i radź się w trudnych chwilach. Pomogą rozwiązać najtrudniejsze problemy. Odzyskasz radość i entuzjazm.
          Jeszcze raz wielkie dziękuję!
          • freya_v Re: Do Caro caro 08.06.15, 20:39
            Znam te anioły bardzo dobrzesmile tym bardziej dziękuję.. O wsparcie to i musiałam wręcz poprosić, bo taki numer odwaliłam że telefon zostawiłam w pracybig_grin
            • caro-caro Re: Do Caro caro 08.06.15, 21:24
              smile
        • caro-caro Re: Do Caro caro 29.06.15, 13:36
          Faktycznie pan Z jakoś tak z końcem czerwca więcej czasu u nas spędził i było po prostu fajnie. Natomiast kicha na całej lini - jest ode mnie 10 lat młodszy sad Życie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka