baltycki 07.01.11, 20:49 Idiotek nie pamietajacych, co pisaly wczesniej.. Idiotek chcacych uchodzic za inne niz sa.. Idiotek mieszkajacych za granica i myslacych, ze "zagranicy" poza nimi nikt nie zna.. No idiotek.. po prostu.. No skad? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solejrolia Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 21:20 no i właśnie ps. tak to jest jak najpierw odpowiada się, a potem czyta, co inni napisali pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 21:06 och to proste- dziewczyny chcą się dostosować do Twojego poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
krapheika Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 21:15 Podobno swoj swego zawsze pozna Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 21:18 moje dziecko odpowiedziałoby Ci bez zająknięcia z kątowni Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 21:22 Ale co to jest ta kątownia??? Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 21:35 kątownia to miejsce dużego zgromadzenia...skąd... ew. mnogość idiotek może pochodzić jeszcze z wykopalisk Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda32 Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 21:42 Ewentualnie miejsce z dużą ilością kątów Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 21:28 Znienacka. Kolejny "inteligent" poprawiający sobie samoocenę na babskich forach. To jest dopiero żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 21:37 morgen_stern napisała: > Znienacka. > Kolejny "inteligent" poprawiający sobie samoocenę na babskich forach. To jest d > opiero żałosne A pani nie widzi tych idiotek?? Odpowiedz Link Zgłoś
czytelniczka1488 Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 21:44 e.. no chłop ma rację Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 21:50 Cytatczytelniczka1488 napisała: > e.. no chłop ma rację Droga czytelniczko, skoro uważasz się za idiotkę, to trudno. Ale jedna idiotka wiosny, że tak powiem, nie czyni. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 22:09 Widziała, ale nie uznała wypowiedzi za żart. Może dlatego, że nie był śmieszny Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 21:49 Zdradzę ci straszną tajemnicę - świat jest pełen idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
krapheika Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 21:55 Wspolczuje,ze nie sa ci znane objawy idiotyzmu,wiedzialbys,ze takie osoby nie sa w stanie pisac nigdzie, ani na forum ani w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda32 Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 21:45 Ponieważ eljot jeszcze nie zapytała to ja się zapytam. Co to jest ten nienacek? Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 21:54 Znienacka się pojawiły idiotki, tzn. że nagle, nieoczekiwanie się te idiotki na tym forum pojawiły. Uff, chyba nie jestem aż taką idiotką Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 21:55 A no i może być też pisarz pan Nienacki Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda32 Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 22:08 Czasem znienacka biorą się dzieci, albo ktoś może wyskoczyć znienacka Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: Skad tu tyle idiotek??? 08.01.11, 16:13 I czołg jeszcze nadjeżdża znienacka Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 21:54 Ponieważ eljot jeszcze nie zapytała to ja się zapytam. Co to jest ten nienacek? eljot nie zapytała bo nie chce wyjść na idiotkę, ja też nie zapytam ale chętnie przeczytam odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa1 Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 22:28 nie, nie, nie ..... wyskoczyły z nie nacka, więc pytanie powinno brzmieć; co to jest nacek? Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 21:57 ja nie wiem co kto pisal wczesniej i za kogo chce uchodzic. Ale jak ktos to śledzi, wie co kto gdzie i kiedy sie wypowiedzial, to dla mie jest świr, a jesli do tego jestes facetem, to świr do potęgi.. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 22:46 sebaga napisała: > ja nie wiem co kto pisal wczesniej i za kogo chce uchodzic. Ale jak ktos to śledzi, Sledzi? A moze ma dobra pamiec???? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 22:28 Nie wiem. Już piąty rok się nad tym zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Skad tu tyle idiotek??? 08.01.11, 00:59 Nie wiem. > Już piąty rok się nad tym zastanawiam. nad dobrą pamięcią czy też śledzeniem wątków? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrdum_fiksum Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 22:44 no i dlatego to forum jest zajefajne haha dla mnie to taki fun coś jak pudellek haha bywam tu od 7 lat i niestety "jakość" czy ,,błyskotliwość" osób piszących spadła może to efekt hasła internet dla każdego, bądź internet pod strzechy jakoś tak to szło ... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 22:47 Jak dobrze, że coś napisałeś, wielbicielu pudelka, może nam się trochę poziom podniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrdum_fiksum Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 22:48 śmiem wątpić bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 22:56 Nie bój się, zostań, brakuje nam ostatnio świeżych trolli, jest tu kilka, ale już lekko pośmierdują. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 23:20 >świeżych trolli, jest tu kilka, ale już lekko pośmierdują. Jest pani pewna, ze jest nieswiezsza niz ja? Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda32 Re: Skad tu tyle idiotek??? 07.01.11, 23:53 Morgen powinnaś dodać kici, kici czy jak tam się woła na trolle. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Skad tu tyle idiotek??? 08.01.11, 00:20 kunegunda32 napisała: > Morgen powinnaś dodać kici, kici czy jak tam się woła na trolle. Na chleb mowilas bep.. gdy zaczalem z gazeta.. Odpowiedz Link Zgłoś
piegowata9 Re: Skad tu tyle idiotek??? 08.01.11, 00:28 > Na chleb mowilas bep.. gdy zaczalem z gazeta.. A to leczenie kompleksów na tym akurat forum to, jak rozumiem, jakiś specjalista zalecił??? Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 a skąd tu taki kiep? 08.01.11, 00:36 emama!!! w tytule nie wyraźnie jeszcze napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda32 Re: Skad tu tyle idiotek??? 08.01.11, 00:55 A skąd ty chłopcze smutny wiesz ile ja mam lat ? Po za tym ja tam tobie i gazecie pod kołdrę nie zaglądam, dla miłości męsko - męskiej szacunek mam. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Skad tu tyle idiotek??? 08.01.11, 09:05 Cytat> A skąd ty chłopcze smutny wiesz ile ja mam lat ? Po za tym ja tam tobie i gazec > ie pod kołdrę nie zaglądam, dla miłości męsko - męskiej szacunek mam. no i wszystko jasne! Mamy pierwszą parę gejów na ematce, powiem wam, że ja się cieszę! Otwierajmy się na świat, bądźmy nowoczesne, trendy i postympowe! Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Skad tu tyle idiotek??? 08.01.11, 01:01 Na chleb mowilas bep.. gdy zaczalem z gazeta.. ale co? Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda32 Re: Skad tu tyle idiotek??? 08.01.11, 01:05 Czar nie wnikaj w szczegóły alkowy bo Ci się jeszcze przyśnić może. Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda32 Re: Skad tu tyle idiotek??? 08.01.11, 01:06 Panowie póki co są krypto i niech tak zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 [...] 08.01.11, 00:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 :) 08.01.11, 02:00 o, zostałam pierwszy raz usunięta! ) generalnie pytałam co facet robi na emamie? skoro to forum dla MATEK. ergo KOBIET. a on samiec. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: :) 08.01.11, 09:14 claudel6 napisała: > o, zostałam pierwszy raz usunięta! ) > generalnie pytałam co facet robi na emamie? skoro to forum dla MATEK. ergo KOBI > ET. a on samiec. nieprawda a forum kuchnia jest dla kuchni? niee, dla milosnikow kuchni a on jest milosnik ematek ja tez jestem Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: :) 08.01.11, 17:33 To forum publiczne, nie zamknięte czy prywatne i każdy ma prawo na nim pisać. Zresztą tak samo na forum Mężczyzna piszą kobiety ( chyba nawet więcej tak postów Pań niż Panów ). Odpowiedz Link Zgłoś
gaja78 Re: Skad tu tyle idiotek??? 08.01.11, 02:30 Ojoj ale niemoc twórcza w zakładaniu wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
reszka2 Re: Skad tu tyle idiotek??? 08.01.11, 16:18 Bo większość kobiet to idiotki - rozmemłane, niezdolne do podjęcia decyzji, gdaczące jak stado kur, płaczące. Takie po prostu są. Hormony. Odpowiedz Link Zgłoś