netandrzej 16.01.11, 17:12 witam czy wasze dzieci prosiły kiedyś aby na ich urodzonych przyszedł klaun, mis Yogi czy moze spaidermen ? jakie postaci z bajek dzieci chciałyby mieć na swoich urodzinach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: urodziny dziecka 16.01.11, 17:17 zapytaj się swojego dziecka to się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: urodziny dziecka 16.01.11, 17:19 Spytałam Młodego i powiedział, że chciałby Lorwadera Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: urodziny dziecka 16.01.11, 18:26 Mojej kolezance zamowililismy pana policjanta, jak sie rozebral do naga to sie nam wszystkim podobalo. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: urodziny dziecka 16.01.11, 18:27 rozkręcasz biznes? btw, nie wiem, czy dzisiaj dzieci w ogóle kojarzą misia Yogi. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: urodziny dziecka 16.01.11, 19:01 Proszę udać się z pytaniem na emamę, tu KOSZ lub jak się uda to przesunięcie na właściwe forum. Tam zdecydowanie więcej odpowiedzi dla Ciebie wartościowych uzyskasz. Odpowiedz Link Zgłoś