zmyslnnnnnna 15.03.11, 21:44 zmyslacie historie forumowe? Ja na forum jestem albo babcią, zła synowa, albo nieletnim chlopakiem albo zabojcznia albo mam problemy radem z piekla boze pisze takie bzdury bardzo m isie nudzi.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anorektycznazdzira Re: fantasmagorie 15.03.11, 22:05 nie. I mimo to mi się nie nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: fantasmagorie 15.03.11, 22:15 Zazwyczaj bardzo wyraźnie widać kto się bawi na forum kosztem innych forumowiczów. Niestety. Te wszystkie historyjki na tematy, które wiadomo, że są skazane na ostre baty forumowiczów... No, cóż... > bardzo m isie nudzi.. Czasami jak mi się nudzi to daje się wciągnąć do zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: fantasmagorie 16.03.11, 03:32 ja musze przyznac, ze od prawie samego poczatku zastanawiam sie, kto jest na forum "w pracy"... kto zaklada watki na takie "globalne" tematy, z ktorych moga wyrosnac mega watki, albo mega jatki.. takie tanie trolle to smierdza na kilometr.... Odpowiedz Link Zgłoś
betty-226 Re: fantasmagorie 16.03.11, 13:53 > bardzo m isie nudzi.. Podobno inteligentni nie nudzą się we własnym towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: fantasmagorie 16.03.11, 14:29 Bardzo lubie siebie wiec sie ze soba nie nudze. a zmyslanie bawi mnie jedynie przy bajkach opowiadanych dzieciom na dobranoc. za duza dziewczyna ze mnie zeby oszukiwac i kantowac ludzi tylko i wylacznie dla frajdy. ja w tym frajdy nie widze zadnej Odpowiedz Link Zgłoś