agnes123 03.05.04, 13:03 Czy jest wśród nas jakaś mama,która wygrała "coś"w konkursie Gerbera?Ja wysłałam w sumie 15 zgłoszeń i niestety nie udało mi się nic wygrać ( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matusia3 Re: Konkurs"GERBER" 03.05.04, 15:35 Dziewczyny ja wysłałam jedno zgłoszenie i wygrałam kapelusikPoprostu łut szczęścia Chociaż raz coś wygrałam. Pozdrawiam matusia Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: Konkurs"GERBER" 03.05.04, 17:28 Już się w innym wątku dawno chwaliłam. Na 3 wysłane zgłoszenia wygrałam PODOBNO (wg słów pani z infolinii Gerbera) radioodtwarzacz Philips i kapelusik. Piszę "podobno", ponieważ do tej pory niczego nie otrzymałam. A jak u Was, drogie Mamy?? Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
matusia3 Re: Konkurs"GERBER" 04.05.04, 09:59 Jeszcze nie otrzymałam kapelusika Mam nadzieję,że niedługo będzie. matusia Odpowiedz Link Zgłoś
26magda3 Re: Konkurs"GERBER" 05.05.04, 15:12 Ja też wygrałam, ale w poprzedniej edycji konkursu. Wygrałam błękitną polarową chusteczkę na głowę - jestem mamą chłopca hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
bzeebze Konkurs"GERBER" po 2 etapie 07.05.04, 21:18 w środę miało byc drugie losowanie, czy juz jest aktualna lista na ich stronkach? Bo ja sprawdzałam a tam nic tylko nie wiem czy ciągle nic (ostatnio się nie udało) czy znów nic. napiszcie jak u Was tym razem? (Naprawdę miałabym takiego pecha? Odpowiedz Link Zgłoś
matusia3 Re: Konkurs"GERBER" po 2 etapie 08.05.04, 12:17 Cześć! Gerber ma 3 dni na wystawienie listy z wynikami.Dziś przypada treci dzień.Myślę,że na 100 % jutro będą wyniki. Pozdrawiam matusia Odpowiedz Link Zgłoś
dzidecka Re: Konkurs"GERBER" po 2 etapie 10.05.04, 07:45 To sa już te wyniki? Bo mi pisze że nic nie wygrałam ale nie wiem czy jest spowodowane brakiem wyników czy tym że naprawde nie wygrałam. Odpowiedz Link Zgłoś
bomaki Re: Konkurs"GERBER" po 2 etapie 10.05.04, 18:15 Ja tym razem wygrałam plecaczek, poprzednio nie udało się kapelusika. Wysyłam po kilka zgłoszeń do każdego losowania. Pozdr. B. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: Konkurs"GERBER" po 2 etapie 10.05.04, 21:07 My również (tzn. mój mąż, bo połowę zgłoszeń wysłałam na niego a połowę na siebie). Jeszcze ok. południa sprawdzałam wyniki i cały czas wyskakiwało, że nic nie wygraliśmy. A teraz taka niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
j_asia21 Re: Konkurs"GERBER" 10.05.04, 19:41 Ja wysłąłam zgłoszenie które podobno nie jest uzależnione od losowania tylko od terminu zgłoszenia. Miałam dostać torbę dla dziecka. Podobno ją nawet wysłano. Niestety tak jak któraś dziewczyna wcześniej musiała zadowolić się stwierdzeniem,że wysłano. Do dziś niczego nie dostałam!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matusia3 Re: Konkurs"GERBER" 11.05.04, 07:09 A mi ciagle wyskakuje,ze wygrałam kapelusik,a juz dawno miał do mnie dotrzeć. Nic z tego nie rozumiem matusia Odpowiedz Link Zgłoś
ineiz Re: Konkurs"GERBER" 13.05.04, 17:50 Czy któraś z Was dostała już kapelusik z I etapu konkursu, bo ja wciąż czekam i powoli trcę nadzieję, że kiedykolwiek go dostanę. Nie wiem czy już interweniować czy jeszcze poczekać. A tak lubiłam tą firmę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: Konkurs"GERBER" 13.05.04, 22:11 Ja dziś dostałam, ale nie kapelusik, który też wygrałam i na którego nie wiem już - czekać - nie czekać? Przysłano mi wreszcie radiomagnetofon....który już 3 tyg temu "w myślach" przeznaczyliśmy z mężem na komunijny prezent dla jednego z jego pięciu chrześniaków. Pomijając ten długi wywód - kapelusika niet. Pozdrawiam i już sama nie wiem - cierpliwości życzyć?? mam nadzieję, że przyślą. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
czamon Re: Konkurs"GERBER" 13.05.04, 22:18 Ja podobno wygrałam plecaczek, ale jeszcze nie dotarł. pozd. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
matusia3 Re: Konkurs"GERBER" 14.05.04, 06:45 Chyba będzie trzeba przedzwonić do firmy i się upomnieć..... matusia Odpowiedz Link Zgłoś