Dodaj do ulubionych

Antonio Banderas zagościł pod strzechą :)

29.03.11, 10:52
Widziałyście reklamę z udziałem Banderasa. Przyznam, że byłam zaskoczona; kto jak kto, ale boski Banderas reklamuje polski kredyt??? Ale się porobiło i podstawowe pytanie: czy NAS na to stać??? wink
Obserwuj wątek
    • sadosia75 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 10:54
      Widzialam. Zdziwiona jestem ale ja go kocham wiec mu wybaczam smile
      I z tym wasikiem lekko siwizna oproszony.... miodzio big_grin
    • donnasanta Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 11:49
      Majewski za reklame wzial prawie dwa razy wiecej od Banderasa, teraz dyskusja brzmi, czy nas na to stac....???
      • kub-ma Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:36
        I szum się zrobił (koło tej kasy dla Majewskiego) niemały. Ja to zrozumiałam tak, że Antonio zareklamował jednorazowo, a Szymon ma być twarzą banku na dłuższą metę.
        • mikas73 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:52
          I szum się zrobił (koło tej kasy dla Majewskiego) niemały

Dzisiaj w radiu słyszałam o wynagrodzeniu rzędu 3 mln zł ???? Dobrze usłyszałam?
          • kub-ma Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:55
            Dobrze słyszałaś, dobrze. Tylko to jakoś w ratach miesięcznych rozłożone, na dłuższy okres.
          • malila Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 18:38
            Dobrze, dobrze słyszałaś. A tajemnicą poliszynela jest info, że Majewski zgodził się już był na mniej. Dużo mniej. Prezes banku jest hojny dośćwink
    • adwarp Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 11:53
      polski kredyt, ale w banku, który przejmuje hiszpański bank, więc...
      • anty_nick Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:00
        ale wogóle WBK ma gwiazdy w ostatnich reklamach.
        Stac nas na to?uncertain
    • babsee Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:24
      A jak mowi "beauty" i strzela tymi oczami za panienka to mnie ciary przechodzą.....
      Zdecydowanie Antos jest boskismile
      • morgen_stern Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:25
        Ale co on w tej Melanie widzi, to do dziś nie wiem.
        • kub-ma Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:32
          Też nie wiem. Pewnie zyskuje przy bliższym poznaniu, bo jak Antonio o niej mówi, to da się wyczuć że to miłość.
          • morgen_stern Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:38
            Że ją kocha, to nie mam wątpliwości. Ale co widzi... smile
            • mikas73 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:40
              Po prostu spotkały się dwie połówki , ale czytałam, że jest już mocno zmęczony jej uzależnieniem od wszystkiego praktycznie - alkoholu, leków, operacji plastycznych uncertain chyba ma chłop dość
              • babsee Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:44
                Oooo!to ja go pociesze chetnie smilej
                • sadosia75 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:51
                  KCIALABYS!
                  Ja go bede pocieszac! ja i tylko ja i nikt wiecej! ja mam wprawe w pocieszaniu!
                  Prosze sie od Antoniego odczepic. O ile Jarkiem moge sie dzielic to Antonim nie mam zamiaru big_grin
                  • morgen_stern Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:54
                    Ale wy jesteście naiwne, Antonio mnie jest pisany! Choć na jedne wakacje bym go wzięła i dala się pouwodzić po latynosku, w sumie długo to by to nie trwało...
                    • sadosia75 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:58
                      Alez Ty wymyslilas...
                      Antonio i jedne wakacje? Phi... tez mi cos...
                      Antonia to sie bierze na cale zycie albo w ogole!
                      wiec Ty go nie bierz w ogole a ja go wezme calego smile
                      • morgen_stern Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 13:05
                        A co ja bym z takim latino lover robiła przez całe życie, flamenco tańczyła? Na całe życie to ja biorę mojego Tilla. Mein geliebt...
                        • sadosia75 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 13:17
                          Ty sie Morgen odczep od mojego Antonio! nawet na wakacje Ty sie odczep!
                          Bierz sobie swojego Tilla czy kogo tam chcesz ale od Antoska odczep sie i to juz big_grin
                    • kub-ma Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:59
                      Dobrze, że to nie mój typ, bo takiej kolejki bym nie wytrzymała.
                  • mikas73 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 13:01
                    To macie na zgodę (nie wiedziałam w której wersji gustujecie) :
                    https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRQR4XXpdKMG9Hf68lH6Kp1Gp2UFhtz915JYrLRXdMsjf-7OZUkFWgxfA

https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTzAJHoxNf3JwHgrwOVxX5nlA2QxM22DDdvuLXHur3FPjyg_yeUDeLmwXFp

https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRz5khBsiFaxLuHQCmpxw31XwKF8UXBLmjCMjgzUPX5asBfMMrmZywpdOqb

https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQA3QImg5HlE5lo27XgxriI27FOkUOBLn0HR-wi9RA-NxBpsT3JxY3wC68
                    • morgen_stern Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 13:02
                      Poproszę tego pierwszego, taki trochę bardziej sterany życiem.
                    • sadosia75 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 13:19
                      Biore wszystkie smile
                      Kazdy jest moj i moj i moj i tylko moj smile
                      Bic sie bede jak nic za Antoniego! I zeby zadnej do glowy nie przyszlo, ze sklonna jestem do podzialu smile
                      • a.va Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 18:59
                        E no jak wszystkie?! Podziel się z koleżankami, nie bądź sobek! Całą dobę i tak go nie potrzebujesz, czasem śpisz tongue_out
            • babsee Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:45
              Wiesz Morgen,osobiscie mam taka teorie,ze kazdego (KAZDEGO) faceta mozna wyrwac, trzeba tylko trafic na odpowiedni moment..
              widac ona trafila....
              • babsee Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:46
                A juz rozkochac to kein problem.
                Gorzej, znaczy:trudniej, go prz syobie utrzymac smile
                • morgen_stern Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:55
                  Z facetami ogólnie jest dużo łatwiej, wierz mi tongue_out
    • lejla81 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:30
      Jako że jestem klientką tego banku, to mnie to bardzo mocno zastanawia.
      • mikas73 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:38
        No właśnie, nie wiem czy nie był to strzał w kolano - ze strony banku...
      • lejla81 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:42
        Zwłaszcza że był już Gerard Depardieu, Beenhakker i jeszcze ktoś...
        • ylunia78 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 13:08
          i o ile sie nie mylę Danny DeVito.
          • morgen_stern Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 13:23
            Najlepszy był pierwszy - Cleese smile

www.youtube.com/watch?v=sv4sQEKroa8
            • wespuczi Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 14:46
              wow
              fajna reklama smile
    • lusitania2 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:38
      nas, czyli kogo?
      • mikas73 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:49
        To z przymrużeniem oka było. Wiadomo, że nie z moich podatków i z mojej pensji, ale przeciętnego kienta tegoż banku, z lekka denerować to może, nawet jak nie bezpośredniego z jego konta przelew poszedł...
    • sueellen Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 18:21
      Oh, pod moją już od 3 lat siedzi smile
      Niektórzy mówia, że to podróbka ale ja im nie wierzę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka