mikas73 29.03.11, 10:52 Widziałyście reklamę z udziałem Banderasa. Przyznam, że byłam zaskoczona; kto jak kto, ale boski Banderas reklamuje polski kredyt??? Ale się porobiło i podstawowe pytanie: czy NAS na to stać??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadosia75 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 10:54 Widzialam. Zdziwiona jestem ale ja go kocham wiec mu wybaczam I z tym wasikiem lekko siwizna oproszony.... miodzio Odpowiedz Link Zgłoś
donnasanta Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 11:49 Majewski za reklame wzial prawie dwa razy wiecej od Banderasa, teraz dyskusja brzmi, czy nas na to stac....??? Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:36 I szum się zrobił (koło tej kasy dla Majewskiego) niemały. Ja to zrozumiałam tak, że Antonio zareklamował jednorazowo, a Szymon ma być twarzą banku na dłuższą metę. Odpowiedz Link Zgłoś
mikas73 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:52 I szum się zrobił (koło tej kasy dla Majewskiego) niemały Dzisiaj w radiu słyszałam o wynagrodzeniu rzędu 3 mln zł ???? Dobrze usłyszałam? Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:55 Dobrze słyszałaś, dobrze. Tylko to jakoś w ratach miesięcznych rozłożone, na dłuższy okres. Odpowiedz Link Zgłoś
malila Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 18:38 Dobrze, dobrze słyszałaś. A tajemnicą poliszynela jest info, że Majewski zgodził się już był na mniej. Dużo mniej. Prezes banku jest hojny dość Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 11:53 polski kredyt, ale w banku, który przejmuje hiszpański bank, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
anty_nick Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:00 ale wogóle WBK ma gwiazdy w ostatnich reklamach. Stac nas na to? Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:24 A jak mowi "beauty" i strzela tymi oczami za panienka to mnie ciary przechodzą..... Zdecydowanie Antos jest boski Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:25 Ale co on w tej Melanie widzi, to do dziś nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:32 Też nie wiem. Pewnie zyskuje przy bliższym poznaniu, bo jak Antonio o niej mówi, to da się wyczuć że to miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:38 Że ją kocha, to nie mam wątpliwości. Ale co widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
mikas73 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:40 Po prostu spotkały się dwie połówki , ale czytałam, że jest już mocno zmęczony jej uzależnieniem od wszystkiego praktycznie - alkoholu, leków, operacji plastycznych chyba ma chłop dość Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:44 Oooo!to ja go pociesze chetnie j Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:51 KCIALABYS! Ja go bede pocieszac! ja i tylko ja i nikt wiecej! ja mam wprawe w pocieszaniu! Prosze sie od Antoniego odczepic. O ile Jarkiem moge sie dzielic to Antonim nie mam zamiaru Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:54 Ale wy jesteście naiwne, Antonio mnie jest pisany! Choć na jedne wakacje bym go wzięła i dala się pouwodzić po latynosku, w sumie długo to by to nie trwało... Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:58 Alez Ty wymyslilas... Antonio i jedne wakacje? Phi... tez mi cos... Antonia to sie bierze na cale zycie albo w ogole! wiec Ty go nie bierz w ogole a ja go wezme calego Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 13:05 A co ja bym z takim latino lover robiła przez całe życie, flamenco tańczyła? Na całe życie to ja biorę mojego Tilla. Mein geliebt... Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 13:17 Ty sie Morgen odczep od mojego Antonio! nawet na wakacje Ty sie odczep! Bierz sobie swojego Tilla czy kogo tam chcesz ale od Antoska odczep sie i to juz Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:59 Dobrze, że to nie mój typ, bo takiej kolejki bym nie wytrzymała. Odpowiedz Link Zgłoś
mikas73 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 13:01 To macie na zgodę (nie wiedziałam w której wersji gustujecie) : Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 13:02 Poproszę tego pierwszego, taki trochę bardziej sterany życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 13:19 Biore wszystkie Kazdy jest moj i moj i moj i tylko moj Bic sie bede jak nic za Antoniego! I zeby zadnej do glowy nie przyszlo, ze sklonna jestem do podzialu Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 18:59 E no jak wszystkie?! Podziel się z koleżankami, nie bądź sobek! Całą dobę i tak go nie potrzebujesz, czasem śpisz Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:45 Wiesz Morgen,osobiscie mam taka teorie,ze kazdego (KAZDEGO) faceta mozna wyrwac, trzeba tylko trafic na odpowiedni moment.. widac ona trafila.... Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:46 A juz rozkochac to kein problem. Gorzej, znaczy:trudniej, go prz syobie utrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:55 Z facetami ogólnie jest dużo łatwiej, wierz mi Odpowiedz Link Zgłoś
lejla81 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:30 Jako że jestem klientką tego banku, to mnie to bardzo mocno zastanawia. Odpowiedz Link Zgłoś
mikas73 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:38 No właśnie, nie wiem czy nie był to strzał w kolano - ze strony banku... Odpowiedz Link Zgłoś
lejla81 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:42 Zwłaszcza że był już Gerard Depardieu, Beenhakker i jeszcze ktoś... Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 13:08 i o ile sie nie mylę Danny DeVito. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 13:23 Najlepszy był pierwszy - Cleese www.youtube.com/watch?v=sv4sQEKroa8 Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 14:46 wow fajna reklama Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:38 nas, czyli kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
mikas73 Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 12:49 To z przymrużeniem oka było. Wiadomo, że nie z moich podatków i z mojej pensji, ale przeciętnego kienta tegoż banku, z lekka denerować to może, nawet jak nie bezpośredniego z jego konta przelew poszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Antonio Banderas zagościł pod strzechą :) 29.03.11, 18:21 Oh, pod moją już od 3 lat siedzi Niektórzy mówia, że to podróbka ale ja im nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś