Dodaj do ulubionych

Zdjęcia gwiazd bez makijażu...

30.03.11, 08:37
Czy to atrakcja, że celebrity czasami się nie umalują i oczom gawiedzi ukażą się bez maski? A może nie powinny? Z niektórych faktycznie makijaż czyni "inną" osobę. Czy taka Emma Watson ma prawo nie budzić sensacji bo się nie umalowała? A może powinna być tutaj umalowana? Swoją drogą bardzo ją lubię i dla mnie wygląda fajnie.

www.kotek.pl/kotek/1,111368,9341904,Emma_Watson_bez_makijazu,,ga.html
Obserwuj wątek
    • alanis11 Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 08:54
      Na pewno zdrowiej jest zachować balans i nie biegać całą dobę wysztafirowaną i w pełnym mejkapie gdzieś natomiast podziwiam gwiazdy pokroju Steczkowskiej która absolutnie zawsze jest zrobiona , nigdy nikt nie przyłapał jej porannie wyblakłej , wyglądającej nonszalancko czy byle jak.
    • angazetka Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 08:58
      Taaa, i to krytykowanie, że nie ma idealnej cery. Czepianie się. Zwłaszcza że dziewczyna i tak wygląda tu ładnie i wdzięcznie.
    • adwarp Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 08:59
      no, ale cery nie ma idealnejsad

"Czy taka Emma Watson ma prawo nie budzić sensacji bo się nie umalowała?"

dużo nieaż nie wiem do którego się odnieśćwink

ponieważ gwiazdy przeważnie pokazują nam swój nieskazitelny wizerunek, to mamy prawo się dziwić,że one na co dzień nie wyglądaja tak olśniewająco, to może szokowaćsmile
      • angazetka Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 09:20
        > ponieważ gwiazdy przeważnie pokazują nam swój nieskazitelny wizerunek, t
        > o mamy prawo się dziwić,że one na co dzień nie wyglądaja tak olśniewająco, to
        > może szokowaćsmile

No proszę cię... Nie mamy 12 lat, żeby tak uważać.
      • pszczolaasia Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 11:22
        ponieważ gwiazdy przeważnie pokazują nam swój nieskazitelny wizerunek, to mamy prawo się dziwić,że one na co dzień nie wyglądaja tak olśniewająco, to może szokować

ale na serio to Cie zszokowalo? serio serio?

mi sie emma podoba i w tapecie i bez tapety. nie robia na mnie specjalnego wrazenia pojawiajce sie co jakis czas fantastyczne tytuly- zobacz ta i ta bez makjiazu...łaaaaaa!
        bardziej mnie irytuje porawianie figury przez fotoszopa tyu- zwiekszenie cyckow, zmniejszenie talii i likwidowanie waleczkow ktore sa czasem naturalne.
        a najbardziej na swiecie wkurza mnie glupia reklama pt. gud baj apetajt. starsznie wscierwiajaca. no ale to nie ten temat.
        • gaskama Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 11:27
          > a najbardziej na swiecie wkurza mnie glupia reklama pt. gud baj apetajt. starsz
          > nie wscierwiajaca. no ale to nie ten temat.

Jak ja tej reklamy nie znoszę. Jest debilna!!!!
          • pszczolaasia Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 11:34
            jest durna nieziemsko i szkodliwa. powinni ja zakazac bo nie sadze zeby reklamowanie zjedzenia 1 ziarenka groszku gotowanego + wypicie jakiegos specyfiku bylo zdrowe i cool. takie cos jest szkodliwe niezdrowe .,..juz widze kolejke zidiocialych anorektyczek ktore leca to kupowac bo przeciez na 1 groszku cale przyjecie przesiedza a byc moze caly dzien. a ta gruba co niby kluseczki jadla to wcale ich tak duzo nie zjadla. i nie pisze tego dlatego zem gruba bo tak sie zlozylo ze chuda moze nie jestem ale gruba juz na szczescie nie. tylko nie lubie jak sie mydli oczy i propaguje cos co jest z gruntu szkodliwe. o.
            a najbardziej to jestem dzis niewyspana i zla. o. wink
            • gaskama Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 11:38
              Niem mam nic przeciwko mydleniu oczu. Ale można to robić też w jakiś akceptowalny sposób. Rymy częstochowskie "laseczki - kluseczki", język tej reklamy. Boszeee!
    • kali_pso Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 09:01

A dla mnie nie wygląda fajnie - bezbarwna dziewczyna z cerą z problemami.
      W jej przypadku makijaż czyni cuda.
      • kropkacom Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 09:10
        Ma cerę nieidealną. Z problemami. Jednak jak widzę jej zdjęcia bez makijażu to wiem kogo widzę big_grin Nie muszę zgadywać kto to jest. Jak sobie zaklajstruje te pryszcze wink będzie wyglądała idealnej ale bez szokującej zmiany.
        • gryzelda71 Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 09:33
          > Ma cerę nieidealną. Z problemami. Jednak jak widzę jej zdjęcia bez makijażu to
          > wiem kogo widzę big_grin Nie muszę zgadywać kto to jest

A kogo widzisz ?
          Bo ja mam odwrotnie,przyzwyczajona do zdjęć gdzie ma makijaż,tu jej nie poznaje.
          Nie znam osoby co lepiej wygląda bez makijażu(mam na myśli dobry makijaż nie maskę).Ale nie dziw mnie to,ze jakaś gwiazda czasem jest bez niego.
          • kropkacom Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 10:33
            Widzę młodą ładną Angielkę.

> Bo ja mam odwrotnie,przyzwyczajona do zdjęć gdzie ma makijaż,tu jej nie poznaje

Ale jej makijaż nie zmienia. Owszem z makijażem ma wyraźniejsze oczy i idealniejszą skórę.
            • gryzelda71 Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 10:36
              Wolę ją w makijażu.Jak każdą kobietę zresztą.
              • kropkacom Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 10:43
                Masz prawo...
    • na_pustyni Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 09:34
      Fajna, młoda dziewczyna. Nie budzą we mnie jakiegoś wielkiego podziwu babki, które w pełnej tapecie wychodzą po ziemniaki do osiedlowego sklepu, zeby tylko nie wypasc z roli zawsze-super-zrobionej-lalki
    • kosher_ninja Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 09:43
      Atrakcja, atrakcja, bo na tym forum jest pełno ematek, które bez mejkapu nie pokażą się nawet swoim dzieciom. Atrakcją jest więc zobaczenie celebrytki w dresach i bez makijażu smile
    • tully.makker Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 10:09
      Wiele aktorek - np Anne Hathaway - wyglada DUZO lepiej bez makijazu.
      • gryzelda71 Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 10:12
        Ale to powszechna opinia czy twoja?
        • gaskama Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 10:15
          Gdyby była powszechna, to musiałabyś zadawać to pytanie?
          • gryzelda71 Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 10:16
            Nie znam nawet powszechnych opinii w tej materiismile
            • gaskama Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 10:18
              A jesteś ich ciekawa?
              • gryzelda71 Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 10:20
                Skoro teraz zapytałam to ...tak.
                • gaskama Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 10:26
                  No to jeśli Cię to interesuje, to w mediach tak twierdzą. Oczywiście w takich mediach, które zajmują się takimi frapującymi tematami. Np.:
                  www.fakt.pl/Amerykanska-gwiazda-bez-makijazu-Poznajesz-,artykuly,63718,1.html
                  • gryzelda71 Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 10:31
                    No i dzięki.
                    • gaskama Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 10:34
                      Proszę Cię bardzo. Polecam google. Znajdziesz tam odpowiedzi na wiele nurtujących pytań.
                      • gryzelda71 Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 10:37
                        A tam.Bez znajomości faktów w tej dziedzinie świetnie da się żyć.
                        • gaskama Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 10:40
                          No ale temat Cię zaciekawił na tyle, by aż zadać pytanie.
                          • gryzelda71 Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 10:42
                            Bom ciekawska z natury.Ale to chyba nie przestępstwo co?smile
                            • gaskama Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 10:43
                              No ale po co jesteś ciekawa czegoś, co Cię nie interesuje?
                              • gryzelda71 Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 10:48
                                Bo mnie zainteresowało.
                                • gaskama Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 10:52
                                  Ale masło maślane.
                                  • gryzelda71 Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 10:55
                                    Znaczy nie może mnie nic nowego zainteresować i nie mogę o to zapytać?
                                    Musze od podszewki temat zagłębić samodzielnie,choć są osoby co mu odpowiedzą już i natychmiast?
                                    Moje zdanie takie,że kobieta ZAWSZE wygląda lepiej w DOBRYM makijażu,to padło stwierdzenia,że jest pani co bez wygląda lepiej to nie mogłam zapytać zdaniem kogo?
                                    No wybacz....
                                    • gaskama Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 10:57
                                      Już się nie tłumacz. Moim zdaniem w Twoich wypowiedziach nie ma logiki. Ale to moje zdanie.
                                      • gryzelda71 Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 11:00
                                        Nie tłumaczę,bo i nie mam z czego.Wyjaśniałam.Ale nie ma po co.
    • iwoniaw Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 10:42
      Nawet nie wiem, czy można powiedzieć, że ona się bez makijażu pokazała publicznie, no chyba że pokazywanie się publicznie to wszędzie poza własną sypialnią i łazienką.
      Faktem jest, że weszła w biznes, gdzie można się spodziewać bycia obfotografowaną nawet wychodząc kuchennymi drzwiami na taras na tyłach domu, żeby wypuścić psa do ogródka i przewietrzyć pokój, więc lepiej nie czynić tego w piżamie i bez makijażu, chyba że jest to starannie wystudiowana stylizacja z piżamą świeżo odprasowaną, a makijażu tylko na pozór nie ma.
      A co do tego, że rasowa emama primo - nawet z wiaderkiem ze śmieciami wychodzi wyłącznie w makijażu wieczorowym i norkach, secundo - nigdy przenigdy nie miała nawet 1/10 problemów z cerą, jakie ma Emma W. to dziwię się, że w ogóle masz wątpliwości wink
    • deodyma Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 12:10
      ja powiem tylko tyle, ze zaden z tych GWIAZD nie ma czego zazdroscic a piekne to one sa tylko w makijazu.
      ot, zadne z nich pieknosci.
      w wiekszosci sa przecietne i tyle.
    • adwarp Re: Zdjęcia gwiazd bez makijażu... 30.03.11, 12:13
      patrząc na cerę i to,że jest twarzą Lancomą można wyciągnąć wniosek,że chyba jej kosmetyki Lancome nie służąwink
      • adwarp Re:Lancome, miało być:) 30.03.11, 12:13
        • kropkacom Re:Lancome, miało być:) 30.03.11, 13:38
          Dlaczego? Pryszcze przykryją ale nie wyleczą. Skoro nasza Gryzelda jej bez makijażu nie poznała...
          • adwarp Re:Lancome, miało być:) 30.03.11, 13:41
            kolorówka przykryje, ale te wszystkie , kremy, mleczka, toniki, sera, powinny pomóc 9teoretycznie przynajmniej)smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka