m_sl 27.04.11, 21:05 Pomóżcie. Jaki wyraz można ułożyć z tych liter? Wymiękam przy zadaniach domowych moich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: d o p ż ó r 27.04.11, 21:14 Kup mu dziecięce scrabble, jeśli jeszcze nie ma, szybko nauczy się anagramować tęsknię za tą scrabblami, jakaś cholera pożyczyła ode mnie i nie pamiętam, kto to był. Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: d o p ż ó r 27.04.11, 21:10 Muszą być użyte wszystkie litery, tzn. ma być to anagram, czy wszystkie wyrazy, które można ułożyć z tego słowa? Może być np. opór, drop, do, Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: d o p ż ó r 27.04.11, 21:11 PODRÓŻ jest taka... banalna... ja obstawiam PÓŻDRO Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: d o p ż ó r 27.04.11, 21:20 PRAWIE robi jednak dużą różnicę, ale PRODÓŻ się podobywuje mi Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: d o p ż ó r 27.04.11, 21:31 Proponuję zakupić scrabble , bo jak widać zarówno ty jak i dziecko macie bardzo duże braki. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: d o p ż ó r 27.04.11, 21:58 makurokurosek napisała: > Proponuję zakupić scrabble , bo jak widać zarówno ty jak i dziecko macie bardzo > duże braki. o jejku, jejku, jejku! Odpowiedz Link Zgłoś
black.sally Re: d o p ż ó r 27.04.11, 22:26 makurokurosek napisała: > Proponuję zakupić scrabble , bo jak widać zarówno ty jak i dziecko macie bardzo > duże braki. O tak,tak,tak....Co za patologia? nie mają w domu scrabble i są tacy zacofani Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: d o p ż ó r 27.04.11, 22:08 m_sl napisała: > Pomóżcie. Jaki wyraz można ułożyć z tych liter? > Wymiękam przy zadaniach domowych moich dzieci. hmm Odpowiedz Link Zgłoś
trinkino Re: d o p ż ó r 28.04.11, 10:47 Polecam pomagiera: www.pfs.org.pl/anagramator.php A scrabbli nie trzeba kupowac, za darmo można pograć na kurniku w literaki, ja, jak nie zagram 10 partyjek dziennie, to chora chodzę Odpowiedz Link Zgłoś