Dodaj do ulubionych

Modowo - na opak...

27.04.11, 21:28
Co wam sie podoba z ciuchów/ dodatków ale jakoś nie macie odwagi albo pomysłu jak nosić.
Ja mam kilka takich typów.Pierwszy to słomkowy kapelusz z szerokim rondem. Strasznie mi się podobają i nawet mi jest w nich dobrze - ale jakoś nie wiem do czego miałabym kupic - do chodzenia po mieście, bez sensu - na wakacje - zawsze jakoś zapominam kupic w ferworze przygotowań. I tak od lat mi sie podobają, co jestem w jakimś sklepie to przymierzam i z żalem odwieszam bo co ja z nim zrobię po kupnie.

Kolejna rzecz to peleryna na jesień (zamiast płaszcza) podoba mi sie niby ale jakos tak walczę sama z sobą czy aby na pewno kupić czy nie.

Generalnie jestem czasem aż za odważna i nawet zdarza mi sie szokować ludzi swoim doborem kolorów i dodatków ale ten kapelusz jest dla mnie jakos nie do przejścia - chce go ale co ja z nim zrobie jak juz go kupie smile)
Obserwuj wątek
    • edelstein Re: Modowo - na opak... 27.04.11, 21:48
      Spodnica, jakakolwiek do kolan, mam muskularne nogi siem wstydzemtongue_out podobno umiesnione nogi t nic zlego, ale one mi odbieraja kurcze kobiecosc, czuje sie jak bulanektongue_out
      • pamela788 Re: Modowo - na opak... 27.04.11, 21:55
        Jestes bardzo rozsadna jesli chodzi o zakupy,ja juz dawno miala bym ten kapelusz czy peleryne i zawalaly by garderobe.
        Ciuchy kupuje jak dzieci zabawki podobaja mi sie w momencie zakupu potem juz nie koniecznie,mam ogromne ilosci takich ubran.
        Co do kapelusza to sa fajne,pasuja do wszelakich letnich sukienek,ja nosze tylko biale,krotkie,i mam taki z biala szarfa,jakies szpilki i fajnie to wyglada.
    • tosterowa Re: Modowo - na opak... 27.04.11, 21:54
      Szpilki - od wieków mam ochotę założyć, ale jak już jestem w sklepie i jakieś przymierzam, to czuję się jak pindzia. Chyba mi nie dane ;p
    • lilka69 Re: Modowo - na opak... 27.04.11, 22:03
      kupuje to co mi sie podoba a ze zaloze 2 razy do roku to inna sprawa. lubie MIEC to co mi sie podoba.
    • aga.pier Re: Modowo - na opak... 28.04.11, 07:40
      nie przeżyłabym na plazy bez kapelusza z wielkim rondem. Kupiłam sobie taki:

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2336936,2,35,20100531-1028.html
      W mieście noszę mniejsze, raczej dla fantazji.
      Co do peleryny to kup jak lubisz i nie masz. To naprawdę żadna ekstrawagancja.
      • beata985 Re: Modowo - na opak... 28.04.11, 08:23
        ehhhh..jaki piękny...a te sukienki jeszcze piękniejsze..zazdroszczę kapelusza sukienek i plaży na koniec....
        • dz1dka Re: Modowo - na opak... 28.04.11, 08:43
          Ja mam pełno takich rzeczy - długa kwiecista suknia na lato - odpada bom za krótka, takie spodnie z pampersem w kroku - też dziwnie wyglądam, szpilki - nie potrafię chodzić - a raczej chodzę jak kaczka - to tyle...smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka