Dodaj do ulubionych

Znalazł ktoś pracę

06.05.11, 12:24
z portalami typu pracuj.pl lub goldenline? Czy potencjalni pracodawcy zaglądają w ogóle na nie?
Obserwuj wątek
    • kota_marcowa Re: Znalazł ktoś pracę 06.05.11, 12:57
      Zaglądają chyba głównie headhunterzy, do mojego męża ciągle wydzwaniają, tyle, że on jest specjalistą w swojej dziedzinie. Teraz chyba tylko w małych firemkach pracodawca osobiście szuka sobie pracownika.
    • zazou1980 Re: Znalazł ktoś pracę 06.05.11, 13:16
      ja znalazłam poprzez jobpilot.pl, było to 4 lata temu, ale wciąż w tej firmie pracuję.

btw, nie jest to mała firemka, tylko amerykańska korporacja - 4 lata temu jeszcze raczkująca na polskim rynku, obecnie zatrudniająca ok. 300 os. w tej chwili jest już profesjonalny dział hr...
    • lolinka2 Re: Znalazł ktoś pracę 06.05.11, 13:36
      Na GL zaczęły mi się co najmniej 2 dobre, długotrwałe współprace... a, nie, 3 właściwie.
    • noemi123 Re: Znalazł ktoś pracę 06.05.11, 14:22
      Od dobrych kilku lat w ten sposòb szukałam pracy i zawsze z powodzeniem. Ostatnio przez pracuj.pl, w ciágu 2 dni odezwały się do mnie 3 firmy, nie wiedziałam na jakà się zdecydować, ale narazie wyboru nie żałujęsmile
      Ale ja często zmieniam pracę bo szybko się nudzę.
      • lilly_about noemi 06.05.11, 14:27
        Wysyłasz aplikacje do firm, czy zamieszczasz cv i czekasz na odzew?
        • noemi123 Re: noemi 06.05.11, 14:41
          Wysyłam, rekordzista odezwał się z odpowiedziã po 6 miesiãcach od wysłania cv. Obecny pracodawca po 2 dniach, miałam dylemat, ktòrà ofertę wybrać bo prawie jednocześnie dostałam 3 oferty.
          Z cv musiałam wykasować kilka zakładòw pracy, za dużo tego mam i nie wyglàdało to korzystnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka