Gość: Kotek IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 08:00 Czy to znaczy, że menu jest tylko tymczasowe? Szkoda, szukam dobrej naleśnikarni w W-wie, szczególnie na słono. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rena Re: Ali Baba i 40 naleśników IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.03.04, 19:49 bylam bylam:) zjadlam 2 pyszne nalesniki: z gorgonzola i rukola i z bialym serem i kurkami. do tego jeszcze gorace, rumiane buleczki z malsem czosnkowym i frytki ze swiezych ziemniakow - rzadko jem frytki i dopiero tu sobie usmiwadomilam, ze we wszystkich innych knajpach podaja rozmrozone frytki. a knajpeczka "latajacy kufer" bardzo przyjemna, bardzo tam ladnie, obsluga szybka i dyskretna - na pewno tam wroce:) Odpowiedz Link Zgłoś
baskawwa Re: Ali Baba i 40 naleśników 05.02.05, 19:32 Super naleśniki są tez na Kabatach. Są duże, syte i jest w czym wybierac. W menu jest 60 rodzajow nalesnikow. Na słono jest ponad 30 pozycji. Polecam. Fajna, domowa atmosfera, miły wystrój, obsługa ok. Adres. Kabacki Dukt 18 lokal 1, ostatni przystanek metra. Tel. 321-68-14 Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: Ali Baba i 40 naleśników 07.02.05, 01:48 a ja polecam Rafaello przy hotelu MDM, szczególnie naleśniki ze szpinakiem Pycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Ali Baba i 40 naleśników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 01:19 ...a ja naleśniki francuskie w Kazimierzu naad Wisłą! Odpowiedz Link Zgłoś
jan-s Palacsinta - Nalesnikarnia Wegierska 15.02.05, 14:27 Polecam Palacsinte na Nowym Świecie 27 , w podworku. Swietne nalesniki, zupelnie inne niz francuskie, ktore sa wszedzie. Menu mozesz sobie obejrzec na www.nalesniki.strefa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djsoakdj Re: Palacsinta - Nalesnikarnia Wegierska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 16:59 gdzie ten Ali Baba jest? bo za artykuł nie chce mi się bulić.... Odpowiedz Link Zgłoś