lady_malina 12.06.11, 15:40 To nie jest normalne. Dla mnie to jest ani kobieta ani mężczyzna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czar_bajry Re: To nie jest normalne. 13.06.11, 00:32 lukrecja34 napisała: > dla mnie obrzydliwe Co? To, że malina oflagować się pójdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 15:51 lady_malina napisała: > ani kobieta ani mężczyzna... Anioł! Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 15:52 Z powodu Lady Gagi pewnie nie mozesz spac? Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:08 Lady Gaga zazwyczaj jednak wygląda jak kobieta. A Szpaku wygląda jak uj wie co. Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 15:58 Mi trochę przypomina Boya Georga www.youtube.com/watch?v=JmcA9LIIXWw www.youtube.com/watch?v=JmcA9LIIXWw A poza tym, jest w nim coś niepokojącego Panie z początku wątku konkurencji się boją, czy co, że tak atakują chłopaczka? Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 16:09 Czy to facet czy kobieta to mało mnie interesuje- ale jest w nim jakaś sztuczność, jakiś fałsz...ja go nie kupuję, żeby polecieć klasykiemP Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 16:19 kali_pso napisała: ja go nie kupuję Handel żywym towarem zabroniony! Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 16:21 po prostu jest w nim coś obrzydliwego dla mnie i już,bez dorabiania ideologii bardzo lubię inność,podobają mi się ludzie wyglądający odmiennie niż reszta-ale nie ten człowiek.no odrzuca mnie i już. Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 16:36 A co jest normalne? Czy jak będzie wyglądał jak kobieta - to będzie normalne? Czy jak poddałby się operacji i został kobietą to byłoby normalne czy jeszcze nie? Dla mnie facet prezentuje przykład przerostu formy nad treścią. Mierne umiejętności wokalne w kontrowersyjnym opakowaniu. Jak widać wybór opakowania spełnia swoją rolę - o tym panu się mówi. Nieważne jak... We mnie, w każdym razie nie budzi żadnych emocji. Po prostu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 16:37 O to to. Dokładnie takie samo mam wrażenie. za dużo kolorowego opakowania a środek nijaki. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:18 Może ci się nie podobać, ale to nie czyni go miernym wokalistą. Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: To nie jest normalne. 13.06.11, 09:55 Alexandra Burke obnażyła braki w jego umiejętnosciach. Dużo pracy nad głosem przed nim. Oj dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
maurra normalne nienormalne 12.06.11, 16:48 poduchy w okolicy dolnej wargi ma jakieś takie za duże wygląd mnie nie bulwersuje, takich stylizacji jest w muzyce na pęczki, nie wiem jakim cudem jeszcze się komuś nie opatrzyły widać, że to dzieciak jeszcze muzycznie życzę mu wszystkiego najlepszego, bo jednak Niemen w jego wykonaniu zapadł mi w pamięć Odpowiedz Link Zgłoś
estelka1 Re: normalne nienormalne 12.06.11, 17:29 Jak dla mnie niestety sprofanował zarówno Niemena jak i Łobaszewską. A już ten jego pseudotaniec z jakimiś pokracznymi obrotami do "Dziwny jest ten świat" był żenujący. A co do wyglądu tego chłoptasia, to faktycznie przerost formy nad treścią. Odpowiedz Link Zgłoś
cygarietka Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 16:48 Dla mnie DZIWAK nie lubię takich i jak już ktoś napisał nie kupuję tego. Fajnie, że wygrał Gienek. A tak a'propo Gienek co to za imię, to skrót czy co? jak brzmi w całości? Odpowiedz Link Zgłoś
cygarietka Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 16:59 > Eugeniusz - Gienek A no tak, ja głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 17:35 > Eugeniusz - Gienek. Niekoniecznie. On nie jest Polakiem i nie nazywa się Gienek a Genek. Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 17:57 Jest Białorusinem i nazywa się Hienadij, to chyba odpowiednik Eugeniusza, stąd Gienek. Odpowiedz Link Zgłoś
kiddy Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 19:46 Prawidłową formą zdrobnienia od Eugeniusza jest Genek i tak powinno to być zapisywane. Poradnia PWN dopuszcza wymowę Genek i Gienek, ale pisownię wyłącznie Genek Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Żaden "Gienek" 12.06.11, 21:20 ten "Gienek" to durnowata przeróbka jego prawdziwego imienia które brzmi m/w "GENE" i nie jest polskie, tak jak i jego właściciel. Nie wiem skąd ten pomysł na "Gienka" , irytujący jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 17:39 > Dla mnie DZIWAK > nie lubię takich Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 17:41 cygarietka napisała: > > A tak a'propo Gienek co to za imię, to skrót czy co? jak brzmi w całości? Genowef. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 17:16 Oprotestuj go na stacji metra. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 17:37 Czas rozszerzyć horyzonty i dopuścić do siebie myśl, że są też inne opcje. Szpakowi powinno się pomnik postawić, w końcu w Polsce odbywa się ta dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
estelka1 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:05 Tylko pytanie, jaką opcję reprezentuje Szpak? Bo ja osobiście mam wrażenie, że to on ma największy problem ze swoją tożsamością... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:12 Ale to już jest jego problem, nie nasz. My możemy tylko się dowiedzieć (jeśli ktoś jeszcze nie wiedział, a sporo takich), że świat nie jest taki prosty. Odpowiedz Link Zgłoś
estelka1 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:59 Zgadza się. Mnie ten cały Szpak jest raczej obojętny, pod warunkiem że nikt nie każe mi słuchać, jak katuje klasyków Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:59 Wydaje mi się, że dla dyskusji to jeszcze lepiej, jak za cholerę nie wiadomo, jaką on opcję reprezentuje. Bo nie kojarzę żadnej wypowiedzi, czy jawnego stwierdzenia, że jest taki, taki, a taki nie. I tym lepiej - jak mówię, dla dyskusji. Bo ludzie się być może przyzwyczają, że można być po prostu innym, nie w opcji A, przeciw opcji B i mieć coś tam w stosunku do C, tylko można być sobie zupełnie kim innym, nawet nieokreślonym i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 19:03 wuika napisała: udzie się być może przyzwyczają, że można być po prostu innym, nie w opcji > A, przeciw opcji B i mieć coś tam w stosunku do C, tylko można być sobie zupeł > nie kim innym, nawet nieokreślonym i tyle. się podpiszę czterema kopytami Odpowiedz Link Zgłoś
estelka1 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 19:04 Wypowiadał się, że jest zdecydowanie hetero... Nie mniej ruchy i gesty prezentuje zdecydowanie kobiece. Ale ok, to może być dokładnie wyreżyserowana gierka, żeby więcej szumu w mediach zrobić wokół siebie. Bo na swoim wokalu daleko nie zajedzie niestety. Nie mniej, ja osobiście optuję, że on ma problem z własną tożsamością. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:12 angazetka napisała: > Czas rozszerzyć horyzonty i dopuścić do siebie myśl, że są też inne opcje. > Szpakowi powinno się pomnik postawić, w końcu w Polsce odbywa się ta dyskusja. a czego on takiego dokonał, żeby mu pomnik stawiać?? Serio się pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:14 No właśnie prowokuje od paru tygodniu dyskusje na temat męskości/kobiecości, wolności, tolerancji, płynnych granicach. To, co na Zachodzie dzieje się od lat 70., u nas ma miejsce dopiero dzięki niemu. Dla mnie to fascynujące. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:46 Szczerze to dla mnie nie jest żadna prowokacja dyskusji, tylko chłopak, ma problem ze swoją tożsamością i duża potrzebę ekshibicjonizmu. Młody jest w sumie jeszcze, więc ma prawo, niemniej dla mnie to kiczem trąci. I gdzie niby jest ta dyskusja?? Te granice, wolność?? Na emamie czy pudelku?? Naprawdę uważasz, że Szpak tu jakąś rewolucję obyczajową wprowadza?? Bo tak można z tekstu pomnikowego mniemać Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:48 No wiesz, skoro tyle osób od par tygodni nadziwić się nie może, że jak to, facet, a ma makijaż i pomalowane paznokcie, to chyba mamy co nadrabiać w kwestii tożsamości płciowych i innych takich... Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:53 Tu chyba nie chodzi o makijaż i paznokcie. Raczej o jego styl bycia. Drażni mnie chłopak. Raz jest skromny a za chwilę okazuje się "artystą" dla mnie to trzeci z braci mroczków. Talentu nie ma ( no bo nie ma wg. mnie. wg innych może i ma ale nie mnie oceniać ich gusta muzyczne ) a wizerunkiem daleko nie zajedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 19:02 No cóż dla mnie to średnio estetycznie wyglada, nic na to nie poradzę Byłabym w stanie wybaczyć taką estetyczną otoczkę, obcisłe ciuszki, makijaże i inne jakby byl artysta przez duże A - takim się zawsze więcej wybacza, ale tutaj jest jak już ktoś napisał wcześniej przerost formy nad trescią. Dla mnie pomalowane pazurki u faceta nie są szokujące, tylko nieestetyczne, ale ja jak wiesz jestem konserwa Mam prymitywnie tradycyjny gust i podobają mi sie męscy faceci, więc ten chłopak mi estetycznie po prostu nie leży. Ferment, który robi ten chłopak to wg mnie nie kwestia wolności, granic, tolerancji ale po prostu gustu czy estetyki. No i tego, że za tym całym wizerunkiem nie idzie jakiś oszałamiający talent. Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: To nie jest normalne. 13.06.11, 00:17 angazetka napisała: > No wiesz, skoro tyle osób od par tygodni nadziwić się nie może, że jak to, face > t, a ma makijaż i pomalowane paznokcie, to chyba mamy co nadrabiać w kwestii to > żsamości płciowych i innych takich... To nie o to chodzi jak dla mnie,że ma pomalowane paznokcie czy oczy.To mnie nie dziwi.Dziwią mnie jego ruchy,mimika.Niech że on się maluje.Ależ proszę ja bardzo.Ale!Albo zachowuje się jak chłop,albo jak baba.No jakąś tożsamośc określoną miec powinien. No wóz albo przewóz Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To nie jest normalne. 13.06.11, 00:41 Chciałabyś, żeby było tak prosto. A figę Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:48 Fascynują Cię oczywistości? Bo za oczywistość nalezy uznać dyskusje na jego temat na ematce czy gdziekolwiek.... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:52 Co jest oczywistością, bo nie zrozumiałam? Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: To nie jest normalne. 13.06.11, 00:14 "Dzięki niemu....."-dobre sobie Odpowiedz Link Zgłoś
frog1 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 17:40 E tam, obrzydza. Obrzydza to Freddie Mercury (nic nie poradzę, tak mam). Dziwię się narodowej dyskusji wokół tego chłopaczka, jakby taki wizerunek był czymś odkrywczym - nie pamiętają ludzie Prince'a, Davida Bowie, Army of Lovers, przedstawicieli stylu zwanego hair metal i innych cudaków? Marylina Mansona też nie widzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 17:47 Widocznie potrzebowaliśmy kogoś "własnego". Odpowiedz Link Zgłoś
frog1 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 17:54 Polską Madonną jest podobno Doda, no to chłopak postanowił wstrzelić się w niszę męską. Śpiewa nawet dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kiddo5 Re: To nie jest normalne. 13.06.11, 08:45 No, spiewa aakurat niebo lepiej niz Madonna, ale to akurat nie jest wyczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:15 Programu nie widziałam, bo Kuxniara nie trawię, ale słuchałam potem w necie wykonań i absolutnie nie rozumiem zachwytu tym Szpakiem (Gienkeim zresztą też), co prawda Dziwny jest ten świat bardzo mi się podobał, ale cała reszta już nie. Chłopak jedzie na wizerunku po prostu, jak widać u nas to wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:33 Taaaa, Doda polską Madonną... Odpowiedz Link Zgłoś
frog1 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:41 Tak mówią A Lady Gaga nową Madonną. Moim zdaniem obie do pięt jej nie dorastają. Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 19:16 A co wspólnego z kobiecym wizerunkiem ma Prince? Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 19:24 el_jot napisała: > A co wspólnego z kobiecym wizerunkiem ma Prince? Wysokie obcasy, falbanki, brokaty, eyeliner? Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 19:28 cherry.coke napisała: > el_jot napisała: > > > A co wspólnego z kobiecym wizerunkiem ma Prince? > > Wysokie obcasy, falbanki, brokaty, eyeliner? Czy tego samego Princa mamy na myśli? www.google.pl/search?tbm=isch&hl=pl&source=hp&biw=1659&bih=790&q=prince&gbv=2&oq=prince&aq=2&aqi=g10&aql=&gs_sm=c&gs_upl=10329l12844l0l6l6l0l0l0l0l844l1344l5-1.1 Odpowiedz Link Zgłoś
frog1 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 19:37 Tegoż właśnie. Zawsze był kojarzony z kobiecym wizerunkiem i atakowany za "ciotowatość": makijaż, biżuteria, obcasy itp. Wrzuć może w wyszukiwarkę "Lovesexy", to zrozumiesz, o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 19:50 frog1 napisała: > Tegoż właśnie. Zawsze był kojarzony z kobiecym wizerunkiem i atakowany za "ciot > owatość": makijaż, biżuteria, obcasy itp. Wrzuć może w wyszukiwarkę "Lovesexy", > to zrozumiesz, o co chodzi ty go tak kojarzysz. Wg mnie kojarzono go raczej z obsenicznym wizerunkiem i zachowaniem, niż z ciotowatym, wiem, że zarzucano mu zbytnie epatowanie miłością do seksu francuskiego. A co do Lovesexy, to zobacz co wypluła wyszukiwarka www.google.pl/search?q=lovesexy&hl=pl&rlz=1R2GGLT_plPL330&biw=1659&bih=790&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=5vr0TbWtB4mVOtroybIH&ved=0CDAQsAQ Dla mnie to naprawdę nie ma znaczenia, uwielbiałam go za pioseni, a nie za mniej lub bardziej kobiecy wizerunek. Faceta ociekającego testosteronem mam w domu Odpowiedz Link Zgłoś
frog1 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 19:56 Taka poza i takie tło standardowo kojarzą się z kobiecością, nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 20:00 Jak ktoś ma klapki na oczach to rzeczywiście, może mu się kojarzyć tylko i wyłącznie z kobiecością. Odpowiedz Link Zgłoś
frog1 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 20:17 No tak, te "klapki na oczach" narzuca nam kultura. Stąd właśnie ta dyskusja o Szpaku. A ktoś napisał, że dla niego Szpak jest atrakcyjnym mężczyzną. Tak jak Prince dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 21:54 Ja nie napisałam, że Prince jes dla mnie atrakcyjny. Napisałam, że nie widzę u niego tzw. ciotowatości. Zajeb...e śpiewał i to głównie pamiętam. Szkoda, że już nie śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 19:49 A masz wątpliwości? To popatrz w linkowaną przez siebie galerię Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 20:04 Brawo. Doceniam samokrytykę. Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 21:56 angazetka napisała: > Brawo. Doceniam samokrytykę. Przykro mi, rozczaruję cię, to nie jest samokrytyka Prince nie jest moim ideałem mężczyczny, chociaż gdybym miała okazję, to... Ale nie widzę w nim kobiecości, na pewno nie w takim stopniu jak w Szpaku. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 19:38 akurat malowanie oczu czarna kreska jest bardzo meskie Odpowiedz Link Zgłoś
frog1 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 19:45 Długie włosy też. I czarne paznokcie też, zdaniem niektórych. No to wychodzi na to, że ten cały Szpak jest bardzo męski. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 19:47 no bo jest bardzo pieknym mężczyzną o mało ktorych da sie tak powiedziec co najwyzej zdarzaja sie przystojni Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 19:54 Ale w tym momencie jest mowa o panu Prince, któremu do SZpaka pod względem kobiecości baaaardzo daleko Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 20:13 czarnaalineczka napisała: > akurat malowanie oczu czarna kreska jest bardzo meskie niesamowicie wręcz męskie Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 20:19 no widzisz meskie a ze w twojej glowie istnieje podzial na to co meskie i kobiece wymyslony w paru ostatnich 10leciach to juz twoja sprawa możesz podziwiac facetow z piwnymi brzuszkami droga wolna Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 20:34 Podział na to co męskie i kobiece akurat nie jest wymyślony w paru ostatnich 10-leciach Są rzeczy, które obiektywnie można zaliczyć do stereotypu danej płci, nieżalenie jak będziesz kombinować to malowanie oczu nie jest męskie, choć Tobie może się podobać Mi się nie podoba, piwne brzuchy zresztą też Serio spotykasz tylko takich, którzy sobie makijaż strzelają albo bez opamiętania piwsko żłopią aż im brzuchy rosną ładna pogoda jest, możesz wyjść na dwór i zobaczyć, że nie wszystko jest czarno-białe. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 20:42 wiesz pustynni wojownicy malowali oczy od tysiecy lat no ale jak dla ciebie nie sa mescy twoj problem > Podział na to co męskie i kobiece akurat nie jest wymyślony w paru ostatnich 10 > -leciach > Są rzeczy, które obiektywnie można zaliczyć do stereotypu danej płci, nieżaleni > e jak będziesz kombinować to malowanie oczu nie jest męskie, choć Tobie może si > ę podobać podzial sie zmienia i zawsze jest sztuczny za czasow rycerzy meskie byly biale rajstopki ty za meskie i za kobiece uznajesz to co ci wmowiono w danym miejscu i w danym czasie nie wiem jakich ty spotykasz i malo mnie to interesuje za znam roznych i rozne typy urody i style doceniam i nie ja kupuje bez refleksji podzial na meskie i kobiece Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:30 Matko boska, on nie tylko ma na brzuchu waginę, ale jeszcze do tego niewydepilowaną ))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:33 to juz wiem co tak obrzydza biedne niewiasty Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:41 odnoszę wrażenie,że Szpaka należy wielbić-chyba tylko dlatego,że jest inny. otóż nie-nie muszę go kochać,nie musi mi się podobać i zwyczajnie mam prawo go nie znosić.nie ma obowiązku lubienia wszystkich a horyzonty mam naprawdę bardzo szerokie (chyba angazetka zarzuciła przeciwniczkom Szpaka wąskie horyzonty).mimo to ten pan działa mi na nerwy i już. ostatecznie każdy chłop może se nakłaść tapety na twarz,zmalować pazury i założyć damskie ciuchy.w dzisiejszych czasach to żadne osiągnięcie. trzeba jeszcze coś sobą reprezentować Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:46 > odnoszę wrażenie,że Szpaka należy wielbić-chyba tylko dlatego,że jest inny. ...no na ematce na 100 % należyP Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:47 > a horyzonty mam naprawdę bardzo szerokie (chyba angazetka zarzuciła przeciwnicz > kom Szpaka wąskie horyzonty). Nie przeciwnikom Szpaka, tylko osobom, które uważają, że są dwa modele: "męski", "kobiecy" i nic pomiędzy. Szpak nie zachwyca mnie wokalem ani osobowością, ale swoim pojawieniem się zrobił coś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:52 dzięki za uściślenie-bo inaczej zrozumiałam Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:35 Tak sobie myslę, czym się rózni ten Szpak od panny, która np. w majtkach po scenie lata i cyckami świeci?? I jedno i drugie to kiepski kicz. Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:40 na mnie on nie robi żadnego wrażenia, uważam też że nie umie ładnie śpiewać, jeszcze długa droga przed nim. poza tym mnie on przypomina dawnego Pete'a Burns'a i podejrzewam że skończy jak on. Na siłę będzie chciał wyglądać jak dziwna lalka i pewnie za jakiś czas stanie się plastikowy. Odpowiedz Link Zgłoś
beverly1985 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:40 E tam, mnie się podoba to zdjęcie. Widać, ze facet. nie wiem, czy w środku jest nijaki czy nie, bo go kompletnie nie znam, myslałam, ze to jakiś anonimowy model, jeden z tych o urodzie nieokreslającej płci. Kto to jest? Nie rozumiem, co was obrzydza. Przeciez ani nie wyglada jak baba z penisem ani jak facet z cyckami. Po prostu młody umalowany i mocno wystylizowany chłopak... Odpowiedz Link Zgłoś
frog1 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:46 Główne źródło inspiracji to pewnie niejaki Bill Kaulitz. Znam nastolatki, które wręcz za tym Billem szaleją. Sama się dziwię, ale taki styl małolatom się podoba, jakieś takie emo czy cuś. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 19:34 Michał Szpak z X fractor mi sie akurat to zdjecie srednio podoba za to ta sesja boska www.youtube.com/watch?v=Bs_lc3H47OA no i caly Michał super Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 18:51 Nie kupuję tego, nie jestem targetem. Szokować nie szokuje, istota zwyczajnie brzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 19:19 Taki znalazł sposób na siebie. Może się podobać albo nie, ale nikt raczej nie pozostaje obojętny. Odpowiedz Link Zgłoś
gaja78 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 20:16 Chłopak ma pomysł na siebie, jest wyrazisty. Jeśli uda mu się zostać artystą regularnie nagrywającym płyty, to na pewno wprowadzi na polską scenę coś nowego. Śpiewa całym sobą, ze środka siebie, szczerze i autentycznie. Tak jak artysta powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 20:16 Mnie on nie przekonuje. Chłopiec w okresie buntu. Coś próbuje, czegoś szuka. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 20:36 Człowiek. Takim a nie inny natura go stworzyła. Jest jaki jest. Ja go kupuję. Odbieram go pozytywnie jako show-mana, jest autentyczny, jest sobą, nie udaje kogoś innego. Można na niego patrzyć jako na zjawisko -w tv, w radio wolę słuchać Genka Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle76 Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 21:08 nie wiem co niektórych bulwersuje, Michał to fajny chłopak ze swoim własnym JA, ja również go kupuję Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 21:08 jedyne co mi sie faktycznie nie podoba w tym zdjęciu to te niepasujące wystające majty a dzieciak przypomina Boya George'a ciekawe czy mu się uda zaistnieć na dłużej. Ogolnie ani mnie ziebi ani grzeje.. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 21:16 lady_malina napisała: > To nie jest normalne. Tak, bo oczywiście jak najdokładniejsze przystawanie to uśrednionej normy jest najwyższą wartością i celem życia. Odpowiedz Link Zgłoś
abionline Re: To nie jest normalne. 12.06.11, 21:25 Nie oceniam. Nie kupuję tego, ale to wyłącznie moje zdanie. Za to głos ma odjechany. Nie można zaprzeczyć.... Odpowiedz Link Zgłoś