czarnaalineczka 05.07.11, 18:15 ten kubeczek nie chce sie zmiescic nie smiejcie sie ze mnie !!! uzylam lubrykantu ( to był bład bo mialam tylko imbirowy durexa , to byl duuuzy blad ) no i jade na tamponach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: problem 05.07.11, 18:20 sprobuj doidy cup on jest dla najmlodszych niemowlat to i tobie przypasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-soffie Re: problem 05.07.11, 18:26 hahahah, eee zawsze mogłoby być gorzej np mógłby nie wyjść Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: problem 05.07.11, 18:28 sie smiejesz sie ucho zaklinuje to jakby niedziwne Odpowiedz Link Zgłoś
mimka23 Re: problem 05.07.11, 18:29 A właśnie niedawno miałam takie przemyślenia, że czy aby na pewno się to tak bezproblemowo instaluje. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett.o-hara Re: problem 05.07.11, 18:33 e tam, mnie jakoś to nie przekonało, wolę tampony... Odpowiedz Link Zgłoś
sniyg Re: problem 05.07.11, 18:37 Opis co i jak wkładasz do swojej pochwy to stanowczo za mało Weź porób zdjecia i umieść na fotoforum. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: problem 05.07.11, 18:44 wypij szklanke wody albo skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceuta Odpowiedz Link Zgłoś
sniyg Re: problem 05.07.11, 18:50 Sądząc z opisu tobie konsultacje przydałyby się bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: problem 05.07.11, 18:57 A tobie co? Ty masz problem, czy czarna ma problem? Bo już się pogubiłam byłam Odpowiedz Link Zgłoś
sniyg Re: problem 05.07.11, 19:07 Mnie nic. Forum jest zaśmiecane coraz głupszymi wpisami czarnejalineczki. Było już o rzygającym kocie, jest o tamponie w pochwie. Ani to śmieszne, ani mądre. Może się nie znam i jednak jest jakiś związek pomiędzy tematyką forum emamy a tym co aktualnie wkłada sobie alineczka do pochwy. Gdyby to chociaż był penis, to pojawilby się choć cień szansy. Ale kubeczek? Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: problem 05.07.11, 21:07 O przepraszam.Pochwa jest częścią każdej ematki więc jak najbardziej tu pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: problem 05.07.11, 21:12 Pochwy mają tylko nieródki lub cesarki, te które rodziły SN posiadają roz-kla-pio-chy! Zapamiętaj to sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: problem 05.07.11, 21:18 To pochwy czy roz-kla-pio-chy mają prawo pisać na ematce?bo się zgubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: problem 06.07.11, 13:25 Ale ona pisze o kubeczku- czyli pochwa. Po SN, zwłaszcza po dwóch na przykład, pisałaby wszak o wiadrze. Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: problem 05.07.11, 21:25 myślę, że ematki zaraz ci to raz raz wytłumaczą Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: problem 05.07.11, 21:24 myślę, że lepiej będzie jechać na ostry dyżur niech chłopaki też tam się pośmieją, dlaczego tylko ematki mogą się śmiać? i dziecko śmiechem budzić? Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: problem 05.07.11, 21:23 tak, tak, to dobry pomysł, może wtedy razem coś uradzimy Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: problem 05.07.11, 18:49 Ja pierdziu!!! Zanim do mnie dotarło o jaki kubeczek chodzi, to już oczami wyobraźni widziałam Cię zmagającą się z kubkiem z dowolnym kolorowym nadrukiem, zatkniętym za ucho w pochwie i zastanawiałam się, po jaką cholerę Ci kubek w c*ipie?!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: problem 05.07.11, 18:52 no az tak obfitych miesiaczek to ja nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: problem 05.07.11, 21:13 Ekhm... wybacz ale po raz pierwszy brak mi słów Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: problem 05.07.11, 21:22 nie jestem ślepa, nie musisz takimi wołami walić po całym ekranie, z 60 razy musiałam przewijać ten tekst, zanim w jedno go połączyłam Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: problem 06.07.11, 13:15 nie czekam az jakas dobra dusza mi powie jak go wsadzic ale tu same zlosliwce Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: problem 06.07.11, 13:18 może filmik pomoże (od 01.00) www.youtube.com/watch?v=_krV7xo0yGU&feature=mh_lolz&list=PL24764F8C0AD00327 Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: problem 06.07.11, 13:49 no wlasnie tak probowalam zlozony w c sie nie zmiesci a jak zginalam jedna krawedz to sie za szybko rozkladal www.youtube.com/watch?v=Nt6L-POE-b0&feature=fvwrel tu jest wiecej sposobow skladania to wieczorem wyprobuje Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: problem 06.07.11, 13:23 www.youtube.com/watch?v=qLPBZz3uJEg&feature=relmfu a jak ten filmik ci się nie spodoba, to obok jest dużo innych. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: problem 06.07.11, 13:39 gdyby moja pochwa byla przezroczysta sztywna szklana rurka o srednicy kubeczka to niemialabym problemu z wlozeniem kubeczka Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: problem 06.07.11, 16:17 Bozia Cię nietypową pochwą pokarała. Próbuj dalej. Ja pamiętam swój pierwszy tampon,męczyłam się chyba z godzinę i nie wlazł. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: problem 06.07.11, 16:20 z tamponami nigdy nie mialam problemu mam tylko z kubeczkiem zlozyc go jakos nie umiem Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: problem 06.07.11, 16:25 no ale chyba nie powiesz ze typowa pochwa to przezroczysta szklana sztywna rurka ? Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: problem 06.07.11, 19:40 Oczywiście,że nie.Bo normalnie to różne rzeczy da się włożyć,chyba,że dziewica. Może jesteś dziewicą? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: problem 06.07.11, 19:43 tia cerowana zreszta juz wlozylam inaczej zlozylam kubeczek i sie dalo teraz wyjac nie moge , kuźwa Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy hehe 06.07.11, 20:09 a propo's ostrego dyżuru..kolega mi opowiadał,że "ratowali"pacjentki po -wlożeniu ogórka-nie chcial wyjśc -włożeniu paszteciku DUDY- j.w iinna sytuacja była na pewnym studium...dziewczyna z facetem wlozyli sobie(tzn on jej)butelke i nie mogli wyjąć,akurat miała pecha i przyjechal doktor ktory miał wykłady u niej na roku (sic!)pomógł jej ale ....potem ona nie dostala zaliczenia.Pytacie czemu?Już odpowiadam-doktor stwierdził,ze nie uwazała na zajęciach i jakby uważala,wiedziałaby,że wystarczy rozbic butelke,by doszło powietrze..Historia ta była u nas opowiadana przez znanego w Krakowie pana dr...chyba ku przestrodze to tak w ramach rozrywki Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: hehe 06.07.11, 20:14 Mój znajomy ginekolog miał pacjentkę,której utknęła prezerwatywa.Wyją ją i powiedział jej aby sobie znalazła faceta z większym penisem aby mu prezerwatywa nie spadała Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: hehe 06.07.11, 20:15 yyy i to ma byc lekarz?? rozbic butelke narazajac sie na pokaleczenie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rozowobiala Re: hehe 06.07.11, 20:37 Coś nie bardzo wierzę w skuteczność tego kubeczka,wszystko bym upaprała Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: hehe 06.07.11, 20:39 skuteczny jest jak siedzi to jest idealnie , nic sie nie czuje i nic nie wycieka gorzej przy wkladaniu i wyjmowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: hehe 06.07.11, 20:44 czarnaalineczka napisała: > yyy i to ma byc lekarz?? > rozbic butelke narazajac sie na pokaleczenie ??? > Widzę moja droga że jestes tak samo wyedukowana jak ja :: bo to samo sobie pomyslałam na poczatku.A chodziło o to aby rozbic tylko końcówke wystajaca z pochwy...,żeby doszlo powietrze i nie robiła sie proznia Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: hehe 06.07.11, 20:48 sorki ale nie kazdy czlowiek jest w stanie wycelowac chociazby sily z jaka uderzyc butelka moze peknac wzdluz albo stluc sie w "drobny mak " Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: hehe 06.07.11, 20:53 albo inaczej wez do reki szklanke i sproboj zbic wystajaca czesc ? nie balabys sie ze sie pokaleczysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: hehe 06.07.11, 21:31 a ja myslałam,że jestem niedouczona!! dokladnie-MASZ RACJE! Historia małej Emmy Marii Emka Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Ale czy jesteś z Gdańska? 06.07.11, 20:35 Bo wiesz, to jest istotne dla sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Ale czy jesteś z Gdańska? 06.07.11, 20:37 spadaj wredziole jakie no Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka @@@@ wredne jestescie :P 06.07.11, 21:59 tyle wam powiem czlowiek tu sie zwierza z problemu rady oczekuje a te maja rozryke wstyd !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: @@@@ wredne jestescie :P 06.07.11, 22:10 Kurde, przecież to nie grudzień, żebyś się z choinki urywała! Odpowiedz Link Zgłoś