Dodaj do ulubionych

antenki ;)

14.08.11, 13:54
Mam dość grube włosy, sięgające za ramiona. Nie są ogólnie uciążliwe bo układają się bez modelowania ale... często upinam je i robię np. kucyk. I na głowie mam takie drobne, odrastające włosy (ja nazywam je antenkami wink) z którymi nijak nie mogę sobie poradzić. Mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi?
Próbowałam je brać na żel, spryskiwać lakierem ale wtedy powstają antenki-skorupki. Ost pożyczyłam od małej jedwab- bo sądziłam że je "przyliżę" i będzie oki, otóż powstały mi wtedy tłuste-antenki.
Macie jakiś sprawdzony sposób? Czuję się głupio gdy tak mi sterczą dookoła głowy sad
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • czarnaalineczka Re: antenki ;) 14.08.11, 14:05
      nic nie rob
      co to za kosmitke bez antenek tongue_out
      • czarnaalineczka Re: antenki ;) 14.08.11, 14:05
        *kosmitka
        • iuscogens Re: antenki ;) 14.08.11, 14:17
          Toś jej doradziła czarna ;P
          mi pomaga jak po umyciu wyciskam 2-3 kropelki oleju na ręce, wcieram w dłonie i tymi naolejowanymi dłońmi macam się po głowie wink
          Tylko nie można dać za dużo oleju, bo włosy będą tłuste.
          Ostatnio miałam chyba jojobę.
        • czar_bajry Re: antenki ;) 14.08.11, 15:17
          Jestem Twoja fanką, bez psychobig_grin
          • czar_bajry Re: antenki ;) 14.08.11, 15:17
            Czarna to do Ciebie byłobig_grin
    • rosapulchra-0 Re: antenki ;) 14.08.11, 14:32
      Też kiedyś miałam takie antenki. A potem to nawet miałam więcej takich antenek niż normalnych włosów. Teraz mam tak krótkie włosy, że nie ma szans ich złapać palcami. I bardzo mi się podobają. A jeden pan powiedział, że mi zazdrości fryzury, ale on łysy, to pewnie dlatego big_grin
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: antenki ;) 14.08.11, 14:52
        guma do wlosow
    • naomi19 Re: antenki ;) 14.08.11, 14:59
      Jedwab musisz stosować dłużej, żeby miało to efekt. Masz pewnie zniszczone włosy.
    • czar_bajry Re: antenki ;) 14.08.11, 15:15
      Powinnaś się cieszyć z "antenek", jak na razie łysina Ci nie grozismile
      • kosmitka06 Re: antenki ;) 14.08.11, 22:24
        Dzięki za wszystkie odp. ale jakoś nie potrafię się z nich cieszyć sad Nie przeszkadzają mi jak włosy mam rozpuszczone tylko jak mam kucyk- jak dla mnie głupio to wygląda tongue_out
        Spróbuję z gumą do włosów i olejem.
        Dzięki. Pozdrawiam
        • nicol.lublin Re: antenki ;) 15.08.11, 00:02
          ja używam produktów dyscyplinujących do włosów. po prostu codziennie rano mokrymi rękami nakładam odrobinę kosmetyku. ot, np.
          https://pl.oriflame.com/catalog-images/product/global/20619_2.png

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka