Dodaj do ulubionych

Promirniowanie

01.05.14, 07:10
Więc miałem to opisać obszerniej ale napiszę w skrucie. Jeżeli chodzi o promieniowanie po promienne to czysty człowiek duchowo jak i fizycznie nie zachoruje i nie umrze.Promieniowanie działa w ten sposób że nagle chce oczyścić organizm z toksyn to jest śmiertelne bo organizm tego nie wytrzymuje człowiek czysty duchowo ze zdrowiutkim organizmem temu promieniowaniu nie ulega.Teraz o czapkach berety bez antenki grzeją w głowę i zatrzymują ciepło berety z antenka odprowadzają cześć ciepła.Kolczugi niegdyś musiały być specyficznie robione a mianowicie odlewane z cynku czy podobnego stopu specyficznie tworzone taki rycerz brał energię z tej maczugi mógł nią macchac i walczyć nawet 10 godzin i nie był zmęczony.Kaski policyjne czy też heumofony mają służyć koncentracji uwagi przed tym który ich nosi i używa tak jak i przylbice. Prusacy mieli nie typowe chelmy z czubkiem na głowie czubek służył jako antena i mak specyficzne zdolności do zbierania energii z przestrzeni co ulatwialo żołnierzom długie marsze i miało wpływ na lepsze samopoczucie.Tak w skrócie napisałem tą wiedza jest posiadana przez ludzi i wdrażania w niektórych przypadkach tych nawet co opisuje ale nie jest ogólnie dostępna.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Promirniowanie 01.05.14, 07:20
      Przykładem jest Czarnobyl tysiące ludzi umarło,jest też wiele przypadków gdzie promieniowanie ludzie zniesli z dawka maksymalna i nawet ząb im nie wypadł o tym się nie mówi ani nie pisze,promieniowanie działa oczyszczajaco organizm prubuje nagle w ciągu jednej chwili się cały oczyścić czego są skutki straszne w niektórych przypadkach.
      • ditta12 Re: Promirniowanie 01.05.14, 08:54
        To mam nosić berecik z antenką?
        A ja myślałam że ten co tak napisał kiedyś na redakcyjnej że ja mam moherowy beret z antenką to sobie ze mnie jaja robi.
        Ma być z antenką?Ale teraz na lato beret?Może jakiś kapelusz z antenką sobie uszyję.
        • ditta12 Re: Promirniowanie 01.05.14, 09:10
          https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZUqo3_FjESHxx0_vApYpxGnDNfsFBfpNYQuR3WY6DfPqej3aW

Może taki z maleńką antenką twarzowy?Jak myślisz Uwierzu.
          Kloszardzki?Znów napiszesz że ja paskuda chociaż mnie w życiu nie widziałeś żywej na oczysad
          • uwierz_w_to Re: Promirniowanie 01.05.14, 09:27
            A co nie jesteś paskudna? Jak ciebie nie widziałem a na zdjęciach to co? Mówisz matka piękna to ty może nie jej dzieckobig_grin
            • uwierz_w_to Re: Promirniowanie 01.05.14, 09:51
              Daj ty se już spokuj z tymi chlopami ile ty masz lat menelstwo sprowadzasz a później pluskwy i robactwo tepisz przez miesiące.Wes ty się trochę szanuj kobieto.
              • ditta12 Re: Promirniowanie 01.05.14, 09:57
                Ja się szanuje chopie Uwierzu.
                Ty to po co masz żonę?Weź ją wypędź.Na co Ci ona potrzebna?A na co Ci dziecko?
                Żeby 800zeta na buty wydawać,kupować różne widzimisie na jej humorki?Po co Ci to?Po co?
                • ditta12 Re: Promirniowanie 01.05.14, 10:00
                  Ja jestem wiecznie młoda i młode chopaki za mną latają.Tak już mam.Nie mogę się opędzić.
                  Nie tylko żydy oszusty ale bardzo zamożni.Moło tego-różnych narodowości.Żebym tylko chciała ale mi się już nie chce po tym jak się zakochałam i zostałam oszukana.Został mi niesmak i obrzydzenie.
                  A wiek co ma do tego?W każdym wieku jest się człowiekiem.Tak czy nie?
                  • uwierz_w_to Re: Promirniowanie 01.05.14, 10:08
                    Uśmiałem się kogo ty oszukać chcesz lub jesteś naiwna.Młode chłopaki i cwaniaki szukają poskudnych bab bo je najłatwiej naciągnąć.Żebyś ty jeszcze kobieca była i urody trochę miała to może bym się nabrał ot masz parę słów prawdy mojej.
                • uwierz_w_to Re: Promirniowanie 01.05.14, 10:04
                  Jak po co kocham żonę więc czemu mam ją wypedzac? A dziecku buty i za 2 tys kupię jak będzie chciała bo mi to sprawi satysfakcję ze dziecko ma to co chce.W czym ty problem jakiś widzisz? Ja szczęśliwym człowiekiem jestem.Mam rodzinę która mnie kocha a ja ich to w czym ty problem widzisz?
                  • ditta12 Re: Promirniowanie 01.05.14, 10:12
                    Ja też mam prawo do szczęścia czy co się podobam czy nie.Nie muszę.Ty jesteś tłusty jak świniak ale ja się nie czepiam twego wyglądu.
                    Jesteśmy jacy jesteśmy i tyle.Jednemu się podoba to a drugiemu to.Ja nie lubię tłustych facetów.Ma być jak Adonis bo ja malarka.
                    Ty się zadawalaj byle czym,telefonikiem,bucikiem,srykiem,pierdykiem,czym chcesz ale mnie nie pouczaj.
                    Pisz o sobie jak ja a nie pierniczysz jak stare babsko-jakaś plotkara-wstyd takim być,cha,chabig_grin
                    • uwierz_w_to Re: Promirniowanie 01.05.14, 10:42
                      Tłusty nie jestem warze tyle kilka kilo więcej niż powinienem do swojego wzrostu.Jestem w sam raz.Baby nie lubią szkieletów a faceci szkieletorek.
                      • ditta12 Re: Promirniowanie 01.05.14, 10:55
                        Zależy które chopy i które baby.
                        • ditta12 Re: Promirniowanie 01.05.14, 10:56
                          de gustibus non est disputandum
                          • ditta12 Re: Promirniowanie 01.05.14, 10:58
                            Mądre chłopy lubią mądre kobiety a głupole-głupolki.
                            • ditta12 Re: Promirniowanie 01.05.14, 11:01
                              Nie mylić z cwaniactwem bo cwaniak to salceson.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka