czarnaalineczka 21.08.11, 18:10 3 dzien z rzedu pije Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wuika Re: czy ja przesadzam ? :P 21.08.11, 18:13 Przesadzasz, za dużo piszesz, za dużo pijesz. Masz jakieś braki i nadrabiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: czy ja przesadzam ? :P 21.08.11, 18:16 mam sie przyznac i wyjsc na patologie ? piwo z syropem sosnowym ( ale nie takim ze sklepu tylko domowym ) Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: czy ja przesadzam ? :P 21.08.11, 18:23 Nie lubię piwa , to już wolałabym, gdybym piła, cydra gruszkowego. A i tak najlepsza jest cytrynówka na spirytusie/bimbrze, no i nieśmiertelna wódka z colą, czasem dla odmiany wódka ze spritem i świeżym ogórkiem. No i śliwowica! Chociaż nie - może spowodować zapalenie żołądka, niemiłe, zapewniam Trzeci dzień to nie przesada. Jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: czy ja przesadzam ? :P 21.08.11, 18:25 ale ja tez nie lubie piwa ale z tym syropkiem wchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: czy ja przesadzam ? :P 21.08.11, 18:46 zmrożona wódka i do tego ogórek kiszony. ale mi smaka narobiłaś! Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: czy ja przesadzam ? :P 21.08.11, 18:57 Ja nie mogę pić wódki bez rozcieńczaczy, choć bardzo lubię. Tfu! Lubiłam w sensie Ale jak zmrożona wódka z kieliszka, ogórek kiszony lub małosolny, to koniecznie jakiś grill chociaż Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: czy ja przesadzam ? :P 21.08.11, 18:17 zależy ile pijesz a że trzeci dzień - normalka, w końcu weekend mamy Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: czy ja przesadzam ? :P 21.08.11, 18:27 tosz to patologia, panie dzieju.... Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: czy ja przesadzam ? :P 21.08.11, 19:21 eee tam, na wakacjach zaczełam we wtorek, skończyłam w poniedziałek To jest patologia i alkoholizm Odpowiedz Link Zgłoś
lannntana Re: czy ja przesadzam ? :P 21.08.11, 19:31 A ja dopiero zacznę!!!! Jutro przyjaciółka zabiera ode mnie swojego synka,który był trzy tygodnie (przysięgnę,że pod farbą mam bielusieńkie włosy) i zabiera teraz moje dziecię do pierwszego. Już zamówiłam w sklepie internetowym z piwami zestawik składający się z kilkunastu różnych piwek,przyjeżdża siostrą z drugą przyjaciółką na cały tydzień,pogodę zapowiadają super.Będzie więc i ognisko (chyba,że komary nie pozwolą) i grillowanie od południa do świtu,długie Polaków rozmowy...strrrrasznie się cieszę!!! I na pewno jeszcze ktoś wpadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka czyz to nie jest piekne ??? 21.08.11, 19:33 www.youtube.com/watch?v=SfhVzgjFz9A Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: czyz to nie jest piekne ??? 22.08.11, 15:11 Zależy co. Zależy ile Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra74 Re: czy ja przesadzam ? :P 22.08.11, 11:30 phi... wielkie rzeczy. Piłam od wtorku do soboty, po dwudniowej przerwie. teraz czekam do soboty i ani piweczka Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: czy ja przesadzam ? :P 22.08.11, 14:50 Jak przekroczysz 3 tygodnie picia i nic się nie zmieni to znaczy, że przesadzasz jak na razie jest ok. Ja piję najczęściej dwa tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
motylewbrzuchu123 Re: czy ja przesadzam ? :P 22.08.11, 15:42 Ciekawe jakie byłyby odpowiedzi na wątek "Mąż pije trzeci dzień z rzędu, czy to już alkoholizm?" Odpowiedz Link Zgłoś