lykaena 03.09.11, 21:51 Żadna nie ogląda ? Kuba z gitarką przesympatyczny - jego występ podobał mi się najbardziej. Poza tym szału nie było A Kozyra -ciastko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sharpless6 Re: Mam talent 03.09.11, 21:55 Kozyra z tancerkami brzucha był niezły, niezłe ciastko Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Mam talent 03.09.11, 21:59 Dla mnie on nie ciasto, ale fakt, że spodziewałam sie nadentego buraka, który bedzie silił sie na bycie inteligentnie zlosliwym. A tu cyk - mily facet. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Mam talent 03.09.11, 22:00 Myślałam, że ty masz ten talent i że się dowiem jaki Odpowiedz Link Zgłoś
sharpless6 Re: Mam talent 03.09.11, 22:07 Ty masz za to talent, który nazywa się brak kultury Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Mam talent 03.09.11, 22:24 Tej, ty hej do przodu z tą kulturą?~To ile metrosów ma PKiN? Ale bez ściągawek, tak? I tak wiem, że nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
monika3411 Re: Mam talent 03.09.11, 22:20 Zapomniałam !!!! Cholerka zupełnie wyleciało mi z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Mam talent 04.09.11, 10:00 R. Kozyra bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Myslałam, że będzie sztywniak. A. Chylińska rozwinęła skrzydła. Odpowiedz Link Zgłoś
freakwave Re: Mam talent 04.09.11, 10:03 a juz sie zaczelo? ja zapowiadam ze to ostatnia edycja, teraz sa zamysly aby chylinskiej zaproponowac fotel 4 jurora w x factor, jak to zrobia plus holownia ktory ma zamiar odejsc po tej edycji - mysle ze to bedzie koniec tego programu, ktorego sukces opieral sie miedzy innymi na tym ze byly fajne gadki pomiedzy jurorami a prowadzacymi. Odpowiedz Link Zgłoś