Gość: jmk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 20:21 wyjasnienie skrótu- chyba prawdziwe!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: züberman Re: SLD-Stalin Lenin Dzierżyński IP: *.biaman.pl 18.11.03, 20:39 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: SLD-Stalin Lenin Dzierżyński IP: *.acn.waw.pl 18.11.03, 22:03 Co na to powiedzieliby towarzysze z SLD? Zapewne każdy, bez wyjatku rzekłby za tow. Czarzastym; "jestem z tego dumny". Odpowiedz Link Zgłoś
redek Re: SLD-Stalin Lenin Dzierżyński 18.11.03, 22:44 Nie wiem czym Stalin, Lenin i Dzierzynski, wierni zawsze komunizmowi, zasluzyli sobie aby kojarzyc ich z liberalami z SLD. Chciales obrazic Stalina, Lenina i Dzierzynskiego? Udalo ci sie. REDEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman Re: SLD-Stalin Lenin Dzierżyński IP: *.biaman.pl 18.11.03, 22:46 :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: SLD-Stalin Lenin Dzierżyński 18.11.03, 23:06 redek napisał: > Nie wiem czym Stalin, Lenin i Dzierzynski, wierni zawsze komunizmowi, zasluzyli sobie aby kojarzyc ich z liberalami z SLD. Chciales obrazic Stalina, Lenina i Dzierzynskiego? Udalo ci sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a może ? Re: SLD-Soros Liebermann Długosz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 23:13 Odpowiedz Link Zgłoś
redek Re: SLD-Stalin Lenin Dzierżyński 18.11.03, 23:26 basia.basia napisała: > Obiektywnie socjaldemokracja jest umiarkowanym skrzydłem faszyzmu.? (J.Stalin) Wybaczmy Basiu jmk ta niewiedze. Mlody to i glupi. REDEK Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Co to jest "redek"? 18.11.03, 23:46 redek napisał: > Nie wiem czym Stalin, Lenin i Dzierzynski, wierni zawsze komunizmowi, zasluzyli > sobie aby kojarzyc ich z liberalami z SLD. Chciales obrazic Stalina, Lenina i > Dzierzynskiego? Udalo ci sie. > > REDEK Po prostu w glowie mi sie nie miesci, zeby trzech najwiekszych ludobojcow w dziejach ludzkosci moglo byc czyims bohaterem w XXI wieku w Polsce. Czy Ty jestes normalny? Jaka masz wiedze historyczna? To po prostu niewiarygodne... Podejrzewam, ze jestes nie dosc, ze niezrownowazony, to jeszcze wyjatkowo podla kanalia Odpowiedz Link Zgłoś
redek Re: Co to jest "antykagan"? 19.11.03, 01:22 antykagan napisał: > Po prostu w glowie mi sie nie miesci, zeby trzech najwiekszych ludobojcow w > dziejach ludzkosci moglo byc czyims bohaterem w XXI wieku w Polsce. Czy Ty > jestes normalny? Jaka masz wiedze historyczna? To po prostu niewiarygodne... > Podejrzewam, ze jestes nie dosc, ze niezrownowazony, to jeszcze wyjatkowo > podla kanalia Po pierwsze to nie masz w ogole nawet elementarnego pojecia o historii poza propagandowka sieczka mozgu (jesli posiadasz go w ogole), po drugie swiat jest bardziej skomplikowany niz to moze wydawac sie z perspektywy polskiego cimnego cuchnacego zadupia, i po trzecie, nastepnym razem miej choc odrobine szacunku do postaci o ktorych sie wyrazasz, szczegolnie o naszym rodaku Dzierzynskim. REDEK Odpowiedz Link Zgłoś