Dodaj do ulubionych

SLD-Stalin Lenin Dzierżyński

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 20:21
wyjasnienie skrótu- chyba prawdziwe!!
Obserwuj wątek
    • Gość: züberman Re: SLD-Stalin Lenin Dzierżyński IP: *.biaman.pl 18.11.03, 20:39
      :))
    • Gość: t1s Re: SLD-Stalin Lenin Dzierżyński IP: *.acn.waw.pl 18.11.03, 22:03
      Co na to powiedzieliby towarzysze z SLD? Zapewne każdy, bez wyjatku rzekłby za
      tow. Czarzastym; "jestem z tego dumny".
    • redek Re: SLD-Stalin Lenin Dzierżyński 18.11.03, 22:44
      Nie wiem czym Stalin, Lenin i Dzierzynski, wierni zawsze komunizmowi, zasluzyli sobie aby kojarzyc ich z liberalami z SLD. Chciales obrazic Stalina, Lenina i Dzierzynskiego? Udalo ci sie.

REDEK
      • Gość: züberman Re: SLD-Stalin Lenin Dzierżyński IP: *.biaman.pl 18.11.03, 22:46
        :)
      • basia.basia Re: SLD-Stalin Lenin Dzierżyński 18.11.03, 23:06
        redek napisał:

> Nie wiem czym Stalin, Lenin i Dzierzynski, wierni zawsze komunizmowi,
        zasluzyli sobie aby kojarzyc ich z liberalami z SLD. Chciales obrazic Stalina,
        Lenina i Dzierzynskiego? Udalo ci sie.
        • Gość: a może ? Re: SLD-Soros Liebermann Długosz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 23:13
        • redek Re: SLD-Stalin Lenin Dzierżyński 18.11.03, 23:26
          basia.basia napisała:

> Obiektywnie socjaldemokracja jest umiarkowanym skrzydłem faszyzmu.? (J.Stalin)

Wybaczmy Basiu jmk ta niewiedze. Mlody to i glupi.

REDEK
      • antykagan Co to jest "redek"? 18.11.03, 23:46
        redek napisał:

> Nie wiem czym Stalin, Lenin i Dzierzynski, wierni zawsze komunizmowi,
        zasluzyli
        > sobie aby kojarzyc ich z liberalami z SLD. Chciales obrazic Stalina, Lenina
        i
        > Dzierzynskiego? Udalo ci sie.
        >
        > REDEK

Po prostu w glowie mi sie nie miesci, zeby trzech najwiekszych ludobojcow w
        dziejach ludzkosci moglo byc czyims bohaterem w XXI wieku w Polsce. Czy Ty
        jestes normalny? Jaka masz wiedze historyczna? To po prostu niewiarygodne...
        Podejrzewam, ze jestes nie dosc, ze niezrownowazony, to jeszcze wyjatkowo
        podla kanalia
        • redek Re: Co to jest "antykagan"? 19.11.03, 01:22
          antykagan napisał:
          > Po prostu w glowie mi sie nie miesci, zeby trzech najwiekszych ludobojcow w
          > dziejach ludzkosci moglo byc czyims bohaterem w XXI wieku w Polsce. Czy Ty
          > jestes normalny? Jaka masz wiedze historyczna? To po prostu niewiarygodne...
          > Podejrzewam, ze jestes nie dosc, ze niezrownowazony, to jeszcze wyjatkowo
          > podla kanalia

Po pierwsze to nie masz w ogole nawet elementarnego pojecia o historii poza propagandowka sieczka mozgu (jesli posiadasz go w ogole), po drugie swiat jest bardziej skomplikowany niz to moze wydawac sie z perspektywy polskiego cimnego cuchnacego zadupia, i po trzecie, nastepnym razem miej choc odrobine szacunku do postaci o ktorych sie wyrazasz, szczegolnie o naszym rodaku Dzierzynskim.

REDEK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka